Декупаж 17

• 41 101
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Belladona,вс. неща ужасно мн. ми харесват и паната и бутилките. Hug  bouquet
Мираж,твоите неща за Великден са мн. веселички.Чинията е страхотийска и купата и картичките и яйцата с вазата.Бравос Peace
Джаста,тая бутилка с цветето се е получила мн. интересна,а и с кучетата .И бутилката си я бива.
Шошиииии,и аз не разбирам какво не и харесваш на вазата,но свещникът е newsm74
Гудзи,толкова мн. и хубави неща.Поздравления.Базарът ще е страшно богат,благодарение на теб и помагачите ти.  bouquet
Крис,страшна ваза.
Раковина,яйцата ти са станали чудесни,а и др. ти неща.
Уна,си знае за прекрасните щайгички.Голямо попадение.
mimes,чак сега видях саксийките и моливника/преди нещо не ми се отваряха/Мн.са сполучливи. smile3525
Ето и от мен http://niberk.multiply.com/photos/album/1/Decupage#47н

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 23:05 от geniko

# 151
Aйде пак здрасти Hugне че ще показвам- нещо цял ден нищо не свърших ама сега се захващам smile3508
идвам да се изкажа:shoshi прелест ,прелест,прелест... newsm51със сигурност си е струвало да бачкаш нощес newsm10
мимес сладурски неща,страхотна идея за скучните саксии,много ми хареса моливника  bouquetне разбирам обаче какво е бялото около теменужките или е от снимката newsm78
gudzy ти ме смайваш, не спиш ли #Crazyпак страхотни шишета newsm51Ха сега кажи тези жълтите как тъй и червенеят newsm78тампонирала си върху жълтото така ли newsm78
а сините отново ли около цветята,щото ми се чини че ще прозира салф.и белите цветя ще станат сини newsm78 smile3525 newsm51

# 152
geniko,що не те видях в отг. newsm78извини ме baby_neutralтова пате с това мартини много ме развесели станало е много сладко комплектче newsm10и яйчицата newsm74

# 153
 kris70,аз нали ти казах,че съм мазохистка Mr. Green
Общо взето правя два вида шишета,едните с напукването както ти казах,а другите-около салфетката оцветявам с един цвят и отгоре тампонирам с гъбичка с друг PeaceНо за щастие помощниците вършат баш тая работа с оцветяването Hugдето си отнема бая време.

# 154

мимес сладурски неща,страхотна идея за скучните саксии,много ми хареса моливника 
Хаха, вярно е трудно да се отгатне. Това е всъщност лилавееща боя, нанесена върху кракле, но с гъбичка.

# 155
  • Банкя
geniko, черните яйца как направи ако не е тайна Sick

# 156
  • София
geniko, черните яйца как направи ако не е тайна Sick
Никаква тайна не е разбира се.След като боядисам основата светла,лепя изрязани поотделно цветя от салфетката .Накрая запълвам празнините с черна боя,а цветята очертавам с бяла,като се получават на места и сиви участъци.Дано си ме разбрала. Heart Eyes

# 157
Хей, банда, къде се изгубихте? Бях заета и докато се отвори време да пиша темата отишла на втора страница. Гледам доста неща сте направили и човек освен да цъка с език, друго какво да каже.Всичко е прекрасно. Златни ръце имате ей!
Миражче, ще пробвам с гъбичка.

# 158
# 159
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
само да попитам - вече има салфетки от магазинчето за което спомена Мона, и през почивните дни ще се опитам да направя чиния на великденска тематика, но искам да направя и фон около елементите - само с акрилна боя в цветове ли може или може и с темперни и после да мина с акрилен лак?

# 160
само да попитам - вече има салфетки от магазинчето за което спомена Мона, и през почивните дни ще се опитам да направя чиния на великденска тематика, но искам да направя и фон около елементите - само с акрилна боя в цветове ли може или може и с темперни и после да мина с акрилен лак?

Ако използваш темперни бои, трябва да лакираш с нитроцелулозен лак, от акрилния температа се разтваря и се размазва.

# 161
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
уви, след като попитах вече го прочетох, иначе допълнителното дорисуване всички ли го правите с акрилни бои явно смесени до получаване на желания цвят

# 162
допълнителното дорисуване всички ли го правите с акрилни бои явно смесени до получаване на желания цвят

Зависи, (от това с какво разполагаш  Wink) Можеш да използваш и бял латекс със оцветители за латекс.

# 163
здравейте работливки Hugвероятно творите щом не се вясвате никакви  bouquetработете,работете,че да ни радвате с красотите си после  :bouquetgudzi ти пак ме смайваш с твоите чудни шишета newsm03 а тези CD и по точно онова жълтото прилича на релефно или така ми се чини-как го сдела него,а newsm78
ето и от мен една кутийка да си слагам салфетките,една чинийка в стил а ла шошка,няколко чашки за малки шушони от тука до краяhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=234077&photo=12

# 164
не знам що не се получи ето от тук

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234077&photo=12

Общи условия

Активация на акаунт