Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 611
  • 993
  •   1
Отговори
# 840

И пак да питам за сьвет: Дали да не пробвам с ленено семе да оправя проблема с ВЦ-то?
Опитай с чаша студено прясно мляко сутрин -това ме посъветваха тук дюканките и ми се отрази добре или  леко да увеличиш парафиновото олио .

Някой подхвърли идея за среща във Варна аз съм за   !       newsm10

И за тофуто съм учудена , момичета наистина ли го хапвате ? newsm78

Може ли да попитам какво е това тофу.Благодаря предварително за отговора.
Това е сово сирене или кашкавал .

# 841
  • София
Аз тофуто не мога да го ям, много ми е гадно  Sick
Една колежка много го яде, ама тя пости.
Та е въпрос на вкус, иначе има и соев кашкавал, и соева кайма, и различни соеви майонези.

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 14:51 от Amidala

# 842
Дзак!  Flutter

Кой питаше за варненска среща? Време ни е май пак да се видим. Предлагам във уикендите 5-6.април или 12-13.април.

Хайде варненски Дюканаки и аз съм "ЗА" срещата само кажете кога и къде.Ще се радвам да се запознаем  bouquet

# 843
Здравейте пак аз спамя
http://bgtrener.blog.bg/viewpost.php?id=7681
http://www.yoga108.info/zaharta.htm
това което търсех в гугъл беше съдържанието на кола лайт и въобще на напитките с изкуствени подсладители защото те съдържат и натрий от който се задържа вода и подпухваш, но намерих друго и затова го пускам за информация.

# 844
  • UK
  Лени, много полезно инфо. Peace
  това с яйцата обаче е притеснително. Аз ям поне 2-3 на ден и още толкова белтъци. Засега няма странични ефекти освен кудкудякането Simple Smile

# 845
Здравейте,момичета!Днес започнах диетата.ЗА закуска едно сварено яйце.ЗА обяд една пилешка пържола с малко извара.Толкова сухо е така да се яде,но няма как.Хубаво е,че има вода да мога да преглъщам.Колко часа най-късно може да се яде вечерята?Питам ви,защото ние със съпругът ми ядем чак към 21.30.

# 846
Здравейте,момичета!Днес започнах диетата.ЗА закуска едно сварено яйце.ЗА обяд една пилешка пържола с малко извара.Толкова сухо е така да се яде,но няма как.Хубаво е,че има вода да мога да преглъщам.Колко часа най-късно може да се яде вечерята?Питам ви,защото ние със съпругът ми ядем чак към 21.30.
ама това си е жив глад. На обяд може да добавиш и айрян, преглъща се супер Hug

# 847
zheleva съвет от мен за да не ти е сухо пии айран. Аз през ударния период се наложи да пътувам много и пиех предимно айрани. А за вечеря опитай яйца по панагюрски  в млякото сложи освен чесън и малко копър ако обичаш вярвай ми става много "свежо"

# 848
ама това си е жив глад. На обяд може да добавиш и айрян, преглъща се супер Hug

# 849
  • В средата на времето
Аз вечерям в 22 ч. Закусвам - в 10, след това обядвам в 14, към 18 хапвам нещо малко - я млекце, я извара и вечерята отива чак в 22 ч. Така карам от началото на диетата, пък и не съм прочела да има ограничение във времето за вечеря.
Две вечери си правих следното гюведже - изпечено пилешко месо на скара нарязано на дребно, нискомаслено свежо сирене - няколко парченца, малко извара, едно яйце чуквам от горе, поръсвам с малко сол и чубрица и става много скусно  Grinning Свежото сирене се разтопява и така гюведжето не става сухо..Месото ми е печено на скара, защото купих готови пържоли. Предполагам, че ще стане и с варено месо.

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 15:18 от Izida

# 850
  • Пловдив
Добре дошли на всички новички, които не успях да поздравя сутринта   bouquet
Желева, и едно яйце сутрин е много малко. Изнамери си трици и започвай традиционната закуска  Sunglasses

# 851
Благодаря ви момичета.Много искам за 10 дни да сваля 5 килограма.Тръгвам на работа и трябва да съм в предишната си форма.Занимавам се професионално с народни танци и искам да съм във форма.
Изида,някъде четох в старите теми,че е добре да се вечеря до към 19.00-20.00 часа и затова питам вие кога вечеряте.Значи и аз ще вечерям по-късно,за да правя компания на съпругът ми.АЗ не обичам да ям сама.
Зла Вещице мерси.Сигурно ще почна,защото сега съм с такова главоболие и ми се мае главата.

# 852
Здравейте и от мен.
Благодаря че ме приехте радушно при вас/бях чела във форумите че дюканките са зли и дори ме беше страх да се обаждам / обаче коренно си промених мнението - напротив готина и приятна компания сте и освен това доста задружни.
Да се похваля току-що се сдобих с трици/овесени и пшенични/ и от утре ги почвам.

# 853
  • Пловдив
Желева, никъде няма ограничения за часовете на ядене при Дюкан. При други диети - да , при нас - не.
Вики, ние се преструваме само Wink После ставаме зли  Mr. Green

# 854
Здравейте bye и от мен в днешният ден!
Много нови попълнения, много минусчета, чудо! smile3556
Вече сме по-добре, от утре се надявам да си хапвам с радост дюканската храна! Smile
Тани83, Честит рожден ден! Много здраве, любов и успехи на всички фронтове ти желая! newsm67
Вани ник, Честити ти 7 месеца, браво на теб! newsm51 Направо си нов човек вече! smile3521
Баба Цоци, Вили., Cantariny, amidala, silvanapei, tenderseducer, stundji, drdesi newsm09 уау колко сте много, welcome и успех!
Рокипагане, Кристин, Цвете12, Кати М, Мама на Кики, Лео, Соня Дим- Честити минусчета! smile3501
Milenalp, gns, vichi96- браво на вас, супер резултат, дано така да продължавате! newsm10
Джуфка, оздравявай бързо, дано не е нашият стомашно-чревен вирус, че е направо размазващ! Hug
Вивито, здравей отново, дано този път да направиш режима както трябва! newsm10
Мама Веси, и аз така с форума и моя мъж! newsm03 Бързо оздравяване на детенце! Praynig
Меморгана, може неразположенията да не са ти от храната, нали не ядеш само месо? Има ужасен вирус в момента, както писах по-горе! Минавай във втора вече, щом не се чувстваш добре!
Вики76, определението е, че дюканките са зли, е най-вероятно от хора, гладуващи и завиждайки ни за резултатите! newsm62

Общи условия

Активация на акаунт