Пролетни сестричета радват ФЕВРУАРСКИТЕ мъничета

• 21 574
  • 273
  •   1
Отговори
# 60
zdrawejte,
олимпия , добре дошла. много хубава сесия. влюбих се в снимката http://olympia75.multiply.com/photos/album/13#16
може да се озаглави "на вси4ки там ще се ка4а".

атракция , развам се , 4е Бужи е добре.

аз за среща на 18,19 и 20 не ставам - имам 2 партита ве4е и един имен ден - моят си Simple Smile нали съм голема лайку4ка.

# 61
Мнооооого е сладкаааа  Hug
Олимпиа, ще се мобилизираш и за нула време ще се справиш - не се опитвай да свършиш всичко сама, раздавай задачи на околните, а за теб само храненето на бебка  Mr. Green
Ако можете финансово да си позволите да си взимате готова храна, поне да не готвиш, пазаруването за татито, Джули от време на време да се занимава с Коки, може и да простира  Thinking , остана ли нещо друго  Blush дано да успееш да им разпределиш малко от твоята работа, за да можеш и ти по-лесно да си стъпиш на краката.
Ние днес бяхме на РД на близнаците - станаха на годинка. Още не ходят.
Атракция, Бужи издържа ли цяла седмица на яслата без да се разболее  newsm78 при нас за сега е 3 дена рекорда  Rolling Eyes
Черешкаааа, чакаме снимки на шаферката и шафера.

# 62
Атракция, Бужи издържа ли цяла седмица на яслата без да се разболее  newsm78

като изключим непрекъснатата хрема, даже цяла седмица издържа Simple Smile Но страшна кашлица дъни. Започнах сиропи и капки от днес, всичко идвало от носа. Утре имат куклен театър-ще го заведа сутринта и наобед ще си го взема, да си го погледам в къщи ден-два, дано поотзвучи малко тзи кашлица и хрема . В сряда една от лелите ми каза,че имало доста кашлящи деца, с т, но все пак заведени на ясла. Аман !

# 63
  • Пловдив
Здравейте и от мен  Hug

Видях, че съм първа днес, затова черпя по кафе

Много сте изписали...едва смогнах да ви прочета Mr. Green

Честит Рожден Ден на Черешка на патерици! Да си много обичана и щастлива мама!

Цитат
Катя, благодаря за обяснението, а как е Руми днес?
Моята Руми си е все едно нищо не е било, само дето ни уплаши. Сега обаче като една истинска параноичка, си мисля, че има глисти и постоянно се ровя в а...  Sick

Скъпата, за моренце и аз се оглеждам, то и без това търся оферти за майските празници, та покрай тях гледам и оферти за море. На мен нещо Халкидики ми се върти из главата, а другото е да повторим Парадайз Бийч, Св. Влас. Спокойно ми беше там, макар че храната не беше на ниво за 4 звезди и нямат подходящи апартаменти.

Олимпия, кураж!  Hug Доста ти се струпва на главата, но както те е посъветвала Скъпата, раздавай смело задачки, както и да го свършат все ще ти е от полза  Peace А малката е като един бонбон, особено с това розово  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 10:09 от Катерина78

# 64

ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА ОЛИМПИЯ И НАСЯ, ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
Олимпия, малката е прелестна, пу-пу  bouquet .Отново те поздравявам за смелостта, сигурно не ти е лесно, но съм сигурна, че ще се справиш. Само по-скоро да отминават болестите, за да се радваш пълноценно на трите слънчица, най-вече на най-малкото розово бонбонче. Heart Eyes

На патерица честит рожден ден на Черешка, много здраве, щастие и любов!

Аз също съм се разтърсила за почивка, защото и ние за малко да увиснем миналата година. Пътувахме с Онтравел и сега до 15 април имат 15% намаление и много ми се иска да резервираме, обаче ще ходим с приятели и зависим и от тях. Хвърлих око на този хотел в Кушадасъ, имаше много добри отзиви за него: http://www.surmelihotels.com/eng/SurmeliEfes/default.asp Ако обаче не хванем намалението идва много скъп вече. Скъпата, добре се оринтираш към Анталия Wink дано наистина ти се отвори парашута.

Ели, поздравления за памперса.

Аз съм навита за среща, само че мога да дойда общо взето само когато баща ми си е вкъщи, защото мъжът ми почти не се навива да гледа малкия. Tired

С Дани сме добре, само че пак му излязоха пъпки от яйцата. Като отвори хладилника само вика "ице, ице" и два дни по едно "ице" и на третия с пъпки, то аз май съм за бой, но няколко месеца нищо му нямаше и реших, че му е минало. Сега ми показва яйца само в детските книжки. Simple Smile

# 65
Да се включа и аз Simple Smile Прибрах си Божидарко на обед от ясла, водих го пак на лекар, гърди чисти, сополи-бол, кашлица-качествена. Караме на сиропи, ако не дай Боже вдигне Т-АБ. Дано не се стига до там  Praynig
Детето ми е яло за сефте бой в яслата   Shocked Като го взехме със сестра ми-изподран по лицето, тя ми вика-сигурно са се били, аз-може и да се е одрал сам. Да, но като го събличах сега, на лявата ръка едно петно отдрано, та чак синьо. Питам го-би ли те някой и той каза-д а, Дани. Та така, има сефте с боя, дано не се повтаря често  Rolling Eyes хем ми стана смешно,че бебетата са се били, хем ми е жал Simple Smile

Олимпия, как сте?

# 66
Здравейте и от мен!
Олимпия, много сте сладки всички, много целувки и бързо да се оправят мъжете, жените да дръжте фронта все така!
Атракция, браво на Божидарко, че е устискал цяла седмица, дано бързо ви мине кашлицата и пак да сте на ясла. Момчил досега не се е връщал бит, той е и много кротък на яслата, само у нас лудува, и то защото гледа от кака му, но тя пък е бясна за сто.
Снощи мони за 15 мин ми вдигна 38,7гр Т, добре, че се усъмних та изчаках да не го сложа да си легне, мерих Т беше 36,5, след 15 мин като я премерих вече беше 38,7г. Днес го водих при лекарката, оказа се, че има гнойна ангина.

# 67
  • БГ
Ето ме и мен!!!    Hug  Как сте, мами и дечица, в този хубав слънчев ден?   Party  Уикендът мина и замина, а аз вместо да си почина съм като претрепана, може и да ме е налегнала пролетна умора, знае ли се?! Отбелязахме подобаващо поводите и сега ми е едно мързеливо, заредила съм доста снимки, на който му се гледа, моля: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98258&photo=202

Аз досега търчах по задачки, имам за гладене и готвене, но реших, че не мога да не отворя темичката и какво виждам една принцеска!!!  Heart Eyes
OLYMPIA, Джорджиа е малък разкош, да ви е жива и здравичка и все така послушничка! Как са днес мъжете?

krasykm06, много   Hug   за Мони, откъде пък я прихвана тази гнойна ангина, ей, нямат край тези болести!!!

Atrakcia, и при вас явно госпожите не успяват да огреят навсякъде?! Марти в петък беше одран под брадичката и ухапан на ухото?!? Чудих се дали да попитам госпожата кой-кога го е сторил и тъй като бяхме последни, а и тя ми дойде на крака й поисках обяснение! Тя с най-спокойния си тон ми каза, че това е ежедневие, днес Марти, утре друго дете, ако имало нещо по-сериозно щели да ни уведомят!  Shocked  Дано кашлицата премине бързо и не стигате до АБ!

Хайде, чао от мен, лек ден и успешна седмица на всички!!!  Heart Eyes

# 68
Здравейте!
Атракция, една голяма  Heart Eyes по издраното на Бужи от мен! Grinning Милите дечица, сблъскват се вече с неволите.
Олимпия, Джорджи е прелестна, а сукмана и пантофките са уникално сладки! Не се предавай, ще се справиш. Зарежи дребните задължения по почистването и готвенето. За ден два може да минете на аламинути и няма да потънете в прах. Помощта на каките е безценна в такива моменти. Знам го от опит. Едно силно гуш на Джули!
Стефанийка, Марти много е пораснал и е чаровник!
Кашлици, ангини... Няма ли да се оправя времето и да спрат настинките и грипа? #Cussing out Калоян продължава да кашля. Няма Т, няма други симптоми... Каква е тая упорита кашлица? Какво ли не пихме - Сиракол, Стодал, Мукосолван, чайове от мащерка, горчивия градински чай едва го пробутвах и пак нищо не помага.  Sad Rolling Eyes Тая седмица бяхме ангаже, но другата ще го водим някъде в планината да смени рязко надморското равнище. Казват, че помагало  Thinking Иначе вече научи доста думички. Изговаря някои от тях доста неправилно и не ги връзва в изречение, но се разбираме. От скоро хапва грис-халва, макарони на фурна, реване, сандвич, солетки... Дано до септември напредне още, че в градината връстниците да не го изолират  Praynig
  Толкова от мен за сега! Бай!

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 18:43 от mama-eli

# 69
И отново съм на линия  Hug Здравейте!
Сополките заедно с кашлицата на Божидарко да секнат на момента  Hug и утре да се радва с пълни сили на театрото Simple Smile Ние наскоро ходиме за първи път,на "Трите прасенца",хареса ни.Но залата беше фул от всякъде и добре,че се паднахме в края на ред,та Вили си танцуваше от време на време на песничките.
ОLIMPIA,как сте днес,ти и твоите сладки съкровища/от най-малкото до най-голямото/  Hug Аз този месец съм на ограничен достъп в мрежата и не мога да видя малкото розово зайче в multiply/отварям само Бг сайтове/, но още утре ще ти посетя страничката  Hug
Краси,дано и при вас ангината се повлиява бързо от лечение и да минава  Hug
 stefaniika,попаднах на снимка от разходка по Гребната база в Пловдив,някъде наблизо ли живеете?Брат ми от есента е там,живеят до спортното училище и м.септември гостувахме почти месец,страхотно място за разходки и отмора.Все бях чувала хвалби за атмосферата в Пловдив,но се убедих на 100%.сега пак чакам времето да се пооправи по-стабилно и да направим едно гости,така,че може и да ни се засекат пътечките с теб  Hug
Приятна и спокойна вечер и до скоро  Hug
п.п. Намерих малко време и за снимков материал Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=37268&photo=54

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 18:28 от Doninka

# 70
Здравейте и от мен в този хубав слънчев ден  Hug
Чудесни снимчици сте пуснали за гледкане  Heart Eyes
Чудя се по коя тема да започна  Mr. Green   Първо да кажа, че децата са добре и утре ще са на детска  Grinning  Оказа се, че кашлицата и хремата на Рони се дължат на.... растежа на два кътника  #Crazy  /3 седмици беше  ooooh! / Оглеждам аз преди 3-4 дни гърленцето й и с фенерчето осветих и венците и какво да видя по едно връхче прокарало.
Мама Ели, виждам, че споменаваш Сиракол. Нашата педиатърка ни го изписа, след като изпихме шише АСС, но пулмоложката каза да не го давам /не бил хубав/, но да си кажа правичката и аз мисля, че няма ефект от него, а вкуса и мириса му са повече от  Sick
Донинка, аз се чудех дали Рони ще издържи на цяло представление  Crazy  Колко време продължи театъра?
Атракция, наскоро ми се отчетоха, че моята щерка била бутнала някакво момченце от групата и той се ударил горкия  Crazy  А тя не ми проявява агресия вкъщи и ми се струва, че той нещо я е предизвикал, но пък тия лелки къде и какво правят, докато децата се бият  Thinking  нещо не ми е ясно. Че не могат да са до всяко поотделно ми е ясно, но все пак те поддържат контрола. Веднъж пък и Рони се върна с ухапано на ръката  Shocked  - отбелязани всички зъбки с червен отпечатък  Sick
Краси, тия болести нямат край, как гнойна ангина  ooooh!  Ако не ми беше важно да уча сега, нямаше и да пускам скоро Ронито на ясла.
Черешка, въпреки проблемите запазваш своя дух  Grinning  Дано да се оправяте по-бързичко и да забравите за неволите!

Ох, натискат ме за приказка! Цунки по муцунки от мен и лека вечер!
Олимпия, пращам ти много кураж, оправяйте се бързо и бацилите да стоят далече от вас!  Heart Eyes

# 71
Леле, Рибче, не се бях сетила за вероятна поява на кътници. Ние вадихме зъбки на два тура по 8 и направо бях забравила, че ни предстои да вадим още кътници. Отивам да разгледам на дребчо устата по подробно с фенерчето.

# 72
Ние утре сме на ясла - бях го спряла за 3 седмици. Дано този път да не се разболява толкова бързо. Не мога да се съглася с това да си водят болни децата- преди малко му гледах снимките от РД в яслата - всички хлапета със сълзички и сополи  Tired

# 73
Здравейте, мили мами  Hug
Моето момченце колкото бързо се разболя, толкова бързо и живна  Heart Eyes
Много е добре, днес му слушаха гърдите и хрипове няма, слава Богу  Praynig
Играе си, пее си - щурчо  Heart Eyes
Татито и той поне не е по-зле, ама щом още си е в офиса - значи крепи положението.
Донинка, браво на Вилито   bouquet
Хубава вечер ви желая  Hug

# 74
  • София, България
ехоо,тъкмо дочетох старата темичка, записвам се в новата, но ще я чета утре, много сте писали, не смогвам!

Честито бебчета на Нася и Олимпия, живи, здрави и щастливи! Олимпия, кърмите се в тандем  Flutter браво  Hug успех  Peace

Боци, щастливо и леко бременеене, чакаме повече новини!

Мама на Кирчо, добре дошла!

Атракция, аз днес ходих в Джъмбо (пак се улях) трябва да ми се забрани да ходя там! Има страхотни хавлиийки за баня за 20,00 лева и като сме канени на рожден ден напоследък все хавлийка взимам за подарък, страхотни са!

Слънчо, напусна и ти отбора на кърмещите майки  Wink тъжно ли ти е! на мен ми беше мъчно докато свикна, че бебо, вече не е чак толкова бебо и може и без мама  Cry

Общи условия

Активация на акаунт