БЕБЕТА ЮНИ 26

• 12 753
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Добре дошла shumii.
Гледам че сте подхванали темата за бабите.На мен няма да има кой да ми помага,въпреки че сигурно ще има нужда поне някой да взима баткото от градина поне първите няколко дена докато се почуставам по добре.Но все пак имам приятелки които няма да ме оставят да се тътря с новородено по улиците.
А що се отнася до бабите майка ми е в чужбина,но и да беше тук няма голямо значение не е от тия дето се втурват да помагат,а свеки е по обещанията.Като родих Дани идваше първите дни и седеше по цял ден на канапето и одумваше комшиите си.Единствененото нещо което изяваше желание да свърши беше да нахрани бебето понеже не го кърмех.
Така че бабите понякога в стремежа си да помогнат само пречат.

Приятен ден на всички тумбачета  bouquet

# 106
 Laughingлюбимата ми тема за помощниците... Сигурно ще претрепя някой ако тръгне да ми се меси... а както свекито е през няколко стълби от мен, ако ми се бърка със сигурност ще си спретне скандала от мен... Не ща никой, щото само ще ми пречат, няма да повтарям казаното до тук, но със сигурност никой не искам, ни майка, ни свекърва... А иначе предния път свекито знаеше да каже (защото не живеехме в една къща), че сама съм си го гледала и много добре съм се оправяла...  ooooh!а сега - ще помагам Naughtyнищо, че ще ми е второ не разчитам на никой, само на баткото hahaha

# 107
 Здравейте и благодаря за топлото посрещане Simple Smile
    Тази тема за помощниците , до последно смятам да я избягвам... мисля си, да помоля майка ми да дойде за седмица на помощ, но знам че и без свеки няма да мина  Thinking  а двете заедно ще ми дойдат в повече

А какво Ви е мнението за фитнес тренировките ???

# 108
Добро утро!
geneva2008  хубава почерпка Peace!
Аз вече съм добре.Тази подутина почти спадна и не ме боли.Малко ме сърби,ама това е защото минава.Обаче тази нощ не съм мигнала.Като се събудих в 4.00 часа и това беше...Много гадно.После заспах,когато моя излезе за работа към 8.00 и подремнах малко.

shumii добре дошла!!!  bouquet

На мен ми е голям зор като тръгна от лявоооо, на дяснооо или пък обратното  hahaha Точно като кит съм  Joy

защо ли това ми е до болка познато... Laughing

# 109
Аз мисля че ще имам нужда от помощ поне първите месеци,моята свекърва ще си дойде от чужбина за да ни помага, майка ми също ще ни помага,така че помощ ще имам  Wink ,аз най-много мисля че ще ни е нужна помощ при къпането  Grinning
Чао за сега от мен  Wink

# 110
аз най-много мисля че ще ни е нужна помощ при къпането  Grinning

Аз от сега съм си наумила да нарамя таткото с тази задача Peace

# 111
  • София
Кой предлагаше час при Марков за 01.04. Нещо не мога да намеря поста.

Ако е валидно още дайте инфо, че на една приятелка спешно й трябва.

Благодаря.

# 112
marvele, аз предлагах часа за Марков, но го дадох на друга мама.  Tired Затова махнах и поста. Но току-що звънях в центъра на Марков да ги уведомя, че ще отиде друга мама, оттам ми казаха информативно, че за днес има свободен час - явно някой се е отказал в последния момент. Ако искате звъннете в центъра на Марков веднага за да го вземете този час за днес - тел.: 02/ 946 07 95 след 14.00 ч., GSM: 0899 130 550. Успех!  thumbsup

# 113
  • София
Благодаря много. Прехвърлих инфото към заинтерсованата мама.

# 114
Здравейте от мен и Добре дошла на shumii   bouquet
Офффф! Темата за помощниците! Страшна работа! Моите "кандидатки" са на стотина км от нас. Майка ми се кани да си взема месец отпуск и да ми помага, но не ми се вярва - счетоводител е - отчети, справки и т.н., а майката на приятеля ми, чувам от сестра ми, че се канела да идва и да къпе бебето  Twisted Evil , как пък не /няма да кажа колко много я обичам/! До сега веднъж не ми се е обадила да попита "Как си", нито при първата бременност, нито след спонтанния аборт, нито сега! И какво ще прави, като ми цъфне тук с големия неподдържан маникюр и цигарата, която не слиза от устата й! Офффф! Трудна работа! Определено вече съм решила - де що видя курсове за бъдещи майки - там съм да се ограмотя още и да се справя сама!
Както и да е, извинявам се написаното по-горе, но малко ми поолекна.
Днес посетих личната за направление за ЛКК, а тя като ме видя от вратата вика "Как сте? Пу-пу-пу! Много добре изглеждате!" и изследванията ми хареса  Laughing много били добри! Направо ми пооправи настроението  Laughing
Някой имаше притеснения свързани с бъдещето кърмене на бебчо - намерих статийка Кърмене с плоски или вдлъбнати зърна http://karmene.greatnow.com/flatInvert.html  в  google  има и още  Wink
Хубав и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 115
Здравейте! Зачетох се в линка, който е дала rallii това е много полезна информация и ще помоля tanita_83 да я сложи на първа страничка,предполагам, че ще е от голяма полза за много от нас.Мерси предварително. Аз също си мисля , че имам такива зърна , но не съм сигурна. Акушерката ми каза ,че ще обърнем внимание на това след като изляза в 45 дневния болничен преди термина. Относно помоща на бабите аз няма да откажа, макар, че майка ми сигурно я е страх повече от мен как ще се справи с бебо,а пък свеки казва, че ще ми помага в домакинските задължения и няма да ми се меси в гледането на бебето освен, ако аз не искам помощ. Дано да е така. Напоследък много ме изнервят дребни неща и незнам, ако тогава съм така как ще изтърпявам някои лиготии.

# 116
  • Вече в моята си приказка...
Момичета, какво се случва на тези курсове? В Перник няма такива, а до София не ми се пътува.
Между другото, в понеделник съм си отбелязала да присъствам на семинар /или каквото е там/ за бъдещи майки, организиран от Еврофутбол. Смятам да отида. Някоя от вас ходила ли е на това мероприятие?

# 117
Мацки, ходих днес на отворените врати в Шейново, препоръчвам ви и вие да идете в болницата, в която смятате да раждате! Беше много интересно, вкараха ни във всяко едно отделение и разясниха къде какво се прави, видяхме съвсем малки бебета и даже раждащи, което по принцип не трябваше да виждаме... Старшата сестра ни развежда, беше много мила, разясни някои основни неща за престоя в болницата и така.  Simple Smile

# 118
Здравейте на всички!Искам да попитам мамите,които нямат брак с половинките-някоя има ли инфо относно дали бебето може да вземе имената на таткото още в родилното като те питат за името?дали се водим самотни майки или нещо от този сорт?Ако някоя знае нещо по въпроса да пише!!!

# 119
здравейте на всички Kissing Heart рядко се включвам но задължително не пропускам да прочета какво сте писали и как сте
относно бебчетата които ще се родят на родители без брак (и ние ще сме от тях ) ако не се лъжа има процедура по припознаване на детето от бащата ,подписва се декларация при нотариус и после се носи в общината за акта за раждане,
за контракциите искам да ви питам задължително ли е да става твърд корема,аз от време на време получавам нещо като свиване но много ниско долу, не е болезнено но много неприятно особенно като се случи вечер, това дали не са ритници или хълцане newsm12
newsm76 приятна и спокойна вечер на всички и се пазете

Общи условия

Активация на акаунт