Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 639
  • 993
  •   1
Отговори
# 570
Михаела  Hug  bouquet
Не знам дали бях споменавала в началото, но именно твоите снимки ми бяха най-силния стимул да започна!
Благодаря ти, че ги споделяш с нас.

# 571
  • Universe
   bouquet Благодаря на всички, отзовали се на питането ми за "наш`та система 1П/1ПЗ"
Нещо взеха да ми липсват поетесите  Hug Hug Hug
 PraynigНека бъдем по-толернтни към вегетарианците и към тези, преминали от други режими при нас- аз съм бивша такава и все пак сама си взех решението, но може би някой има нужда от съвет /нали форумът е за това/ Peace

П.П. - И накрая да се похваля малко за стимул - зарибиха се за диетата хора, които преди ми казваха "че ще си разбия бъбреците с тоя Дюкан" /лекарка/ и няколко дами, които ехидно ме питаха "ами, има ли ефект тоя режим newsm78" при  5 свалени кг  /интересно как ми пролича "едва"на 6-ия Mr. Green/. Та раздавам листовкиииииииииии  hahaha hahaha hahaha и се правя на гуру Joy

ХУБАВА И УСМИХНАТА СРЯДА!!!   bouquet  И малка почерпка от мен -

# 572
  • София
Много ти благодаря Бейби дол!   bouquet 

Момичета, имаше един линк към част от книгата. Дали някой го е запазил? И на мен ми искат листовки  Joy

Ралче   Hug

# 573
И аз ще взема да се пробвам във вашите редици,макар че месото не е любимата ми храна  Embarassed

# 574
  • Universe

Момичета, имаше един линк към част от книгата. Дали някой го е запазил? 

Ето го  Peace- http://zvetip.multiply.com/journal/item/1
Сложила съм си го във favorites и си го попреглеждам често.

bouquet Да кажа също, че ми беше също голям стимул при открития албум / макар че съм ти го споделяла на лични  Hug /

# 575
Здравейте, момичета!  Hug

Бих искала да ме приемете във вашите редици, защото от утре започвам диетата и аз.
Четох някои неща, но не ми е ясно каква извара да си купя, какъв подсладител и дали е разрешено да се хапва от тези готовите пилешки бон филенца, които са вакумирани и само се топлят?
Благодаря   bouquet

# 576
  • София

Момичета, имаше един линк към част от книгата. Дали някой го е запазил? 

Ето го  Peace- http://zvetip.multiply.com/journal/item/1

bouquet Да кажа също, че ми беше също голям стимул при открития албум / макар че съм ти го споделяла на лични  Hug /

Мерси ЛениHug И за двете!    bouquet

# 577
  • София
Искам да обърна внимание на тези редове, от книгата на Дюкан, по повод някои постинги, които четох днес.
Цитат
Накрая, и това е може би най-сериозното последствие, при всяка загуба на тегло организмът ви понася агресия, която малко от вас съзнават. При всеки опит за отслабване вие консумирате резервните си мазнини и когато свалите 10 или 20 килограма, то е все едно, че сте изконсумирани 10 или 20 кг масло или мас. През цялото време, докато отслабвате, в кръвта ви и следователно в артериите ви циркулира голямо количество холестерол и триглицериди. При всяко свиване на сърцето ви тази богата на токсични мазнини кръв нахлува в артериите ви и замърсява стените им. Отслабването е може би много важно за психическото или физическото ви благополучие и рискът, на който ви подлага циркулирането на тези мазнини, е компенсиран от извлечената полза.
la estrella Здравей!Обезмаслена извара, може да хапваш филенцата, но са соленички, по- добре е чисто месо - пиле, риба и тн. от разрешените храни.Подсладител - Суитли, Хускол, и да са подходящи за термична обработка, ако ще си правиш кексчета и други.
Къде е Сънчето - дано е добре  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 15:42 от pilito

# 578
Дори, Цвети, Орелия, Кристин, Мими Георгиева, благодаря ви, момичета!
То_ни, кръстчето на Мишето никога не мога да го стигна, защото съм с друга конструкция и талия под 70 не помня да съм имала някога. Въпросната снимка ми е много любима и честичко я гледам. Но посоката наистина е вярна и се чувствам прекрасно.  Hug
Славе, пълниш ми душата с писанията си.  Laughing
Добре дошла, Хрисула!
Петя, на мен най-ми харесва с яйце, трици, ванилия, прясно мляко. Става като нормална палачинка, мажеш и навиваш. Видях, че и Елена82 я обича така. Ели  Hug
Инедика, овесените трици помагат за понижаване на холестерола, перисталтиката на червата, увличането на калории и задоволяват отчасти нуждата от въглехидрати.

# 579
  • гр.Варна
Здравейте момичета!!
Не мога да ви изчитам...темите се изписват със скоростта на светлината:))
Искам да се похваля,че при мен нещата се нормализират.Бях стигнала до -17.300,но сега отново съм си -18.400кг.Причината е била МЦ...надявам се килограмите отново да тръгнат надолу:)
Лек и отслабващ ден на всички Hug

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 15:54 от mama_na_kiki

# 580
Здравейте и от мен:)
Трети ден ударен  ми е днес и ми е супер,чувствам се много по-добре, колежките днес цял ден ме изкушават с едни шоколадови бонбони,обаче аз съм твърда и не се поддавам Twisted EvilСега си хапвам едно млекце със степче.много е вкусно,опитвам се да си затворя очите за всички тези подсладители,които изобщо не харесвам,но няма как при този режим,съвсем без сладко пък изобщо не става.А така си мечтая за една зелена салата с риба тон,че направо не е истина,нямам търпение да дойде съботата,когато почвам ПЗ-фазата Crazy

# 581
  • Пловдив
kremena и blacksnake мерси за отговорите може би наистина не е за мен диетата и затова ми е толкова трудно особено първия етап после щом включа зеленчуците няма проблеми мога с месеци да се храня така...а ако карам само на етап две и веднъж седмично да хапвам и въглехидрати????дайте някаква идея...а дори и повечко килца да сваля няма да се сърдя(по принцип никога не съм падала под 57кг висока съм 172см когато забременях стигнах до 73кг от болницата излязох 68кг и за 10месеца стигнах любимите си 57кг)зимата е много кофти сезон за килцата...

Ти си  172 висока и тежиш 57 кг? Или не съм разбрала вярно?  newsm78  И ако е така колко искаш да станеш?  Thinking Вторият етап не може само на зеленчуци, те са като допъление към протеините. Протеини + зеленчуци, а не само зеленчуци. Така че не можеш да караш така, както си го наумила. Може би наистина трябва да се насочиш към някакъв друг режим или диета.

# 582
Здравейте от мен, скоро нищо не съм свалила и почнах да се изнервям.
Въпреки че се бях отказала преди седмица-две, сега пак ми се въртят мисли да влизам в трета фаза, въпреки че ми е още рано... абе ядат ми се плодове и това си е. Пак ще пиша. Поздрави на всички   bouquet

# 583
Ем-емммммммммм! afwitch
 Мнооого ме глезите днес, за което благодаря на *Бубето*, foli, L е о, slave, То_ни (честито намаление!),Вещи, baby_doll, Slavito (прекрасно ме честваш, утре пак минус, тоя път в твоя чест!),
Abrakadabra (поздравления за визията, страхотен стимул си!), Петя Николова, di_lion, pilito, Atrakcia, kremena (честито минусче, а то е и доста повече, щом така стоят нещата с 00),
играчка-плачка, rokipagane, cristyn (още много минусчета да те радват!), bermudez, Мишле (всички пожелания тъпкано да ти се връщат и една дъъъълга 9месечна 3-та фаза),
amerie, katyadjin (колко пъти да попетвам да не се вайкаш за пустите килца, щото всякак си те  txtloves ), Орелийка (редактирах, защото пуснах черпнята без да уточня повода, а тъкмо за спам идеше реч),
Slav4e_Av4e, dorchester, цвете12, lenny_pld (виж и ти как в моя чест слабееш!), tzvety roussimova (дано бързо се оправите), МАМS (ш та ям!), harmony_broken,
муцка (я, как сваляш на хубави дати!), Gooоооооооdy (оф,мааааааааааа, либоооооф, ка да те не млясна?!?), Елена82 (утре по-голям -),
ros4enka, Mimi_Georgieva, marini, Nelly82, La Fornarina и всички, които си позволяват да оспамят постовете си заради скромната ми особа. Моите благодадености! 
silvanapeiwelcome  bouquet. Късмет на теб и другите момичета, които се присъединиха.
За всички другарчета  най-силните  Hug и   love001  love001  love001

# 584
Abrakadabra,Ели- благодаря ви момичета,ще я пробвам още утре,и някой други неща съм си харесала,ама като имам време:))))
Всичко което съм пробвала досега от сайта е ставало много вкусно,затова се старя да пробвам все нови неща!

Общи условия

Активация на акаунт