Пролетни сестричета радват ФЕВРУАРСКИТЕ мъничета

• 21 564
  • 273
  •   1
Отговори
# 15
Честит Рожден Ден, Neonkaa!!! Бъди щастлива и много обичана!!! Много здраве и късмет за теб!!!   bouquet

Какво бонбонче е малката Джорджия!!! Мамина душица!!!  Сякаш не е толкова далече времето, когато и февруарчетата бяха такива мъници, а някои вече са каки и батковци. Не мога да повярвам направо.

При нас Великден беше на 23 март. Габи на два пъти търси яйца. Много, много не разбра за какво става дума, но следваше другите деца и се радваше на яйчицата. Разминахме се само с малко опитване на шоколад. Най-трудното беше да взема на детето находищата...., ама пък как да я оставя да яде шоколад. Може би по-интересно ще й е на нашия си Великден.

# 16
Днес Габи има Имен Ден!!! Почерпкааааа!

# 17
Честит рожден ден, Неонка! Жива и здрава да си!

Честит имен ден на Габи   bouquet

Олимпия, добре дошли  Hug

# 18
  • София

Честит юбилей, Неонка! Здравето, късмета и усмивката винаги да те съпътстват!

Честит имен ден на Габи! Весели игри и много радост ти желаем с Кали! Flowers Bouquet

Олимпия, привет  Hug

Новото при нас е, че почти сме без памперс вече.Много експресно се развиха нещата, до миналата седмица по-рядко ходеше на гърнето, а сега няма търпение да отиде . Нощния няма да го махам все още, пие мнооого вода и няма начин.

# 19
Привет Олимпия-няма по-хубаво от вкъщи, нали  Heart Eyes

Краси, и аз се чудя как се навих да спра с кърменето  newsm78 Можех да си карам така години наред - толкова ни е хубаво и приятно и на двете, пък и полезно  Crazy

Рибче, като я направим и подръдим напълно стаята, ще кача и снимки  bowuu

Ние памперса го свалихме окончателно преди около месец, но месеци преди това го ползвахме рядко  Naughty

# 20
Пак съм тук Simple Smile До сега гладих-забраних си да купувам дрехи на Божидар до есента  Outta Joint  Няма място, няма износване.Преди месец в ларедута правих 3-4-5поръчки, все купувам от тук и що?

Ели,поздравления за пампата. Ние сме далеч от тази работа. понякога иска на голямото гърце, т.е в тоалетната и наистина пишка "като тати". Сутринта пак вика "пишка на голямото гърне", аз викам  няма време за забавления и детето се наака в пампата. За бой съм  Whistling Това в яслата го е видял-големите деца на гърне и той си иска.

Атракция, , а като идваш насам ако донесеш може да я оценим и вкусово  Mr. Green

Кат едното нищо-омесвам 2-3 тави и идвааам  Party

# 21
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug

Неонка, честит рожден ден и в тази темичка!

Между другото днес и моето свеки има рожден ден и вчера трябваше много бързо да се организираме да купим подарък и да го опаковам, че нали сутрин идва да гледа Руми и не мога да я посрещна с празни ръце. А на моя мъж хич не му пука - има ли, няма ли подарък...но това е друга тема, няма да задълбавам сега.

Олимпия, добре дошла! Най-хубаво си е вкъщи  Wink  В болницата най-много мразех, че ме будеха още в 5 часа да ми слагат термометър  ooooh! и тъкмо заспиш - идва санитарката да мие, тъкмо пак задремеш, идват на визитация, после пак се опитваш да поспиш - айде закуската, някъде помежду тях кърмех. Все за нещо ме тормозеха, идваше ми да заключа стаята  Close Ти как се чувстваш сега като многодетна майка?

Еликс, честито за памперса! Голямо постижение си е  Peace Ние още си чакаме, малко да се постопли и ние ще го сваляме, пък надявам се да се научи да си казва.

Атракция, при мен е същото, няма къде да ги слагам вече тия дрешки. Все си казвам, че ще пренареждам гардеробите, ама все няма време  Tired От друга страна като харесам нещо и не мога да се стърпя да не го купя, май и аз трябва да си забраня Mr. Green По-лесно ще е да си "забравя" портмонето вкъщи  Joy Обикновено купувам неутрален цвят, за да става и за второто - каквото и да е то (момиче, момче) и така се успокоявам, че даже Руми да не го износи, другото дете ще го носи.

При нас ново няма, освен че от доста време си спи самичка в детската и имаме лек напредък в храненето. Майка ми е доста смела и докато гледаше Руми я оставаше да яде изцяло сама и за мое учудване пораженията не бяха големи, при условие, че бяха все супи и течни манджи. Таткото обаче, както и свекито едва ли ще оставят нещата така. Вчера се карах на мъж ми, че я храни, а той вика "Трябва да съм сигурен, че се е наяла, пък после ще я оставя да яде сама" Close Е как да се научи, като постоянно й взима лъжицата Crossing Arms

Това е от мен, лек ден на всички и приятна вечер!  bouquet

# 22
Олимпия, добре дошла! Най-хубаво си е вкъщи  Wink  В болницата най-много мразех, че ме будеха още в 5 часа да ми слагат термометър  ooooh! и тъкмо заспиш - идва санитарката да мие, тъкмо пак задремеш, идват на визитация, после пак се опитваш да поспиш - айде закуската, някъде помежду тях кърмех. Все за нещо ме тормозеха, идваше ми да заключа стаята  Close Ти как се чувстваш сега като многодетна майка?
Оооох, значи и можеш да разбереш как съм се изтормозила в болницата 5дена....
Иначе ми е много хубаво с тримата  Heart Eyes
Малката принцеса е любимката вкъщи. Коко непрекъснато я гали и целува,  като се разплаче (а това е много рядко), започва да й прави смешни муцки и да й танцува  Joy Сучат заедно и не се "карат" за цицата  Laughing
Миниатюрата се роди с два зъба отдолу, вече ни следи с поглед и започна да се обръща отляво-на гръб-надясно и вече няма оставяне и за секунда....
Аз се чувствам много отпаднала, боли ме операцията и други чаркове, та не мога да спя...А малката е кротичка и спа от 00.00 до 7.30 без събуждане  Heart Eyes
Ставам, че ме заболя и гръб, и кръст Simple Smile, и г*з....

# 23
Олимпия, голямо гуш на всички ви  Hug давай снимки,когато имаш сили  Grinning

# 24
  • БГ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, neonkaa! Бъди здрава, щастлива и много обичана жена и майка!!!

OLYMPIA, желая ти скорошно възстановяване!!!  Hug  Малката Джорджиа е голямо съкровище, щом е спокойничка и се храни добре и ти ще се успокоиш и съвземеш по-бързо! За Джули е ясно, че ти помага, а бабата включва ли се? Браво на Коки за нежните ласки към бебка!!!  Heart Eyes

elix, поздравления за сухото Калино дупе!!! Нашето все още е с памперс и май ще си дочакаме лятото!?

Atrakcia, и мен много ме мъчи това гладене, но си оставам само с мрънкането!

Катерина78, аз вече напълних един гардероб в Пловдив с бебешки дрешки, последния път като примъквах поредния сак майка ми се подсмихна и каза абе, защо не помислите по-скоро за второ, та да не се налага носене на дрехи насам-натам?! Shocked   Незнам хората как живеят в гарсониери и мястото им стига, ние сме в 100кв апартамент и все няма място за новите неща?!?  newsm78
Rumyana, честит имен ден на Габи, да е жива и здрава и много да ви радва!!!    bouquet  А за какви шоколадови находища става въпрос, разкажи ни за тамошния Великден!

Скъпата, как е Пепи, как е минал денят му в училище?

# 25
Здравейте, милички!
Честит рожден ден на Неонка, и честит иман ден на ГАби!
Олимпия привет, много се радвам, че си си в къщи, май ще практикувате "кърмене в тандем"  Hug Браво бе, тя малката полу отгледана се е родила, щом се и обръща,  а и зъби има. Браво на нея!
За детските дрехи, без коментар, представяйте си с две как е  Sick
Ох, аз да ви се оплача, Момчил иска все да режи с ножицата с ножа, взима си табуретката и се качва на плота и от там всичко може да си вземе, нямам шкафове дето да се заключват, за да скрия там опасните оръдия на труда, направо в чудо се виждам.

# 26
Момичета мерси много за пожеланията newsm51! Празнувахме си в тесен семеен кръг (ние четеримката си) на боулинг зала то май вече за големите сбирки ще останат децата. и подаръка ми беше една статоетка слончета- мъже бе. бях му намекнала за нов телефон или сокоизтисквачка. или саксийка. ама това са мъже или поне моя #2gunfire!
Блазя ви вече за махналия памперс. аз също като някои от тука ще си чакам лятото. ето днес се изпишкахме сутринта след ставане и си викам сега след половин час пак ще го пробвам и му слагам гащички и точно след 5 минути пристига моя едвам вървеейки и ми вика: -Мамо мокко е!
То добре че е само мокро ooooh! че не е другото. че отидаха още половин час да се чистим и мием!
Олимпия много се радвам за вас и леко ви завиждам -много искам и аз голямо семейство и живот и здраве до 2-3 годинки мисля че ще мога да склоня моя мъж и за трето . но като отхвръкнат малките ни -това все са неговите думи! Много се радвам че малката красавица е кротка ако беше и моя малък син такъв сега може и ние да работим за трето ама уви моя се наплаши от малкия и сега му трябва време!
Още веднъж честито на мамите с бебоците и да си ги гушкате. а по късно и мачкате пухкавите дупета!

# 27
Здравейте!
Дано ме помните още!
Първо искам да поздравя Олимпия с появата на Джорджия! Много ви се радвах на снимката с Коко и бебка! Значи кърменето продължава с пълна сила,а?!  Grinning Сладури! А като гледам Джорджия с какви темпове се развива... генче ли е що ли!? Да са ти живи и здрави мамините генийчета. Много сили и преливащо от любов сърце ти желая! Леле как ми се прииска и аз да гушна новородено човече  Hug Разплаках се като даваха едни тризначета в "Часът на мама" На Мими толкова и дожалях, че ми обеща да ми роди внуци близнаци като му дойде времето. Аз пък и обещах да ги глезя  Mr. Green
Честита рожба и на Нася!  Да е спокойна бебка и щастлива мама!
  Ние изкарахме гадния грип с кашлицата в комплект. Точно тогава бях и на работа, та ми беше доста трудничко и не ми оставаше време за форума. После пък, нали съм си умница, гръмнах монитора, докато го бършех старателно от прах с влажна кърпа  Rolling Eyes Еми, прекалила съм... Та тази вечер ми го върнаха поправен. Размина ни се покупката на нов и сега наваксвам с четенето и писането.
 Видях страхотна питка, на пълнена рибка ми замириса... Атракция, сподели рецептата, плииииз!!!
 Четох за сухи дупета. Бравос на Кали!
Неонка, честит юбилей!
 Някои организират почивка по Велик Ден. Аз нещо пропуснах момента и никъде не ми се мърда. Работих две седмици и после ми беше така добре да съм си у дома. Най- хубаво си е в къщи. Друго ще запея през лятото, ама сега съм на тая вълна  Mr. Green
 Приключвам за тази нощ. До включване!

# 28
Благодаря ви за поздравите за Габи!

Браво на Кали, че е вече без памперс детето. И ние още не сме махнали нощния памперс. На 80% се спряваме, но понякога се изпускаме.

Stefaniika, Великден го празнувахме с шоколадови яйца и шоколадови зайчета. Мисля, че преди време и тук са се боядисвали истински яйца, но постепенно са били изместени от шоколадовите. Яйцата са скрити от Великденското Зайче в градината или ако е лошо времето в къщи, за да може добрите деца да ги намерят на Великден. Обикновено се прави като съзтезание кой ще намери най-много яйца.
Иначе слагат яйцата в кошница със слама, което олицетворява птиче гнездо. Обикновено семейството се събира за обед или вечеря, но не зная да се правят някакви специални за случая ястия. Сега с нетърпение чакаме и нашия си Великден.

Кати, Руми в голямо легло ли спи или в кошарка? И как протече процесът на отделяне? Спомням си, че беше пуснала снимка с долепени кошарка и легло, но другото ми се губи. И ние мислим да отделяме Габи и се чудя дали да не я сложа на голямо легло вече.

Мама Ели, големи уговорки имате с дъщерята.  Laughing Сладурки сте.

Искам и аз да видя питкатааааа на Атракция. Понеже все пиша набързо през работно време и сигурно съм я пропуснала.

Краси, наистина стигат навсякъде. Аз съм намерила решение с едни заключалки, които се отварят с магнит. Всичко що е вратичка в кухнята е заключено. Въпросното нещо не монтира отвърте на вратата и ако искаш да я отвориш трябва да сложиш магнитче отвън. Нищо не се разбира от това, което написах. Трябва да проверя дали има нещо в интернет.

http://www.mitre10.co.nz/shop/home_safety_and_security/childrens … d=4&orderby=1

Ето това е. Кръглото е магнитчето, с което се отварят вратите. Важното е само да не го загубиш, че после врати трябва да къртиш  Laughing

# 29
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug

Да знаете какви приключения имах тая сутрин, малката ми изкара акъла...Преди 2 дена коремчето й беше надуто и много пръцкаше, болеше я малко, но като си свърши работата и й мина. Тази сутрин към 6 часа като почна да се превива това дете "Боли ме коремчето, боли ме коремчето" и само това повтаря. Викам си апандесит Confused Коремчето меко, няма температура, ни вода, ни чай, нищо не иска да пие...Грабнах я и направо в лабораторията до нас, а от там при личната - според нея нищо й няма за момента, левкоцитите леко увеличени, каза да я наблюдаваме. Сега звъня през час на свекито, да питам как е и на поредното звънене си признава, че вчера й била купила крем брюле, пресничък бил  Close Малката по принцип не ги понася много тия кремове и много пъти сме се карали на тая тема...постоянно й дава нещо, което съм казала да не дава или да избягва да дава.

А да знаете колко геройски се държа на мама принцесата:love:, въобще не плака като я боцнаха и при лекарката си лежеше кротко и чакаше да й пипнат корема отвсякъде...Разбират хитрушите като са болни и е сериозно положението, никак не се лигавеше Wink

Кати, Руми в голямо легло ли спи или в кошарка? И как протече процесът на отделяне? Спомням си, че беше пуснала снимка с долепени кошарка и легло, но другото ми се губи. И ние мислим да отделяме Габи и се чудя дали да не я сложа на голямо легло вече.
Руми, долепили сме кошарката до голямо легло. Заспива на голямото, но после се търкаля и понякога се събужда в кошарката. Ползвам я като предпазна преграда, освен това като се разплаче през нощта отивам да спя до нея и я местя на кошарката, като е болничка пак така. Процесът на отделяне беше много кратък - приспивах я на леглото (легнала до нея) и после полека се изнасях да спя на другото легло (в детската имаме 2 легла). Първите 2-3 дена се будеше да ме проверява дали съм там, но после свикна. След седмица вече се преместих в съседната стая и ако ме викне през нощта се местя, иначе не. Сега ми се налага 1 път в месеца да се местя към 4-5 часа сутринта да спя при нея. От тогава ми се е случвало 2 пъти да падне на земята, но така и не разбрах как е станало, според мен е тръгвала да ме търси, но понеже е с чувал и се е хлъзнала на паркета. Сега сложихме гумирано килимче и даже да реши да слиза с чувала, поне няма да се хлъзне.
Мисля скоро и кошарката да махам, но ще видим кога ще е. Ще сложа отлолу дюшек, одеяла да омекотя падането и така...От това, което съм чела, като паднат 2-3 пъти и свикват да не падат  Peace Дано съм ти била полезна, успех с отделянето! Ето я пак снимката:

Аз Американския Великден си го спомням от филмите, които съм гледала...Струва ми се много забавно да търсиш яйца из градината. Ама нещо връзката заек и яйца ми се губи, виж ако беше кокошка с яйца по-става  hahaha

Краси, мъжът ми сложи още преди година магнит на шкафа с препаратите, много ме беше страх малката да не нагълта нещо. Този магнит го взехме от Бриколаж и не е нищо особено, един магнит на шкафа и един на вратата се слага. Доста е силен и изисква усилие да отвориш шкафа, малката не можеше сама да го отвори, а после спря и да се опитва.  Peace Сега вика "Мамо, отвори шкафа и дай еди какво си" Laughing А на секцията в хола по тази причина не сложих изобщо дръжки, малко трудно се отварят шкафовете, но така съм по-спокойна.

Неонка, не се кахъри за подаръка, моят изобщо вече не ми подарява от страх, че няма да ми хареса. Ако иска да ми подари нещо, предварително ме разпитва и то така, че изненадата се губи напълно, но вече свикнах и се примирих... Rolling Eyes

Айде стига толкова, че стана дълго...

Общи условия

Активация на акаунт