Пролетни сестричета радват ФЕВРУАРСКИТЕ мъничета

• 21 569
  • 273
  •   1
Отговори
# 45
Хайде, готово  Grinning

Лека ми нощ - отивам да спя и Лек ви ден!!!

# 46
  • БГ
Божидар пак е в конкурс  Mr. Green Изгласувайте се  Peace Може да не печелим, но винаги участваме  Whistling

Гласувах!!!  Peace  Успех на Бужи в поредният конкурс, той е нашето бебе-звезда!!!

Аз се върнах от фризьор, с нова глава съм и ми е едно хубаво, а навън е едно мрачно, но ... Купих много сладки дрешки за бебка, играчки за нея и кака й иии не ми стигнаха парите за подаръка на кръщелницата, ужас!!! Добре, че продавачката ми е приятелка, та ми запази една страхотна поличка и блузка и утре ще ги взема, на път за Свиленград!

Rumyana, благодаря за пояснението, относно тамошния Великден, интересно ми звучи, но нашия с боядисването на яйцата, еуфорията около курабийки и козунаци май повече ми харесва! И аз съм си набелязала шоколадови яйца и зайци, така че няма да се разминем без тях, а Марти доволно си хапва шоколадови изделия от година насам, ти защо не даваш на Габи?!

krasykm06, не бой се, какво ти трябва да спираш да кърмиш и ти като Олимпия ще вземеш да ги застъпиш Мони и ... и ще си ги кърмиш заедно!!!  Heart Eyes

Скъпата, не е ли малко раничко за моренце? Ние сме много доволни от миналогодишният семеен хотел и мислим пак да почиваме там, мъжа ми навива съучениците си (общо 6 семейства), всичките с деца, да отидем заедно, та ако стане, ще ни е много весело!!!  Joy

elix, беше питала за идейки за 1-6 май, нас "варналиите" ни канят на планина, но ще отидем ли, незнам? Чичото от София ще дойде за Великден и ако поостане, едва ли ще тръгнем. Лошото е, че на 5-ти трябва да сме в Пловдив, 2 години без татко, а на 6-ти племенника, софийския Марти, има РД, та нещо ми се струва, че времето няма да ни стигне за всичко.

Хайде чао и лек ден от мен, ако не пиша скоро приятен уикенд на всички!!!

# 47
Много ви благодаря за пожеланията Hug Много приятно ми стана Wink
Празничното настроение ще продължи и утре Laughing Тогава е сватбата на брат ми. Нямам търпение да дойде утрешния ден Laughing Очаквайте снимки Mr. Green

Стефко ходи на ясла, но тази седмица пак прекъсна за 2 дни, защото имаше Т. Още не е оставал да спи. Днес като го взех от яслата ми казаха, че във вторник ще го оставят да спи. Тази сутрин за пръв път не плачеше докато го събличах. Само заплака като влезе вътре. А като отидох на обяд да го взема, не искаше да си тръгва Mr. Green Бута вратата и ми вика "там-там" Grinning

# 48
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЧЕРЕШКА! С Рая ти пращаме много целувки и желаем здраве и щастие на теб и семейството!

Весело изкарване утре на сватбата. А как са изследванията на Маги?

Атракция - имате и моя глас!

... на една срещичка- да пийнем по едно, да хапнем и да се поопознаем, че то покрай децата, не можем да се опознаем ние, а пък и малко "отлепване" от дечурлигата не е за пренебрегване  newsm78 Желаещи?! Списък? Насааааам народе - места не останаха  Joy

Бъди по-конкретна, какво да пийнем- кафенце, биричка, ракийка... Mr. Green Аз съм ЗА, кафе не пия, друго всичко може  Mr. Green  Веднага излизам с предложение за р-нт Сакар, намира се в Студ.град, петък и събота има dj и става купон.    Ето го 

Ей, Ели, върна ме в студентските ми години. Живеех в блока, до който е кръчмата! Аз съм "ЗА" за там, стига да е след 16:30 - 17ч - т.е. да е след работа. Още повече, че и работата ми е в Студентски град.
 А биричката и ракийката на пречат ли на Дюкан -а?  newsm53

# 49
  • Букурещ
Черешка, честит рожден ден! Много здраве и щастие на теб и всички, които обичаш!

... на една срещичка- да пийнем по едно, да хапнем и да се поопознаем, че то покрай децата, не можем да се опознаем ние, а пък и малко "отлепване" от дечурлигата не е за пренебрегване  newsm78 Желаещи?! Списък? Насааааам народе - места не останаха  Joy

Бъди по-конкретна, какво да пийнем- кафенце, биричка, ракийка... Mr. Green Аз съм ЗА, кафе не пия, друго всичко може  Mr. Green  Веднага излизам с предложение за р-нт Сакар, намира се в Студ.град, петък и събота има dj и става купон.    Ето го 

И аз се записвам за среща, само че зависи кога- утре заминаваме с Филип за 2 седмици в Пловдив при майка ми и баща ми. Ако се уговорите за след 13 април ме бройте и мен.

# 50
  • София
Атракция, изгласувахме ви, а дано спечелите  bowuu!

Стефи, Катето питаше кой къде ще ходи почивните дни . На вас доста ангажименти ви се събират, дано успеете с всички!
Пусни ни снимка с новата глава ако може и утре весело изкарване на празника  Grinning!

Иринополис
, супер, ще се съберем, само датата да уточним. Щом Мериа може след 13ти , единствената подходяща дата която виждам е 18ти април, на 19ти е Цветница, после Великден и после чак май месец.Казвайте ?
Аз съм в "творческа" пауза и биричката няма проблем да си я изпия  Wink

Мериа, приятно прекарване в Пловдив  Simple Smile!

# 51
  • Букурещ
Ели, благодаря! Hug
Момичета, ако се организирате преди това, моля ви не се чувствайте длъжни заради мен да отлагате срещата!

# 52
Черешка, честит рожден ден! Желая ти много сбъднати мечти, красиви моменти и щастливи усмивки   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

А за моренцето никак не ми е рано, особено след като миналата година в последния момент с връзки успяхме да си резервираме хотел - никъде нямаше места....та сега съм решила, уж по-отрано, за да сме си спокойни. Е, още събирам оферти и нищо не сме решили, но мисля, че ще сме по-организирани  Sunglasses

За срещата - ако е сутрин - на кафе, ако е обяд - на манджи, а вечер - ядене и пиене на корем  Joy, само ми е малко далечко Студ. град, та може да съм с кола, което значи, че пиенето ще го оставя за вас  Crazy

# 53
  • София
Леле, какво е това затишие в темата...

Черешка - как мина сватбата? Къде беше, в кой ресторант? Малката шаферка как се представи?

За срещичка на 18.04. мен не устройва. Но няма проблем да е и друга дата - стига да е след работно време.

Аз днес бях на погача. Бебчо е толкова сладък  smile3522, и дребен. Олимпия - завиждам ти за малката принцеска във вас. За момент ми се прииска и на мен второ. Но като се замисля, нека мине още година две и тогава.

Аз вчера най - после си купих работна престилка, от санитарните аптеки до Пирогов /работя в лаборатория и много се цапам/. Рая като ме видя и се скри зад баща си - още я е страх от белите престилки. Почна да я дърпа и да вика "Няма да ходиш на работа".

# 54
Здравейте, мили мами   bouquet
Константин е с бронхит - разви го за 24часа, мъжът ми също е болен, а свеки си замина тази сутрин ....
Дайте ми кураж, че ще се справя  Tired
След малко ще кача снимки в Multiply  Peace

# 55
Охх,OLIMPIA-aaa  Hug Heart Eyes Hug тъкмо реших набързо да се разпиша,че ще изпусна темичката докато се усетя и гледай какво чета за Кокемона Sad
Мойта Вили още му споменава ДенДен-а Simple Smile като я питам къде сме ходили на РД или на кой ще ходим/днес отново бяхме на поредния/ и отговорът и винаги е "На ДенДен на Коко"  Heart Eyes
Милия,дано както бързо го е връхлетяло,така бързо и да му размине,предполагам ще се наложи да пие АБ?
Представям си колко ти е напрегнато и притеснено и ти пожелавам ясна и спокойна мисъл и изпращаме много гушки  Hug
Най-важното е ти поне да си се повъзстановила,как си със секциото?Дано и кака Джули да е здравичка и да е на линия в този труден момент.Специални поздрави и за нея  Hug
Ще се справиш  Hug     bouquet  малката бубка да е все така спяща принцеска и да намериш нужните физически и психически сили за преминаваме през трудното  Hug

# 56
irinopolis ,как е атмосферата в МГУ/нали там работеше/ Simple Smile не помня,дали съм споменавала,че и аз и брат ми и мъжа ми сме все кадри на МГУ,на всеки един от факултетите Simple Smile Ако имаш време може и на ЛС да ми пишеш при кой си в лаборатория  Peace
Четох за хубави идеи за пролетно настроение на мамите,за срещичка по женски аз имам възможност най-вече през уикендите,но когато и да се определи ден и час ще се опитам да се класирам Simple Smile  Peace ще следя организацията  Hug
Поздрави за всички и хубаво начало утре на седмичката  Hug

# 57
Донинка, ти си моето слънце в мрачен ден  Hug
Как успяваш винаги да си в добро настроение и да зареждаш другите с енергия? Страшна си   bouquet
Ето линкче към снимки на беба:
http://olympia75.multiply.com/photos/album/13

# 58
Гледахме снимките с Анатоли и установихме,че Джорджия е смален Коко  Peace да й изям сукмана  Laughing
И Бужи кашля много, но гърдите му са чисти. Дано така и да остане  Praynig

# 59
  • София
Олимпия - Разгледах снимките - малката е прекрасна. А снимката където спинкат заедно с Коко...нямам думи. Душици...Мъжо като я видя и поиска и ние да си имаме второ.
Неприятно е това с болните мъже у вас, но съм сигурна че ще се справите. А и нали каката е ваканция сега - и тя ще ти е от помощ. Важното е, да си спокойна за да  е спокойна и малката принцеса.

Донинка - писах ти на лични.

Общи условия

Активация на акаунт