Пролетни сестричета радват ФЕВРУАРСКИТЕ мъничета

• 21 586
  • 273
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте!
Времето най-после се оправи и ние отиваме в морската  Crazy
Ей тез мъже големи помагачи бе, моя мъж само едни пържоли опече и това му беше  Mr. Green
Скъпата, няма ли да почерпиш с таз отлежалата ракийка  Embarassed аз вече мога да пия алкохол  Crazy
Една моя приятелка пие някакви билкови хапове за нервност и е много доволна, но не знам какви точно, но ще питам.
Иринополис, Мама Ели, много хубави снимки сте качили!
Руми, аз козунака го втасах в печката, и после го пекох на 180гр на вентилатор отгоре му сложих фолио, гледах първите 20-30 мин да не отварям фурната. И станаха  Whistling даже за първа година не ни артисват козунаци, а направотив свършиха скоропостижно. Единствено много бавно втасаха, но то май е нормално за сладко тесто  newsm78

# 241
Zdraweite!
Nai-nakraq da moga i az da se vredq na komputera,samo vi cheta i vse ne moga da pisha.Luchko e golqm fen na detskite filmi i tova e edno ot lubimite mu zanimaniq.
Rumi,nie sme dobre,do predi 3 dni imahme seriozni problemi s Niki, beshe izpadnala  v tejka depresiq,bqh mnogo pritesnena,sega chakame lekarstva ot Bg ,neznam kak,no predi 2 dni zapochna da se podobrqva,zapochna da razgovarq s nas,da se hrani,da se zanimava s Luchko.cqlata vakanciq si q prekara v legloto ,po cql den placheshe i ni kazvashe,che i provalqme detstvoto i celiq jivot,uprekvashe ni za neite muki,mnogo mi beshe machno da q gledam takava,bez jelanie za jivot.Dori stigna do tam,da mi kaje,che po-dobre da q nqma na tozi svqt,otkolkoto da jiveve v amerika.Okaza se,che neinata adaptaciq e nai-trudna.Za sega e dobre,az sam po-shtastliva i spokoina,zapochna da hodi s jelanie na uchilishte...no pritesneniqta,koito prejivqhme okolko neq si bqha ogromni,kosata e zapochnala da mi pobelqva veche.nadqvam se ,da ne se varnat nikoga tezi dni.
Inache nie sme dobre,tatkoto ni raboti,pri men neshtata na rabotata-sashto sa nared.Luchko e dobre,igrae i se razhojda po parkovete(imame strahotni pakove),vodihme go v Sentralpark,...tam e naistina strahotno,ima mnogo ploshtadki za decata,prez lqtoto imalo i dushove,pod koito decata se mokrili s voda,imat mnogo pqsachnici,zabavno e za dechicata.
Nashiq Velikden ne beshe kakto trqbva,ne e sashtoto kato v Bg.Tam otivash na carkva,vijdash se s mnogo poznati...a tuk..carkvata ni e dosta daleche i ne uspqhme da otidem,inache si boqdisahme qica,napravihme si sladki,s dve dumi-spazihme si tradiciqta.
maika mi shte si zaminava za BG sled 1 mesec,i na men mi e mnogo machno..no nqma kak pisano ni e da se opravqme sami..nadqvam se da se spravim.
kachila sam malko novi snimki v moeto albumche.
Pozdravi i celuvki ot nas s Luchko.

# 242
Да взема да се впиша, че темата замря  Crazy
Явно всички сте някъде, само ние си висим в Плевен. Бужака пак е с цифки и съответно кашля от тях. Ще мине  Peace

# 243
  • София
Мдаа, темата хич я няма.

Как сте мами? Запразнили сте и никой не пише в темата?

Ние оставихме Рая в Стара Загора. Естествено, още първия ден "откри" разните му колички и атракции, които са с монети от 50 ст или 1 лв. До сега не я бях качвала на такива /в Божурище нямаме/. И сега вече няма отърване. Но баба й да му мисли... smile3508.
 В Стара Загора отпразнувахме и рождения ден на татето ни. Изкарахме си екстра, а аз си харесах златни обици, докато се разхождахме и мъжо ми ги подари /и то точно на рождения му ден/. Малко станахме като вица "Скъпи, взела съм то подарък за рождения ден. Почакай да си го облека".
 Малко ни се развали настроението, вчера като си тръгвахме. Бяха ни разбили колата - пред блока на нашите. Уж такива работи до сега не се били случвали - явно имахме честта, защото бяхме единствената софийска кола.

Мама Нина - хич не ви е лесно там. Дано Ники се адаптира по - бързо, че е тежко да чуеш такива думи от детето си. А и Ники сега навлиза в тежката възраст на пубертета. Пожелавам ти огромно търпение, кураж и само напред!

# 244
  • София

Честит имен ден на всички празнуващи днес!
честит празник на всички!

Къде изчезнаха всички?
 Атракция - как е Бужака? Спряха ли сополите?

Радос - чакаме да разказваш за Турция.

# 245
Честит имен ден на Скъпата, Георги на Beb4o  , Габриела на Rumyana и всички останали именици, живи и здрави да сте   bouquet

Атракция - как е Бужака? Спряха ли сополите?

Бе и аз не знам колко са спрели, попресуши се хремата, но като кихне пак ги изкарва едни тлъсти  Sick  Този път мина с хомеопатични и Проспан. Дано не се налага пак АБ  Praynig  Благодаря за вниманието  Hug

А останалите, къде сте? Олимпия, вие как сте? Бебка, Коко.....

Четох списъка на 1 стр. -Теди_ип дали е родила вече?

Малко днешни снимки  Grinning http://atrakcia.multiply.com/photos/album/38#1

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 16:58 от Atrakcia

# 246
  • София
Честит имен ден на Скъпата, Магика и малката Джорджия! Да сте живи и здрави и все така усмихнати и красиви!

# 247
Благодаря ви, момичета!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!

МАГИКА, МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И УСМИВКИ!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

cheers

# 248

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ ИМЕНИЦИ! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!

Благодаря за пожеланията!  bouquet
Нямам време да ви прочета, защото почивните дни го ударихме на туризъм. Ходихме до Троян, Орешак, Черни Осъм, Априлци, Етъра, Трявна, пещерата Бачо Киро и 4-5 манастира и музеи, въобще страшен маршрут бях спретнала. Днес пък празнуваме Simple Smile С две думи натоварена програма.

# 249
Честит Имен Ден на всички, които имат повод да  празнуват!

Магика, браво на вас! Наистина страхотна натоварена програма  Wink Grinning

Мама-ели, много кофти случка  Sad Аз бих се изнервила ужасно и едва ли бих оставила да не реагирам гласно  #Cussing out За пореден път ти се възхищавам на търпението.....

И ние попътувахме по празниците. Всички ни хвана, обаче, гадния вирус с разстройство и отпадналост. Ивана 5 дни не яде нищо  Shocked Направо  се бях побъркала, имайки впредвид колко много яде по принцип  Sad Това не ни попречи, обаче, да си направим един страхотен пикник на Витоша с elix и фемили. Открихме вече сезона  Simple Smile
Вчера се прибрахме, а днес след агнето направихме едно пролетно почистване да ни слегне яденето  Mr. Green

Лека нощ   bouquet

# 250
Здравейте, милички, от вчера ви чета по малко, ама и не сте изписали много  Joy
Изкарахме си чудесно във Видин, понапазарувахме /похарчихме парите/ и се прибрахме  Laughing
Рони ми кашля още от преди Великден и това си е, какво е това чудо, но само в гърлото са храчките, няма надолу нищо, зъбите не ми дава да ги видя, а може и да е нещо алергично /нали и тополите са се развихрили с тия пухчета, знам ли/.
На Сузи вече й търся раница за първи клас и определено се усещам, че ме обхваща една тръпкааа   Flutter

Атракция, това с изгорено ме хвърли в потрес направо! Рони ми я върнаха с рана под окото, била одрана от охраната  Shocked . Искала навсякъде да ходи с леличката, но на жената й се доходило по нужда и влязла в тоалетната, а Рони била отвън пред вратата при жена-охрана. Какво станало не знам, но някак са я одрали  Sick  За празниците си имахме разкрасяване за снимките  Mr. Green

Мама Нина, вие определено не скучаете, дано детето да превъзмогне това по-бързо  Praynig  Ами бабата като си дойде насам, кой ще гледа Лъчи? Или на детска сте го записали?

Браво на всички мами за козунаците  Hug  и поздравявам именяците малко на патерица!
Хубав ден и весели разходки!

# 251
Здравейте! Hug Hug Hug

Здравейте, определено ние се изгубихме и сигурно сте ни забравили.
Признавам, че не съм прочела нищо от пропуснатото, но смятам че бързо ще наваксам, не е много. Последно четох когато се роди малката принцеса на Олимпия. Как сте?

Как сте всички? Надявам се добре. Hug Hug Hug

Ние сме добре. Трудно ми е да чета и пиша, тъй като работим без почивен ден. Доста сме натоварени. Вечер се опитвам да обърна внимание на Вили и за компютъра време не устава. Към края на май работата ще ни поолекне, надявам се да се включвам по-често. Днес по изключение съм си в къщи, защото Вили нещо не е добре и нямаше кой да я гледа. След малко ще я водя при лекарката.
Иначе тя си ходи на ясла, сутрин плаче, но после е спокойна. Започна да се отпуска и с приказките, вече си провеждаме разговори. Единственото което не иска да каже, е че се казва Виолетка. Решила е че е Тити и това си е. Обещах банкет като си каже името. Joy
Друго ново при нас е че от четири, пет дена вече не пика на гащите. Просто стана от самосебе си и аз не можех  да повярвам. Вече се стиска и си казва.
Хайде да не прекалявам с писане, а да почета малко.
Лека вечер.

# 252
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
И аз да се включа набързо в темичката и да се отчета...
Цели 7 дни сме без памперс Party, не го сложих и вчера въпреки, че доста пръцкаше и след 3 половинчасови престои на гърнето не свърши нищо. Накрая на 2 пъти почваше в гащите, а аз я слагах на гърнето и я секвах, а на третия път най-после успяхме... Sad Не е свикнала явно на гърнето, та се очертава да постоява доста на него, докато се научи...дали няма да го намрази  Thinking

Днес имаме годишнина от сватбата (цели 3 години) Laughing Почерпете се! Мъжо каза, че му се стрували като 10 години, ама то ние сме гаджета от 9 години, така че е близко до истината Mr. Green

# 253
Честито, Кате! Още дълго да се обичате !

# 254
  • БГ
Привет и от мен!!!   Hug   Как сте, мами и сладки дечица, починахте ли си добре тези дни? Аз честно казано не, нито се наспах - Марти става малко преди 7 часа!!! - нито мързелувах - с татито мерихме улиците на Пловдив, а предстоящата седмица ми се струва просто безкрайна, в събота сме на работа, в неделя подготовка за панаир, следващата седмица панаир и така ще ми се слеят работни и почивни дни в едно..., а ни предстоят и три абитуриентски!!!

Кате, честита ви годишнина, желая ви дълъг и щастлив семеен живот, обичайте се!!! Честито ви сухо дупе, нашето още е с памперс, но може би не за дълго. Почти съм сигурна, че вчера, към 11ч, се разминахме на главната, ама пусто като ти нямам тел номер, да звънна и да попитам ти ли си, не ми стигна една идея кураж да ви спра, а Руми (ако сте били вие) я видях в гръб!?!

tinka81, как ще сме ви забравили! Времето наистина не стига, но човек няма как да го осъзнае, докато не започне работа и не го завърти колелото на ежедневните ангажименти. Надявам се неразположението на Вили да не е нещо сериозно и бързо да се върне при приятелчетата в яслата!

ribkata, добре сте си дошли!!! И Марти кашля от преди Великден и нашите съмнения са за нещо алергично. Много целувки по раничката под окото на Рони, що за охрана е това, да наранява децата?!

Atrakcia, изглеждаш чудесно на снимките, поздравления!  Peace  Как е Бужи, ходи ли на ясла?
Хайде стига толкова от мен, желая ви лека и спокойна нощ и успешна нова седмица!!!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт