Пролетни сестричета радват ФЕВРУАРСКИТЕ мъничета

• 21 570
  • 273
  •   1
Отговори
# 270
Ели, Честит Рожден Ден, макар и с огромно закъснение!!! Нека се сбъдват мечтите ти, нека те радват любимите ти същества, нека здравето и късмета са винаги с теб!     bouquet

Габи също не спира с бърборенето, но като гледам не сме на нивото на Руми и Рони.  Прави изречения от по 3-4-5 думи. Рядко до-дълги. Понякога говори много неясно. Много често обаче започна да вмъква английски думички в изреченията си.

Вчера си я взехме от градината толкова жадна, че в колата изпи поне половин литър вода, след което естестено я заболя коремчето. Днес мъжът ми като я оставил на градина обърнал внимание на едно момиче от персонала да и дават вода от време на време, а тя му отговорила, че Габи и без това пиела много вода и много ходела да пишка... Ядосах се, що за отговор е това, не може дете, което е пило вода и не е жадно да изпие още половин литър ей-така, за удоволствието да си препълни корема. Ще видим как ще е днес. Вчера я учихме как да си поиска вода на английски и сутринта като я препитах си знаеше урока, но тя си е малко срамежлива и не зная дали ще си поиска.

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 02:43 от Rumyana

# 271
Здравейте, мами!
Не ми остава време да се включа от лудницата вкъщи  Rolling Eyes
Малката е гръмогласно чудо, направо ми скрива топката като ревне от глад, а и реве с крокодилски сълзи.
Много е лакома, но има рефлукс и прави едни фонтани - ужас  Tired Сега редувам кърма със специално мляко, поотминава уж...
Коки е много гальовен батко, но същевременно и много ревнив, направо ме уморява с пристъпите си на ревност.
Наблюдавала съм го скришом какво прави като плаче бебка - гали я по челото и й говори: "Не плачи, беба, ето ти биба"  Heart Eyes После я гали по главичката и я целува по челото  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Обаче ако я взема на ръце - "Мамо, имам пиш!", "Мамо, гуши!", "Мамо, боли ме!"  Sad И не се отказва до дупка - не дава друг да го заведе в тоалетна, да го храни или облече - МАМА  Twisted Evil
Постоянно кърмя беба и храня него с лъжицата или му държа пишоната да пикае прав в гърнето. Оставя ли го в тоалетната на детската седалка - след секунди се е покатерил отгоре, за да си пусне водата и после крещи :"Мамоооо, елаааа, Коко падне!"
Дебне кога ще махна бибата на бебка и веднага я налапва, започвайки да я имитира как плаче и съвсем ми гърми главата...
Тя пък го събужда рано сутрин с пъшкането си (постоянно се напъва заради коликите си) и той започва да реве :"Мамо, гуши Коки да наниииии" и трябва да го взема от креватчето му при мен, иначе почват да реват в дует и става лудница  Rolling Eyes
От месец Коко кара тротинетка  Laughing, а в Гърция се научи да кара и колело с помощни колелца  Laughing
Вече играе с батковците на криеница и тича да се заплюва  Joy
Много му е хубаво да общува с по-големи деца, за две седмици в Гърция толкова игри научи и толкова дълги изречения взе да прави и на гръцки, и на български, че ми взе акъла.
Отвори му се един зверски апетит и както и го кърмя - вече е повече от 15кила, но е висок и не му личи, пак е слаб, само тежи гюлето  Laughing
Изключителен артист е - все да се изрази и с жест, и физиономия  Sunglasses Вече и лъже - било го ухапало куче, някакъв чичко го ударил ... Joy
Любими са му пързалките и люлките - с часове висим по площадките, нямаме пропуск - аз жива-умряла съм навън с двамата, в резултат на което съм изсъхнала в лицето като лагерник...Иначе покрай празниците направих коремче (я дюканките да кажат може ли само корема да сваля с диета, без да слабея другаде)..
Много писах, ама кога пак ще се включа...
Прегръдки на всички и лека нощ  Hug

# 272
Здравейте момичета!
Отдавна хвърлем по някой поглед в темичката и все не ми остава време да се разпиша. Днес по случайност приспах дребосъците раничко и реших да ви се представя. Аз също съм мама на февруарче 2006 и на едно януарче 2008. Каката се казва Магдалена, а малката Симона.  При нас е весело и понякога много натоварващо за нервната ми система.  #Crazy Олимпиа много точно го е описала с тази разлика че бебата е много кротичка, но каката неслуша и за двете понякога. Сега ще се върна назад по темите и ще прочета малко да се запозная с повечето от вас и дечицата ви, че се чувстам малко като в небрано лозе. Embarassed
P.S. За протокола: Маги е родена на 6.02.2006, моят рожден ден е на 19.01.

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 07:01 от nevenska

# 273
Здравейте  Hug
Ние с Митето сме добре  Wink Тук-таме по някое зачервено гърло или течащо носле, ама бързичко минава  Praynig Той вече не ходи на яслата с онова голямо желание, с което ходеше в началото  Rolling Eyes Като наближим оградата и запчва да сочи и да вика "не...не" Ама все пак влиза без да плаче...малко примиренчески, ама какво да се прави, няма как. Иначе е много див, много палав, много инат...въобщеее на кой се е метнал, един Бог знае  Joy Просто ни скрива шайбата на всички  Rolling Eyes Така като ви чета, май Мити е най-назад в говоренето  Rolling Eyes Въобще...всичко разбира, много е хитър, но...не му се развързва езика и това е  Tired Казва само думички (изречене не е казвал още) и то тези думички ги казва абсолютно по бебешки  Confused ама...да видим.
Иначе за гърнето...мога да го похваля  Mr. Green Вече си казва в 90% от случаите Simple SmileИ се научи да стиска, а не при първия позив да пуска, което е много важно.
Ами това е от нас  Heart Eyes отивам да пусна новата тема, че последните 2-3 дни само ви дебна дали ще изпишете тази  Wink

П.С Новата тема е готова Цък Simple Smile
Ако искате, може да допишем тази до 15-та страница и тогава да се прехвърлим  Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 май 2008, 10:42 от didun4o

Общи условия

Активация на акаунт