Декупаж 17

• 41 071
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Шошка, да не си пипнала прелестната ваза. На мен много ми харесва и съвсем не ми е в повече златното.

# 136
Шоши, и аз се присъединявам към Крис. И на мен много ми харесва и не мисля че златното се набива на очи. Много си е готина, нищо не и трябва повече. Честно. Ние сме новобранци и не знам дали те убедихме, дано се включи и някой от ветераните. Ама съм сигурна, че и те ще ти кажат същото.

# 137
  • Русе
Шоши,не си слагай таралеж в гащите...т.е не си търси работа...Чудна си е вазичката така.
Поне на снимка изглежда добре.Аз принципно не съм фен на златните контури,при все,че умрем за лъскавко,но този е размазан и ми харесва как стои.Както винаги стил и прекрасна композиция smile3521
gudzy ,сОпри се бе,свят ми се зави...ударничка си тииии.Ама като си имаш помагачи и спори и работата и кафето.... Wink
  Rakovina,kris70  ,поздравления!  bouquet

Ще черпя Мона квото каже,че обади за магазинчето...

Та ето след като го посетих днес какво спретнах Mr. Green
http://images25.snimka.bg/005563804-thumb.jpg      http://images25.snimka.bg/005563810-thumb.jpg

ох,пак нещо объках при снимка-линковете,ама и тъй се виждат

# 138
И аз ви подкрепям момичета  Peace Hug,Шошка не я бутай супер си е така
Аууу Джаста любимите ми птички  newsm44
На Беладонка великденското е великолепно особено бутилките в зелено   love001 smile3501
kris70 твоите рисувани творби няма да коментирам,че се комплексирам  Mr. Green
Rakovina аз не виждам проблема,сигурно те притеснява,защото ти си го знаеш.Предполагам,че третия път е станало бяло и на четки,защото докато лакираш между космите на четката лака е засъхнал и той прави проблеми.Затова ако ползваш акрилен лак,работи бързо,лакирай 2 пъти - съвсем достатъчно е и ползвай гъбичка/домакинска/.Ако веднага след лакиране  я измиеш,ще я използваш поне няколко пъти.Излиза по-евтино и не оставя следи като четките.Успех! Hug

# 139
Шош,не пипай вазичката,че те прибих Mr. Greenсупер е Hug
kris70 ,глей са,аз използвам Ц 200 вместо кракле,оранжевото са пукнатините,после Ц 200,после черно.Всичко може да е акрилна боя и става най добре,но от долу/оранжевото/не трябва да е оцветител щото горното може и да не се напука PeaceА ти като можеш да рисуваш така добре,що се мъчиш да лепиш салфетки,това е за тия дето не могат да го нарисуват Hug
DjastaPrasta  bouquet,а на чинийката как така хубаво и преля фона newsm78 Как да се сопра като ей го де е базара,а аз съм до под кривата круша ooooh!Уж мислех да направя 100 яйца и 50 бутилки,а то кво стана,вече 150 яйца има готови,бутилките ще станат повече,буркани,дискове,абе направо се ошашавих #CrazyУтре пак ще снимам готовите Peace

# 140
Благадаря на всички за хубавите думи !
На всички нещата са страхотни , не мога да изброя защото всичко ми харесва много.
Madlena- има логика в това че мотивът е много голям и за това се нагърчва/Ще пробвам със сухо лепило-стик да залепя мотива- нали правилно съм разбрала Rolling Eyes/
Djasta Prasta-направо ми взе акъла с картичките и не само  Laughing-декупаж върху картон ли е ? С какво лепило ги лепиш салфетките?Сега правя една рамка за снимка от много дебел картон и салфетка , но при лепенето с медиум останаха на места малки балончета въздух.
Beladona- Тези красиви яйца истински ли са /т.е черупки от яйца/или от гипс или от дърво

# 141
a бе девойки златни Hugтая ваза малко я умесих у стиловетв ама тя е декупаж бре Crossing Armsцветята са салфетка после намацах тия листа,видя ми се постна и нацвъках това синьото...и като ''избледняха тия цветя Embarassedподсилих ги с малко акрил ето оправдах се newsm03з
освен това gudzy декупажа е такова интересно нещо че като се разболееш от него и няма оправяне(това го прочетх в някоя тема- вярно е) smile3521аз ще опитам да се ръководя от обясненията ти да видим какво ще сътворя newsm53
джастичка прастичка страхотно да знаеш че това с папагалите вече го отмъкнах-толкова се чудих какво да я направя тази салфетка smile3508

# 142
Момичета, много ви благодаря, че се отзовахте  веднага Hug  Послушах ви, стана ми драго и ето и свешника-чаша   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217450&photo=54

Уна, щайгичките са много веселяшки. Чудесна идея! Поздравления!
Гудзито, да казвам ли?    bouquet  bouquet  bouquet  Не си Дядо Коледа, не си баба Марта, сигурно ще да си кака Великанка (от Великден де)  Joy

Беладона, ти на това зацикляне ли му викаш?   newsm20  Няма думи просто! Красота!!!!

Раковина, добре си се справила. Тропай здраво на хорото и никакво отказване  Laughing

Ейййй, Крисчо, сега и тук ли Ша ни депресираш?   Hug

Джастич, абе който може, го може!  И пилетата, и чинийката мнооооого Арни!  Кажи сега как направи фона да те краднем   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 143
  • Бургас
ШОШИ красота и изящество, просто нямам думи. Бързо и без бой да си признаеш как ги направи, ама обясни по простичко, и най вече ми останаха очите на краклето на свещника- червеничкото. Crazy Laughing
Ей Джаста от де ги взе тази кучета, аз като един луд кучешки фен само ги събирам тези салфетки а още нищо не съм направила с тях, твоята чиния е върхът просто. Не знам какво според теб не се е получило ама мен ме кефи   bouquet bowuu

# 144
ШОШИ красота и изящество, просто нямам думи. Бързо и без бой да си признаеш как ги направи, ама обясни по простичко, и най вече ми останаха очите на краклето на свещника- червеничкото. Crazy Laughing

Laughing  То няма много за обяснение, няма нищо неизвестно. Първо залепих лента тиксо, за да стане прозрачно и останалото покрих със седефена боя. После салфетката на части. Направих златния контур, за който казах вече, че много ме дразнеше. И за да станат по-наситени цветята и да замаскирам малко контура, сложих отгоре още веднъж същите елементи, като салфетката късах с пръсти, за да не се повтори с контура от първия слой.  Червеното кракле е цветен спайдър от Миражката - на мен също много ми харесва - нанася се Степ 1 и Степ 2. Това е. 

# 145
  • Русе
А добър ден Mr. Green
радвам се,че ви харесват цапаниците ми Flutter
Шоши,комплекта е чуден Heart Eyes  bouquet
   Картичките ги правя върху обикновен кадастрон,лепя с Ц200,ама по-гъстичко.
А фона начинийката го прелях с четка,обла за рисуване,боите са акрилни,нищо особено.

Да забия едно въпросче-случвало ли се ви е като лакирате,от самия лак да ви се надигне салфетката?
И как процедирате в такъв случай?

# 146
Джаста, не знам, не ми се е случвало.

# 147
Здравейте вълшебници Hug. Такива красоти както в тази тема, другаде не съм виждала Grinning

Аз нямам много време, та съм се заела със декупажа на саксийте ми, и на някои ненужни вещи Crazy. Ако успея, ще ви ги покажа, само да се светна как ставаше номера.
Оффф, нямам време да се моткам, та ги пускам като линк, от тук нататък:
http://mimesg.multiply.com/photos/album/27#25

Шоши, искам само да кажа, че съм влюбена в произведенията ти, тези чинии и вазата последната ми взеха ума  bouquet

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 18:13 от mimes

# 148
# 149
Здравейте сръчковци...  Grinning
Отдавна не съм влизала да ви гледам, а и с нищо ново не мога да се похваля  Crossing Arms та гледам ли гледам днеска .. голям празник за окото сте сътворили всичките .. няма поименно че да не изпусна някои-   bouquet
Едва ли скоро ще мога да сътворя нещичко но се надявам да намеря временце за "отдих" малко та да се похваля после  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт