Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 585
  • 993
  •   1
Отговори
# 810
Бая народ тука сме я подкарали от 3-цифрено число...
На новите успех , кураж и много воля !   bouquet
Вани Ник,  браво!!  Hug Heart Eyes

# 811
ЗдравейтееееSimple SmileВчера си купих книгата на Дюканчо,стигнах до половината и мисля от утре да се мятам.Дано този път ми стигне волята,че не ща вечно да съм дебела Embarassed

# 812
  • Русе
Здравейте, аз от вчера съм на тази диета , дано успея, в което се съмнявам.
Имам 2 въпроса вчера изядох 5 яйца с жълтъците- грешка ли е?
и не мога да намеря овесени трици в гр. Русе, има само пшеничени - да си взема ли?
Благодаря.

# 813
Момичета благодаря за съветите и аз си направих линиика ... сега ще си имам и аз нагледна картика
BlackSnake ...  newsm62..почнали сме от трицитрено число, ама пък колко ще са невероятни разликите ПРЕДИ и СЛЕД smile3533 ....само да имаме търпение. Както виждам ти си направо ветеран и имаш страхотни успехи  smile3501

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 14:18 от баба Цоцолана

# 814
Славче,прекрасно те разбирам.При мен ме спасяват само няколкото сантиметра в повече:)Още на първата седмица ми изчезна коремчето и от тогава(вече 4 месеца)се боря с бедрата и дупето...Режимът действа,но бавничко.Забележи лентичката ми,свалила съм някакви си 3 килограма,но сантиметрите ,които съм изгубила са  доста.Почни да се измерваш на проблемните места и Не се отказваи  bouquet
Реге,Боби,от февруари минах в трета фаза.Оставаше ми още килограмче до целта,но задържах.Трета фаза е коварна,но и наи-важната.Започнах съвсем внимателно да прибавям новите храни,първата седмица дори нямах гала.Сега вече съм по схемата,но отново внимавам с количеството.Качила съм един килограм ,но съм свалила един сантиметър!
 HugУспех!

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 13:37 от djufka

# 815
Мисля,че не е полезно да се ядът толкова толкова яйца на ден, аз лично повече от две не си позволявам

# 816
Здравейте ,момичета.Имам повод да се похвали и аз.За 15дни от диетата съм свалила 5кг Peace.Вчера си купих трици(овесени и пшеничени; Много не ми допадат но , ще си ги хапна Laughing.Днес съм на П и ядох на обяд 1 кисело мляко Роса 2процента ,то става нали newsm78.Успех на всички  bouquet

# 817
Хайде и аз да се впиша в редиците Laughing Започвам от днес и се надявам да успея.Само 6 кг трябва да унищожа,но щом Дюкан е рекъл,че трябва да съм 54,така да е Naughty Сигурна съм,че ще ми е трудно,защото въглехидратите са ми най-голямата страст Sad Крепи ме мисълта,че все пак ще дойде и етапа,в който ще мога пак да посегна към тях Laughing Приятен ден от мен.

# 818
Мисля,че не е полезно да се ядът толкова толкова яйца на ден, аз лично повече от две не си позволявам

newsm78 Ако организма понася количеството яйца и няма алергична реакция, защо не. Аз ям по 3-4 твърдо старени на ден, предимно на вечеря  Laughing

# 819
BlackSnake ...  newsm62..почнали сме от двуцитрено число, ама пък колко ще са невероятни разликите ПРЕДИ и СЛЕД smile3533 ....само да имаме търпение. Както виждам ти си направо ветеран и имаш страхотни успехи  smile3501

Страхотни е може би малко силно казано...по принцип аз имам... хммм как да го кажа.. не едър, а тежък кокал. Никой не ми даваше 100 кила когато тежах точно толкова...а когато стигна 75 кила ( дай боже да е тази година   Praynig) изглеждам направо слаба...но винаги ще имам широк ханш и голямо гъзе..структура кво да се прави. Но ще изглеждам добре...Блондинка с латино форми!!! Мечта, а не жена !!!   hahaha  Joy Joy
Но тук има дами, които имат поразителни успехи, за което безкрайно ги обичам и уважавам!! Те си знаят кои са ,няма какво да ги изброявам.  Heart Eyes Hug

# 820
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Ох, благодаря на всички, само че имам да свалям около 13-15 кг. Добре е, че не виждате разлика, но мен дрешките ми отесняха много, а и ми тежат килцата Sad
Сега пиша пиша, и продължавам да ви чета, че имам да наваксвам още доста страници (сега съм на 26-та, а като гледам коко са се извъртяли..., кога ще успея да ги прочета не знам, ако пишете все с това темпо  newsm78 )

# 821
Нежна прелъстителке, добре дошла и успех!   bouquet
ДрДеси, добре дошла и успех!   bouquet Няма място за съмнения изобщо. С Дюкан няма неуспели.  Peace С яйцата (жълтъците) по-добре не прекалявай заради холестерола и опасността от алергия. Иначе, не са ограничени. Овесени трици в Русе ще има в понеделник (в магазин "Здраве-1" и в дрогерията на Кооперативния пазар). До тогава яж пшенични, но още в понеделник си набави овесени.  Peace
Виши96, браво!  smile3501
Стунджи, добре дошла и успех!   bouquet
Блеки, с твоята усмивка кой ще ти забележи кокала?  Hug

# 822

newsm78 Ако организма понася количеството яйца и няма алергична реакция, защо не. Аз ям по 3-4 твърдо старени на ден, предимно на вечеря  Laughing

И аз плющя яйца на воля ...бъркани и на омлети най-вече !Но на мен ми понасят !  newsm78

# 823
Здравейте милички! Първо - честити минусчета! Аз от понеделник съм на ударния, но вече не издържам Tired Tired Tired Страхотно ме боли в областта около слънчевия сплит, не е глад, по-скоро ми се повдига Cry Чувствам се зле и като цяло - много съм отпаднала. Спазвам строго режима от понеделник насам и мисля, че съм свалила около килограм. Но не зная какво да правя - много ми е лошо дори в момента и се чудя дали да не премина към 2ра фаза вече, тъй като не мога да си помисля да изкарам още на месо!!! Много съм объркана и не зная каво да направя! Моля, посъветвайте ме!  bouquet Praynig Praynig  bouquet

# 824
Блеки, с твоята усмивка кой ще ти забележи кокала?  Hug

Hug Hug Hug

Аз затова ходя вечно ухилена като зелка.

Общи условия

Активация на акаунт