Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 644
  • 993
  •   1
Отговори
# 555
la_chicita_linda, не се ядосвай, никой не си притеснила, спокойно! Относно режима, Орелия е права, че това определено не е за вегетарианци, въпреки, че много от момичетата във форума не ядяха месо, но в името на свалените килограми и хубавите фигури, проядоха. Зависи кое желание е по-силно в теб! Ако решиш все пак да си с нас( но само ако хапваш месце, защото само на мляко и яйца е опасно), те приемаме Peace   bouquet  
inedica, никой не е агресивен Peace Иначе овесените трици са задвижване на метаболизма ( за подпомагане на ходенето до wc). Ами за шоколада...не може Naughty , има дюкански сладкишчета, в които участва подсладител, вместо захар( виж рецептите на първа страница). Ако си с ниско кръвно пък е добре айрян със сол. Ако имаш нужда пък от газирано -кола light.
Относно 'Днес съм на половин бутче, 1 яйце, половин к.мляко и 1 филийка доста препечен хляб.... и още ми е гладно. ' ----- Ами яж! не трябва да гладуваш. Хапвай спокойно от режимните неща, не се тормози!
4-5 кг ще ги свалиш бързо-спокойно! Важното е желание да има  Peace Успех!
Марини   Hug
didizhivko Hug хаха и аз съм с постоянен глад, а все хрупам нещо Simple Smile
Мишле_  Hug

# 556
  • Пловдив
Диди, като си гладна яж, но не крещи с големи цветни букви  Peace

82-ма души са на балкона  Shocked Shocked Shocked

# 557
Насти , честит рожден ден  Heart Eyes Много любов , усмивки и положителни емоции   bouquet
 Shocked дидиживко , посмали малко буквите  Joy На мен ми се случва често , но като е режимна храната няма проблем . даже май посвалям след такива пристъпи гладни

# 558
: didizhivko

аз като съм гладна след хапване пия вода или кокакола-лайт Peace
засища яко
а ти ако искаш хапни месо пилешко--няма ограничения за количеството месо

# 559
добър ден на всички...не съм писала от 100 година,за което се извинявам..обаче моето девойче ще проходи съвсем скоро,плаче от проходилка,и яде дървеното си легло и съм залепена за нея..нямам оправдание разбира се че не съм писала..как сте всички,аз съм още на диета и съм свалила 20 кила за 2месеца,просто невероятно,много нови има...само така...прегръдки на всички  bouquet

# 560
  • София
Да кажа едно здравейте- Hug
Одавна не съм писала тук, но ми е мъчно за темата, да не издържах и се записвам- Hug
Виждам, че успехите и бодрия дух продължават, браво, само така, смело напред, момичета-  bouquet
Колкото до мен- аз си карам третата фаза, така съм свикнала с нея, че вече не ми праеи впечатление, но просто смятам, че засега тя ме устойва идеално.
Казвам едно- Hug на тези, които ме знаят- мисля ви, момичета и не съм ви забравила- Hug
На другите- успех и да знаете, на правилното място сте за здравословно сваляне и постигане на желаните цели- Heart Eyes
На всички хубав ден от мен-

# 561
la_chicita_linda, ами аз не ти отговарям на теб Simple Smile Написах го за всички. Simple Smile И да, не е лошо човек и да повика малко понякога, макар че в случая просто подчертавам. Simple Smile Не съм по-умна със сигурност. Най-умни са непосрещнатите както трябва и непрочелите 1-ва страница.  Simple Smile Искаш Дюкан, ама не искаш месо. Е, не мога да ти помогна. И никой тук не може. Simple Smile

inedica, добре дошла, да не кажеш и ти, че не те посрещаме с почести  bouquet

Марини Hug

Поли-Уоли, аз съм в друг край на града и това, че около теб е нямало само ме настръхва, че и тук ще свърши любимия ми продукт hahaha Hug

ros4enka hug Не съм права бе, седнала съм, и викам ли викам Joy

# 562
Привет, само да се обадя че съм тук, дюканствам, ама не мърдам. Доста време съм в застой, да вземе да мръдне тоя кантар вече.

# 563
inedica, добре дошла!   bouquetТриците се обсъждаха в началните страници на тази тема! Увличат калории и помагат за WC!

Embarassed 10x   bouquet
Видях с малко закъснение.

От днес започвам! Бройте ме и мен! Дано устискам колкото може по-дълго.  Heart Eyes

Орелия,   newsm51  на гости се ходи с цвете.  Grinning

# 564
  • София
Здравейте дами!
До колкото си спомням - суроватъчна извара  може.

Диди, аз  имах ден когато през 1 час бях гладна и ядях де.Изядох огромно  количество режимна храна - нищо не качих.На другия ден вече си ядях нормално.

Поздрави на Насти за рождения и ден и пожелания за много щастие,радост и любов   bouquet !
Целувки на всички!

# 565
zlatizcd, о имаш мн добро оправдание Simple Smile браво на малката- ох, сега как ще свалиш килца, тичайки покрай проходилата принцесаааа Laughing Joy
АААААААА това истина ли е- за 2 месеца- 20 килааааааааааааааааааааааааааааааа Shocked Shocked #Crazy Crazy МНого бе.....Повече от шокирана съм. Покажи снимки. Peace
ралче, Сбъдваща мечти ,  La Fornarina  wavey
Орелийкатаааа Hug ама ти и седнала си права, бе скъпааа...Абе ти май имаш намаление...а newsm78

# 566
didizhivko  , яж душо яж!! Щом е режимно папкай на воля. С Дюксън гладни нЕма!!!
Ралче, Бубе  Hug

# 567
Благадаря Ви   bouquet  bouquet  bouquet- чудех какво ми е - миналите дни не ми се ядеше- сега пък - ко да кажа- незнам що така - от стрес ли ? Нали лекуваме децата - може заради това!!

# 568
Ей,най - сетне една Дюканка наблизо:))))inedica - добре дошла Hug
Аз съм по принцип от Варна,но в момента живея във вилната зона на Албена,а пък работя в Каварна!Исках само да ти споделя от моите досегашни наблюдения че в Балчик не успях да открия много от режимните храни - мляко,извара(обикновенно имат само кашкавалена),трици,та моля те ако знаеш къде ги има - пиши ми,може и на лични!

# 569
Хайде на следобедното кафе  food010
lenny_pld- waveyТук сме ,как ще се откажем /но само четем kaffeetrmker_2/Остана ми половин килце до целта и живи и здрави от 01.04. скачам в  3-та фаза.
Sun-Къде си?Липсваш ни днес Cry
Поздрави на всички newsm51

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 15:19 от Piglet__

Общи условия

Активация на акаунт