Декупаж 17

• 41 144
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Къде сте бре, моми..newsm78 Голямо творене пада, сигурно.
Днес изпратих базарските си яйца, ето от тук, до края на албума. Пак станаха малко. Rolling Eyes Hug

Не успях снощи да изкажа възхищението от всичките приказни неща, които видях. На Джаста, Къдричка, Белладона, Шоши (мерси, че ни светна за перлената релефна боя bouquet),Генико, Уна, Мираж, Крис,Гудзи..СУПЕРКРАСИВО е всичко. Дано не пропусна някой, но отдавна не съм писала  Praynig  bouquet

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 23:05 от Гая

# 166
Здравейте на всички  bouquet отдавна не съм идвала Embarassed прегледах почти 10 стр красотии,,браво на всички,извинявайте ,че не ви преброявам Embarassed много,ама много красотии сте направили!!!!!!!!! #Crazy
От мен пак чиния Simple Smile

И искам да покажа работи на 10-годишна ми дъщеричка Grinning

# 167

здравейте работливки Hug гая много хубави яйчица,приказни smile3521дадуся от твоята чинийа на море ми се приходи,чудна е  bouquetа малката ти щерка ще ни разкаже играта smile3521нямам думи smile3505
и аз се наредих на опашката с подновените чепички,сестра ми като видя вашите невероятни чехълчета очите и ей такива станаха #Shockedсега и тя ще тропка с тези:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234077&photo=16
айде творете на воля и се сещайте от време на време да покажете туй онуй  bouquet

# 168
  • София
Здравейте момичета.
Искам да ви покажа,какво измайсторих за близките си за Великден.В тези кутийки ще им подаря яйчицата.Идеята я взех от едно момиче,от темата за декупажа.Не си спомням коя е,но и благодаря много.  bouquet
Ето ги въпросните кутийки.Накрая на албума са.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139480

# 169
Гаяяя яйцата ти са великолепни,спират дъха -сигурна съм че  на секундата ще се разграбят  smile3501 lovekiss lovekiss
kris70 страхотни чепички  newsm20 ,сестра ти със здраве да си ги носи.Нали разбрахте момичета това лято ще са на мода декупажните чехли newsm44,хайде да се издокараме всички ще кажа,но нямам такива за декупажиране - май ще си потърся за целта нещо грозничко от намалените  Thinking.Уна браво много свежи кутийки  smile3525/идеята ако не се лъжа беше на Пухеното меченце/

# 170
Момичета, браво на всичко.......................................!!!!!Следя ви ,но сорри нямам врме да ви похваля,страхотни неща правите,красотии.......
Дадуся, моля те не дей повече да миеш чинии.... Mr. Green,тази морска просто суперска,браво да момичето ти, направо ни вече надмина ....
Гая, чакаме с нетърпение яйцата.....................супер страхотни са..........бравоооо.....,но ти си го знаеш,нали....  bouquet  bouquet  bouquet
 kris70,и аз  съм си "заплюла" една зелена чанта и чехли за декупаж,дано да успея до лятото,страхотнен подарък  си направила, направо фешин...
Уна,много са милички тез кутийки, а от къде и от какво са,то нали и ние искаме Grinning.....

Момичета,не съм писала отдавно, но съм  гледала какви хубави и невероятно красиви неща сте правите, много ми харесва това, че тези които дойдоха  по късно  бързо напредват ,искам да ви пожелая успех и за напред.....

# 171
Момичета, срещали ли сте някъде сватбени салфетки? Скоро брат ми се жени и те сами си организират сватбата. В тяхното градче няма спец.агенция). Аз потърсих в нета и по магазинчетата, където знам, но не намерих.

# 172
Крис70 мерси за мили думи Simple Smile страхотни обувки си направила  bouquet
Уна кутийки за яйца направо супер!!!!
Лалле мерси Grinning отдавна не си идвала,какво правиш?
Аз пак с керемидките Embarassed

# 173
Здравейте момичета!!!

dadusq керемидките са хубави както винаги!Аз съм приготвила една,но чакам да ми попадне подходяща салфетка.Морската чиния също е страхотна.Браво и на дъщеря ти,голяма майсторка!

Уна много весели кутийки!

dididi виждала съм сватбени салфетки някъде из албумите в snimka.bg,но в магазин не съм попадала.

kris70 със здраве да си носи сестра ти обувките!

Гая просто нямам думи за яйцата!!!

shoshkata и вазите ти са прелестни като чиниите!

gudzy страхотна производителност!

Изобщо поздравления  за всички!!!

Хайде за довиждане една дъска от мен http://images25.snimka.bg/005602175.jpg

# 174
Благодаря ви много за похвалите, Миражче, от твоите уста е като мед. Лаленце, чакаме и ние да покажеш твоята базарна колекция, сигурна съм, че е страхотна.  bouquet
Крис, ма много са хубави чепичките, браво. Почвам и аз съвсем сериозно да си оглеждам старите обувки. bouquet
Дадуся, поздравления и на теб и на щерката, то таланта се предава по наследство.  bouquet  bouquet
  Ваня, много е красива дъската, и както всичките ти неща е прецизно изпълнена.bouquet

# 175
  • София
Гая,наистина яйцата са ти великолепни.Браво.  bouquet
И аз направих няколко яйца,като ги завърша ще ги снимам.
Сега ви показвам две неща.След всички неща,които направих за Великден за роднини и приятели,направих и собственото сандъче за яйчица.
Другото е една кутия-часовник на тема Крава. Grinning
Надявам се да ви харесат.На края на албума са.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139480

# 176
vanyia великолепна дъска,много слънчева и изпипана ,не мога да не те похваля за хубавите пукнатини  smile3501 newsm51/ Embarassed професионална деформация,все техниката гледам/
Уна и аз искам такова сандъчеее,отде го измъдри или кой е майстора  smile3506  bouquet,а кравешката кутия -часовник е мнооого оригинална.Много ми се искаше да направя пак часовник,но върху нещо различно та признавам никога не бих се сетила за кутия,благодаря за идеята смятам да се възползвам ако нямаш нищо против разбира се  Hug
dadusq ,смятам че на иконите много им отива да са в/у керемидка  newsm10  love001,също и къщичката е страхотна.Специални поздрави на дъщеричката ти,много прецизно е работило детето  Kissing Heart
Аз днес си забравих апарата вкъщи и нищо не мога да покажа,дано утре.Най-сетне си свърших масата с птичките-тя стана история,цяла година отлежава  Embarassed Mr. Green

# 177
  • София
Миражче,сандъчето е от бира.Продаваха ги в кварталния магазин.Аз бира не пия,ама заради сандъчето,се жертвах. Grinning
А кутията-часовник ми я подариха за нова година.Тя така си се продава-беше пълна с бонбони.Беше червена-метална.Има ги по магазините предполагам.Взимай идеята,няма проблеми никакви. Grinning

# 178
dadusq,страхотни керимидки станали, къщичката  ми многооо харесва....браво!!!!
За идване съм идвала ,но  само за малко, щото  бях много заета, вече съм свободна и ще ви посещавам редовно  Mr. Green

Гая, сорриии.... имам  продукция, но нали  знаеш че нямама с какво да снимам, снимки с  телефона са никакви и не ми се показват изобщо,так че   ще ми извените моля....

Уна, всички подаръци ще  бъдат оценени по достоинстму, чаковник кутия ми е фаворит,супер е всичко....

# 179
  Мираж, чакам с нетърпение   масата.....  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт