Дюкан всички ни събра и 90-та тема навъртя

• 44 630
  • 993
  •   1
Отговори
# 735
Мънки, не намалявай рибата, напротив!Ако ти е трудно с водата си прави чай и му слагай подсладител без аспартам, а ако можеш без него, още по-добре.Аз имам всякакви екзотични чайове и се спасявам така.
Вещи, Дюкан по принцип нищо не ограничава, но има и здрав разум, а и практиката показва, че доста момичета се подуват от нея - чела съм мнения и от други форуми по други теми.

# 736
Здравейте,момичета  bouquet
Вани,честити седем месеца  bouquet
Боби,Фоли,Вещи,Кри,Сън,Цвети , Абракадабра
Hug
Марини,  bouquetима чудесна разлика Simple SmileСвалянето в тази област на женското ни тяло е наи-трудна!
Реге  bouquetМинаваи в трета фаза.
Блеки,гледах предаването,по-често трябва да се излъчват подобни човешки истории.
Бачи,още не съм потвърдила присъствие за срещата защото от вчера съм с гаден стомашен вирус.До края на деня ще дам отговор Simple Smile
  bouquet на порасналата Насти Hug

# 737
БлекиHug
Вещи,  Hug
Маци, лошите сънища, обикновено, предвещават хубави неща наяве.  Peace Hug
ЛениHug
Тани83, честит рожден ден! Моного здраве, щастие, любов и късмет! Да постигнеш всичките си цели и никога да не спираш да мечтаеш!  Hug  newsm59
Вивитоо, добре дошла отново! Успех!   bouquet
ДжуфкаHug

# 738
  • Пловдив
Мерси за маслините  Hug

Ами за албума със снимките, нали е с парола.
А ти провери ли?

# 739
Мерси за маслините  Hug

Ами за албума със снимките, нали е с парола.
А ти провери ли?

Embarassed Embarassed Embarassed

# 740

Имам въпрос - маслини могат ли да се ядат? Ако го има някъде изинявам се, сигурно съм го пропуснала.

Не, маслини не може!

# 741
  • София
Добро утро момичета!  Hug

Честити 7 месеца Вани-Ник!  Hug  Heart Eyes

Тани83, честит рожден ден! Моного здраве, щастие и любов!   bouquet

# 742
  • гр.Варна
Добро утро!!
Мерси на Катето за сервираното сутрешно кафе:)
Днес съм -400гр и тотала ми стана -18.800кгSimple SmileМного съм щастлива,че отново слабея.Надявам се да прескоча скоро и 20-така:)че ме чакат още толкоз:) Hug Hug
Честити 7 месеца Вани-Ник и от мен  bouquet

# 743
Привет момичета , аз днес не мога да се похваля с минусче , но пък и не съм в плюс Grinning.
Инвеститорка  съм май , мисля че се дължи на 5ПЗ ,които свършиха(за съжаление) и се надявам следващите 5П да ми донесат така чаканото намаление. Praynig
Вещи благодаря за разбирането вчера .  bouquet
Лиляна , Цоцоланче бъдете добре дошли   bouquet
Тани 83 честито , желая ти много много здраве , всичко останало е въпрос на желание и воля. newsm59

Момичета днес е международният ден на театъра.Нека да се чувстват поздравени всички които обичат това изкуство. newsm51

# 744
  • Пловдив
Мама на Кики, ти просто ще се загубиш от погледите след месец  Crazy

# 745
  • София
Здравейте, сладурки! Hug
Честити 7 месеца на Вани Ник! Браво за постигнатите резултати!   bouquet
Вани Ник, Спасдиди, Джани, Даанитоо, благодаря ви за пожеланията Hug

Няколко поста по-надолу Кри беше помолила да ограничим "празните" постинги....май никой не чува Thinking Crossing Arms

Преди няколко дни писах, че от полезрението ми се губят Драма Куин и Майка Зайка.... newsm78 Къде стеееее, момичетаааа? ooooh!

Хубав ден на всички ви желая от сърце! Hug

# 746
Добро утро и от мен 
Първо да благодаря на всички момичета за топлия прием ( извинявам се така изведнъж немога да запомня всички никове наистина групичката не е малка, което е прекрасно )
Да се похваля тази сутрин направо не повярвах на показанията на кантара почти с килограм надолу съм  newsm44.... днес ми е четвърти ден на П и вече съм преодоляла и подпухването от МЦ и имам и принос към общото сваляне, така че общия ми резултат за 29 дни е -7кг (мисля че е добре)
Другата ми "малка победа" е че тази нощ като работих до късно на компютъра към 2-3 не ми се дояде неудържимо нещо сладко ..иии тази нощ не "ометох " една кофичка кисело мляко със степче.
Мама на кики имаш страхотен резултат,  smile3501  извинявай от колко време си на диетата ?

# 747
Здравейте момичета. Hug
Е,по отчаяна от днес не съм била.На П съм,а ако искате вярвайте кантара ми показа +2кг. #Crazy Направо щях да падна. На косъм съм да се откажа.Утре правя месец,а съм на стартовите си килограми. ooooh! Толкова усилия,за нищо. Cry Айде,ако не свалям няма да се притесня,ама поне да задържам,а то качвам. Shocked
На всички с минусчета честито.  bouquet

# 748
Добро утро момичета и момчета  Grinning

ВСЕДЮКАНСКА СРЕЩА НА 29 МАРТ В СОФИЯ
потвърждения на лични с мобилен номер. Последен срок за записване - преди 29-ти март. newsm47

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 10:49 от baci

# 749
Здравейте момичета!
Как сте? Виждам , че настроението е в унисон с времето - весело , слънчево и най-вече слабеещо. Браво!
Ре Ге просто си страхотна . И тази малка черна рокля със сигурност ми е мечта, но ... има време ще си купя и аз подобна.
Сънче, а може ли отпадналостта ти да има и други причини... Дано е това , което най-много искаш.
Марини , в случай че не са ти отговорили Перла е на зелено училище с децата тази седмица, затова липсва от форума

Лек и слънчев ден на всички дами (Ухапан съвсем изчезна май)

Общи условия

Активация на акаунт