Пролетни сестричета радват ФЕВРУАРСКИТЕ мъничета

• 21 581
  • 273
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!
Ние никъде не ходихме по празниците и си направихме малък ремонт. Голямо бачкане падна, а сега се боря с останалата мръсотия и прахоляк. Изпивам си кафето и запретвам ръкави.
Закъснял поздрав за всички именници и техните близки!
Мама Нина, не ви е лесно! Много целувки на Ники и дано бързичко свикне с новия живот!
Иринополис, честити ти обички! Grinning Да си ги носиш с кеф, пък мъжО да има повечко поводи да те поглези! И Калоян е луд по колите и влакчетата, дето искат "паите". Може да се клати на тях с часове.
Атракция, изглеждаш чудесно!!! Flutter Дано сте забравили вече сополите!
Тинче, хич не сме ви забравили. Чудехме се къде сте. Целувки на малката къдравелка! И ние не си казваме името. Бяхме на рожден ден на Деян на Аница през февруари и детето толкова много се впечатли от шумотевицата, клоуните и балоните, че всеки ден го споменава и е решил да се казва Ден-ден. Rolling Eyes А по-рано си казваше, че се казва Коко. Да вдигнем купона дружно на Бачково, а? Joy
Кате, честита ви годишнина! Много щастие и любов!
Все повече сухи дупета в темата, браво на децата и на техните мами!  bouquet

Мама-ели, много кофти случка  Sad Аз бих се изнервила ужасно и едва ли бих оставила да не реагирам гласно  #Cussing out За пореден път ти се възхищавам на търпението.....

Слънчо, мерси за комплимента. Сигурно остарявам, та затова ставам по-търпелива  Joy

# 256
Мерси, мацки, за комплиментите   bouquet  Бужака е на ясла, хрема няма за сега,  вече не смея да се похваля. Тая сутрин рева за мен, много ми е кофти така, кога ли ще свикна  Rolling Eyes

# 257
Честит рожден ден, Ели!
Много здраве, щастие, любов , късмет!

# 258
  • Букурещ
Честит рожден ден, Ели!

Много здраве, любов и късмет!

# 259
Честит рожден ден и от нас, Ели! Здраве, късмет и любов!

# 260
Ели, честит Рожден ден!
Желая ти да си здрава, щастлива и обичана!

Привет на всички, за който ни помни - ние сме добре растем и лудуваме Simple Smile

Сашо става все по див и все едно е правен на мелница. Приказва непрестанно, пее песни и говори глупости които не знам къде у4и и как му ги ражда главата. цитирам :
- мама е моми4е. има цици, сашо има гъъди.
- а къде са на тази кака циците ..... дай да видам.
- тати - пишкай тука ейййй така.
- Боже, Боже сипах супата в колата (детска кола за бутане )
- аз тивам на лабота. тати аботи - бъм4и, мама аботи пише, баба аботи - супа. деди пинка.
- в магазина: дайте ми пъжоли да ям месо и калаТ.
Безкрай са.... Simple Smile
Но сме с памперс все още и никакви наченки на ходене в гърне... третира го като враг. на тоалетната също не желае да седи. В това отношение се притеснявам ве4е. но ще опитам лятото.

# 261
  • София
Благодаря ви мили момичета  Hug ! Вече близо 3 години сме заедно макар и виртуално и сте част от живота ми. Почерпете се моля  Simple Smile

# 262
Ели, и от мен поздрав за рождения ти ден! Бъди здрава, много обичана и да събереш много усмивки в този ден!  Hug

Преди малко се прибрахме с малката, скитосвахме по улиците, едвам я удържах да не заспи  Mr. Green  Но на мига заспа като я сложих в креватчето  Flutter  /по принцип не си правя такива експерименти и гледам да спазвам режима й на сън  Crazy , но за един път може/. А и като гледам какъв черен облак се задава нищо чудно следобед да си стоим вкъщи.
Сузи е на детска и трескаво се подготвят за тържеството за завършване на Предучилищната група.

Хармони, твоят малчуган определено знае към кои женски части да се насочи  Mr. Green  Joy

Айде и аз да полегна малко  Flutter

# 263
  • Пловдив
Момичета благодаря ви за пожеланията Hug

Честит Рожден Ден, Ели! Много здраве, щастие и любов!

Стефи, сигурно сме били ние  Mr. Green Ще ти пратя телефона на лични  Peace
Атракция наистина изглеждаш чудесно! Целувки на Бужака, дано му мине скоро  Peace
Иринополис, ние също сме фенове на едно влакче и едно конче, останалите за щастие ни плашат и не иска да се качва на тях. Кончето го гледаме от 2 месеца и чак сега се престраши да се качи, но веднъж качи ли се, няма оттърване. Даже се е научила да ми рови в чантата и да търси парички и познава левчетата, като намери други стотинки и вика тия не стават Laughing
Хармони, хич не ме учудва твоят бърборко и Румяна ги плещи подобни,  само дето повечето ги забравям 5 мин. след като ги е казала Embarassed Ето някои:
- Тате махай се, ти спиш на дивана, мама спинка при Умито
- Умито няма крака, има панти. Умито е панта.
- Уми е послушна и баба дава наг`адки. Шоколадови наг`адки.
- Уми не обича домати, мамо изяди доматите!
- Домата кво п`ави. Домата че`веней! и се смее.
Смешно ми е като се опитва да спрегне глагола "ЯМ" и става Уми яде. Мамо, яди! (вместо яж  Laughing)

Рибче, моята палавница днес е казала на баба си, че няма да спи, не била уморена. Може и да е вярно, щото в тоя дъжд тук, едва ли са излизали навън, обаче довечера ще ми стопи лагерите  Confused А аз от кога си мечтая като я сложа в леглото и да заспи, ама не, върти се по половин - един час и тогава.
Хайде лека и спорна на работещите и приятни разходки на останалите!
Желая ви слънчев следобед!  bouquet

# 264

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛИ! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА, ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И ДА СЪБЕРЕШ МНОГО ПОДАРЪЦИ ДНЕС!

# 265
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛИ! БЪДИ ЗДРАВА И ВИНАГИ ТОЛКОВА ПОЗИТИВНА! Удоволствие е човек да общува с теб!  bouquet  bouquet  bouquet

# 266
  • БГ
bdbaloni  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН, Ели!!!  bdbaloni   

baloni  Бъди здрава и много щастлива!!!
  baloni

# 267
Със закъснение -
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛИ    newsm59
Много щастие, любов и още мноооого екзотични пътувания ти пожелаваме с КостакиДжули и Джорджи   bouquet   bouquet   bouquet

# 268
  • София
Добър ден, хайде на кафенцето:

Още веднъж благодаря на всички за хубавите пожелания, радвам се, че ви познавам  Hug

Олимпия, как сте вие? Сигурно нямаш много време да се включваш при нас  Sad. Как е бебка, има ли колики, Коко слуша ли и помага ли?

И при нас има много смешни случки свързани с говоренето. Искам по-дълго така да си говори  Laughing Големия лаф при нас е, че Кали на водата вика - бира  Shocked Незнам защо така е решила, бира е пробвала преди време и явно много й е харесала щом и водата така е прекръстила Mr. Green -Лельо, сипи малко бира, Тери/ кучето/ пие бира и т.н.  ooooh!
Р-то не го казва чисто, нещо м/у л и р.
Ако някой я пита - Ти мишка ли си? отговаря като си сочи главата - Не мишка , тоба Калия. В-то го замества с различни букви.

Слънчев и успешен ден ви желая!  Nature Sunny

# 269
Здравейте, мами!
Вчера бяхме на пикник в планината на едни поляни и беше страхотно - напалихме си огън и си опекохме разни вкусотии. Заваля дъжд, но ние се преместихме под гъстата корона на едно дърво и не ни намокри  Flutter  Децата бяха повече от щастливи, а за обедния сън Рони спа в колата, после се събуди с червени бузи и тропаше по прозореца  Laughing  и ни се смееше.
За смешни коментари, ето няколко:
- гледаме с Рони ТВ и в някакъв филм даваха татуиран мъж по ръцете: Мамоо, този мъж се е нарисувал!  Shocked  Виж, нарисувал се е, трябва да се измие  Joy , изцапан е.
- Мамо, искам супа всъщност
отговаря ми: Съвсем не! напоследък  Crazy
- Аз съм първи клас! /нали каката ни ще тръгва на училище и напоследък често говорим за това, малката и тя се въодушевила/
- като видя Джорджия на Олимпия от снимката и каза: Ще го изям това бебе! Ще го изям! Сладко бебенце! Laughing  /аз така й се радвам като й казвам, че ще я изям и стана много смешно/
- двете си играят в едната стая и по едно време Рони идва, плачейки: Мамооо, кака ме бутнааа! а Сузи отзад се задава и казва: Лъжеее, тя ме бутна, аз не съм я пипнала даже!  hahaha  /хулиганка се очертава малката/
Говори много, но не се сещам сега другите щуротии, за да ги напиша, ще помисля, но и тя всеки ден ги ръси разни, така че ще има и нов бисер. /и да поясня, че Рони е "Стела" от "Уинкс", а Сузи е "Блум"  Mr. Green пощурели са по тях/

Общи условия

Активация на акаунт