Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 629
  • 993
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте!

Всеки ден ви чета, и се опитвам да наваксам пропуснатото. Но то вие сте писали, писали.

Виждам, че има много нови момичета - късмет и инат и ядене, де (че най- помагат). Много снимки е имало, но разбира се съм закъсняла. Но нищо - аз преди да започна видях тези на Ели - по- голямо убеждение здраве му кажи. Оттам нататък надъхването си е само моето огледало и погледите на хората около мен . А онзи ден ми се случи да срещна една дама - не особено приятна за мен и ме погледна ето така #Crazy Беше супер!!!
Страхотно удовлетворение за мен.

А и албума е вече без парола, така че който иска , може да влезе. Много моля някой да ми пише на ЛС как да публикувам снимка и аз. Май вече е време за преди и след. Ама досега не съм го правила и въобще не съм наясно как става. Много Благодаря.
Благодаря на Вещи отново за положените усилия за темата и табличката - не ти е леко , със сигурност.  Hug Hug Hug
Извинявайте за въпроса сигурно вече е коментирано, но аз не срещнах отговор: За колко време похарчвате пакет трици от 200гр. Имам чувството, че моите супени лъжици са много малки и 1 пакет ми стига за над 15дена. А и не съм го свършила още.

А иначе варианта 5/5 май наистина при мен ще е по- успешен. След онзи ден , когато се похвалих със сваленото кило ,вчера имах лек + , но днес вече всичко се потвърди. Трайно загубено е .
Момичета благодаря ви че ви има. Съветите, които давате тук наистина вършат чудеса - Благодаря!

# 586
Здравейте и от мен.Приемате ли ме при вас? Simple SmileИзчетох всичките теми и се въодушевих много.На мен ми трябват на първо време 5-6 кг до старата форма-64 кг и после искам да смъкна до 58-60.Ако го направя ще съм много щастлива.От утре ще съм на ударен режим поне 10 дни.Надявам се да ги сваля.Има ли някоя мама,която да е свалила 5 кг за 10 дни?Дали правилно съм разбрала-месо с кисело мляко или извара може?Питам ,защото при разделното хранене дават,че киселото мляко трябва да се консумира отделно.

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 16:12 от zheleva

# 587
Здравейте Момичета,
Честити на всички отключили кривата си ма отслабване и на тези, които стремглаво се спускат съм нейния финал   bouquet.
Искам да ви кажа, че снимките ви са страшно стимулиращи newsm51. Така се надъхвам, че вече привлякох още две мадами към Дюканките  bowuu
Днес ми е втори ударен ден и имам още по-добър резултат 1кг и 400 гр. + вчерашния 1кг и 200гр.  стават 2кг и 600гр. СЛАВА НА ДЮКАН smile3503 newsm44
аз пак да задам въпроса си, тъй като не получих никакъв отговор baby_neutral
Какви витамини да пия ако кърмя. Може би въпроса ми е тъп ама аз и по време на бременността не съм пила витамини и не ги знам. За Матерната съм чувала, че са много силни и предизвиквали гадене  newsm78.
Също да ви питам и за фитнеса, може ли? Тъй като дочух, че не било добра идея. Аз правя леки тренировки на аеробен уред (3 серии по 10-15мин.). Уреда представлява нещо м/у ски бягане, колело и тичане по нанагорнище, мале какво обяснение му праснах   Joy Joy Joy. Съжалявам ако въпроса го има подробно обяснен в книгата, но съм с бебче и в квартала няма книжарница, а ако я поръчам през нета куриерите идват точно като сме навън  #2gunfire

# 588
Здравейте и от мен!
Давам обещание от днес ще съм примерна дюканка.
Старт - 26.03.2008 - 95 кг.
Цел. - 75 кг.

# 589
Вики 76, приветствам те в дюканските редици!
Помни даденото обещание и смело напред! Успех!

# 590
  • Пловдив
Танчето 83, надявам се, че като кърмиш толкова малко бебе, правиш трета олекотена фаза (но малко се съмнявам да е така). При толкова рязко сваляне в кърмата се отделят токсини и хич не е добре за бебето  Naughty Първо това прецени и реши и тогава идва ред на витамините. Аз лично ти препоръчвам бирена мая, за другите витамини и минерали не мога да кажа, дали няма да имат негативна реакция.
Добре дошла на Вики 76   bouquet
zheleva, добре дошла и на теб   bouquet Според повечето момичета тук няма нужда да се прави 10 дни ударната фаза, след 6-7-мия ден не се сваля и е стрес за организма  Peace А и килограмите не са ти толкова много  Peace 5 дни са ти достатъчни, същинското отслабване е във втора фаза  Grinning
Дания, привет  Hug В събота се надявам да се запознаем и да поговорим  Hug

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 16:35 от *Бубето*

# 591
Здравейте и от мен:)
Трети ден ударен  ми е днес и ми е супер,чувствам се много по-добре, колежките днес цял ден ме изкушават с едни шоколадови бонбони.......

Теб с бонбонки, мен пък с топли банички и милинки. Но аз казвам не! А как само миришат..... Tired
Но фигурата е по-важна от едната баничка  Naughty

# 592
Танчето 83, надявам се, че като кърмиш толкова малко бебе, правиш трета олекотена фаза (но малко се съмнявам да е така). При толкова рязко сваляне в кърмата се отделят токсини и хич не е добре за бебето  Naughty Първо това прецени и реши и тогава идва ред на витамините. Аз лично ти препоръчвам бирена мая, за другите витамини и минерали не мога да кажа, дали няма да имат негативна реакция.
Добре дошла на Вики 76   bouquet
Дания, привет  Hug В събота се надявам да се запознаем и да поговорим  Hug

Подкрепям с две ръце...а и само протеиновите дни за кърмата са противопоказни!!

# 593
Бубе, привет!  HugИ аз очаквам с нетърпение срещата.

# 594
  • гр.Варна
vikki_76 welcome
tan4eto83,и аз го знам това за кърмата!Първоначално като видях,че имаш 5 месечно бебе и си започнала с  режима,реших,че не го кърмиш,...но по-надолу като прочетох.. Thinking.Помисли си кое е по-важно,детето ти да е кърмено и здраво или ти да отслабнеш на вскя цена.За това ще има време!Успех Hug Hug

# 595
имам един въпрос  newsm78
когато отслабвам корема ми става един такъв като медуза  Confused но не е там работата появяват се едни буци и след време изчезват та въпроса ми е това целулит ли е  newsm78
и случва ли ви се на вас ?

# 596
Днес бях на масаж. С ново тяло, с нова глава... От доста време не бях ходила. Сещате се какви бяха първите думи на масажиста.  Grinning По-хубавото е, че професионалното му око не отчете отпускане на кожата, даже се изненада, че била много стегната. Цитирам "сякаш не си свалила 20 кг, а винаги си била такава". Мед ми капна на сърцето. Целулитът също е история. Само на едно място е останал - вътрешната страна на бедрата, високо горе, но не се вижда - кожата е гладка, а се усеща при специфично притискане (показвал ми е как сама да си го разбивам). Излязох от салона с криле и усмивка до ушите.
И понеже заговорихте за мазила (а аз все ги асоциирам с него, защото не понасям какъвто и да е лосион по кожата си, а той ме омазва до ушите с масажни  Grinning ), горещо ви препоръчвам Ryor - професионални антицелулитни и стягащи мазила. Ухаят приятно. Нанасят се след душ и кожата става мека и нежна - да ти е кеф да се пипнеш.

Калака, опиши по-подробно буците.

# 597
Духи Пухи, и аз мисля, че за теб не е удачно избраният ритъм от 3П/4Пз, щом се кърмите толкова често. Както всички казват и е така: здравето на детето ти е най-важно, за отслабването има време! Naughty
Аби, браво на теб! Peace
Ла Естрела, здравей, престраши се най-накрая! Hug
О, Бубе, готин аватар! Wink

# 598
Аура слим е в една бяло-злена опаковка. Aura Slim

Да добавя,че не мерише собено прятно,но се свиква и не е 50 мл,а 75.

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 16:54 от kremena

# 599
Браво Абракадабра..офф моя целулит уви не изчезва както искам...но аз не се отчайвам.
Иначе се мажа и аз с разни ухаещи истории...без да се намажа след душ кожата ми е суха и се лющи чак. А относно това сама да се пипнеш...май е по-добре е някой друг да пипне...айде аз се размечтах.  JoyПриятна вечер на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт