Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 592
  • 993
  •   1
Отговори
# 825
Vichi 96 млякото трябва да е нискомаслено - 0,1%! Роса 2 % масленост е много и не става!

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 14:18 от josefins

# 826
ядох на обяд 1 кисело мляко Роса 2процента ,то става нали

Ами според мен не става

# 827
Меморгана, минавай във 2-ра фаза. И без друго килограмите за сваляне са малко. 3-4 ударни дни стигат.  Peace

# 828
  • В средата на времето
Какво казва Дюканството по въпроса за соевите продукти. В книгата нищо не пише за тях. Вчера като ходих до диетичното магазинче на Плиска да търся трици (бтв жената каза, че края на тази седмица очаква да получи от фините овесени трици, а другата седмица и от по-едрите)видях, че продават много неща от соя - сирене, майонези, салами, кренвирши..та се чудя могат ли да се хапват за разнообразие, не в ударния период, на да речем във втора и трета фаза newsm78
При мен днес е денят на истината. Днес ми свършва ударния етап и ще се премеря, колко съм свалила.  Grinning

# 829
Благодаря ти SUN! Мисля, че или ще зарежа всичко, или ще мина нататък във 2ра, защото не издържам повече - преди малко повръщах Cry

# 830
  • UK
  Меморяна, там където те боли означава, че е стомахът. вземи ранитидин или фамотидин и ще се оправиш. Освен това 4П дни са ти достатъчни. Като гледам нямаш много да сваляш Peace

# 831
Здравейте милички! Първо - честити минусчета! Аз от понеделник съм на ударния, но вече не издържам Tired Tired Tired Страхотно ме боли в областта около слънчевия сплит, не е глад, по-скоро ми се повдига Cry Чувствам се зле и като цяло - много съм отпаднала. Спазвам строго режима от понеделник насам и мисля, че съм свалила около килограм. Но не зная какво да правя - много ми е лошо дори в момента и се чудя дали да не премина към 2ра фаза вече, тъй като не мога да си помисля да изкарам още на месо!!! Много съм объркана и не зная каво да направя! Моля, посъветвайте ме!  bouquet Praynig Praynig  bouquet

Виж сега. Щом не се чувстваш добре, една ударна фаза от 4 дни е напълно достатъчна. Почни от утре на ПЗ. И ако искаш опитай схема 4/3. 4 дни протеини, 3 дни ПЗ. Макар че на всички май ни е ставало зле за известно време...организма се чисти ..няма начин! Peace

# 832
Аз от понеделник съм на ударния, но вече не издържам Tired Tired Tired

Memorgana като гледам вървим заедно и аз имам да свалям 7 кг и започнах на 24.03.08г.
Само споделям, но аз реших, че за тези килограми 3 дни ударен режим ми е достатъчен. При мен също имам главоболие (на моменти нетърпимо), но от днес съм на ПЗ и като цяло се чувствам добре.  Simple Smile

Кураж и не се отказвай!

# 833
  • Universe
Какво казва Дюканството по въпроса за соевите продукти. В книгата нищо не пише за тях.

Виж какво съм си извадила  Peace-  За съжаление нито знам коя дюканка го е публикувала , нито знам линка да го посоча Embarassed Embarassed Embarassed Извинете за нарушението на авторското право Praynig Praynig

Превод от http://www.forums.supertoinette.com/recettes_270830.docteur_duka … os_questions.html
Пише, че тези въпроси са задавани на Dr. Dukan и той им е отговорил.. Някои от въпросите и отговорите, които бяха по-интересни за мен, надявам се, за вас също:
В: Може ли да се яде тофу?
О: Да, както в протеиновите, така и в ПЗ-дните.
Интересно, че иначе соята не я разрешава. Позволява соево мляко /това не съм го чувала/ в ограничени количества.
В: Може ли да се ядат по 2-3 бонбона с аспартам /подсладители/ дневно?
О: Може
В: Може ли да се пие Кола лайт в неограничени количества?
В: Пиенето на Кола лайт в големи количества не възпрепятства ли свалянето на килограми?
О: Не
В: За количеството на консумираните млечни продукти дневно?
О: Мисля, че практически може да се сложи лимит от 1 кг дневно за всички млечни продукти /общо/, това ми се струва достатъчно.
В: Принципът „колкото искате” валиден ли е за ролцата от раци, които съдържат нишесте и 6 % въглехидрати?
О: Да
В: В трета фаза, на една гала вечеря могат ли да се изядат 4 виенски кифли /сладкиша/?
О: Не, това не е разумно, по-добре е да имате добре структурирана вечеря: предястие, основно със салата, десерт, чаша вино. Десертът може да бъде 1 виенска кифла. НО: НИКОГА НЕ СИ СИПВАЙТЕ ПОВТОРНО!
В: Относно главоболието в началото на режима?
О: Наличието на кетоза може да бъде причина. Трябва да се пият повече течности.
В: Аз съм на Вашия режим от 2 месеца и консумирам аспартам. Чух, че има отрицателни последствия за здравето. Можете ли да ме осветлите за този продукт и мога ли да приемам големи количества?
О: Можете да вземате до 20 таблетки дневно.
В: Могат ли да се използват портокалови/лимонови кори?
В: Може ли да се ползва хлебна мая?
В: Бихте ли ми казали по колко яйца седмично мога да консумирам, тъй като се страхувам да не ми се повиши холестерола? Само с палачинките са 7 яйца…
О:Ако нямате повишен холестерол, можете да консумирате без никакъв проблем по 1 яйце дневно. А палачинките стават добре и само с белтъци.
В: При режимите за отслабване трябва ли триците да се вземат наведнъж или да се разделят на няколко хранения?
О: Наведнъж и да се пие голяма чаша вода.
И това много се чудих дали да го напиша, ама като го прочетох…
В: Можете ли да ми потвърдите, че млечните продукти са ограничени до 800 г.? Можете ли да ми кажете трик за преодоляване на задържането?
О: Може по 800 г. млечни на ден, но ако искате да преодолеете задържането, трябва да се опитате да ограничите млечните до 500 г. на ден за 10 дни.

# 834
Искам да благодаря на всички,които се включиха със съвет и ми вдъхват кураж.
джуфка  Hug  bouquet
Сънче Heart Eyes
vani_nik,svetlat,piglet,svidni4ka карам по схема 5/5,знам за другите,но просто не смятам,че ще имат ефект при мен,защото в ПЗ качвам задължително.И мисля,че просто ще варирам,едно надолу,после 1 нагоре.За спорт нямам възможност.Ще изкарам така още известно време и след това мога да пробвам да променя схемата.Благодаря за всичко.Ще докладвам утре сутрин какво е положението.Ще увелича и водата,пък да видим какво ще стане.

# 835
  • Пловдив
В: Може ли да се пие Кола лайт в неограничени количества?
В: Пиенето на Кола лайт в големи количества не възпрепятства ли свалянето на килограми?
О: Не

Благодаря на Лени, че ми спести търсенето, точно това имах предвид сутринта за Колата Лайт   bouquet
Кремена, няма да има среща в Пловдив на 29-ти, Бачи е написала за София  НАЦИОНАЛНА СРЕЩА  и който има желание ще отиде там   Peace

# 836
Марини, Дори, Блеки, много ви благодаря newsm51
Дори, пак в същия клуб ли ще бъдете в Шумен!

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 15:01 от vani_nik

# 837
Здравейте и от мен, мили момичетата!
Толкова много работа имам тези дни и нямам никакво време да влизам във форума и да ви чета и толкова много ми липсвате. Докладвам, че вече 7 кг са си отлетели от мен. Толкова ме радва товааааааа. Сега ви пиша от офиса, но довечера в къщи ще ви чета. Прегръдкииииииииииии, големи на всичкиииииииии

# 838
Здравейте момичета, мале колко имам да наваксвам с четене ooooh!
lenny_pld супер си, инфото което си пуснала е страшно полезно  newsm51

# 839
Може ли да попитам какво е това тофу.Благодаря предварително за отговора.

Общи условия

Активация на акаунт