БЕБЕТА ЮНИ 26

• 12 752
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • И аз не знам къде...
Добре дошла shumii   bouquet!

# 91
Добро утро!

# 92
 coolcool coolcool coolcool coolcool coolcool coolcool coolcool coolcool ох какви вкуснички изглеждат.Пусни мякоя друга бисквитка с тях Laughing
Добро утро и от мен. Нещо тази сутрин повечето си поспиват.
shumii добре дошла! Hug
Аз след малко изчезвам на разходка и да си подновя болничния с едното.
До по- късно!

# 93
А, поспиват... някой се правим, че работим...  Crossing Arms ама тъкмо пристигнаха текущите месечни резултати, и аз съм изпаднала наааай- в дъното  Confused Предния месец си бях екстра, сега от висене във форума направо съм "пропаднала" в статистиката... Трябва малко да се постарая, не за друго, ами сега ще почнат да си мислят колегите, че като си бременна, не ставаш вече за работа  Rolling Eyes

Приятен ден на вас всички, и добре дошла на shumii!

# 94
Добро утро!

Минавам забързо да се разпиша за днес, че след това незнам дали ще ми остане време даже и да чета. Засипали са ме с работа.
Навсичкото отгоре и днес ми е недоспало. Снощи вече реших, че е крайно време да оставя мъжа да се наспи и се изнесох от общата спалня. Поне се въртях и пъшках на воля в другата стая.

Аз пък ще се радвам, ако има кой да ми помогне първите дни докато вляза в ритъм. Имаме две страхотни баби, така че помощ не отказвам.

shumii , добре дошла в отбора!
На всички желая хубав и слънчев ден!

# 95
  • Вече в моята си приказка...
Добро утро, момичета!
Как сте днес?
Добре дошла, shumiibouquet

Аз тази нощ имах много ужасни киселини, които не успях да премахна и със сиропа, който ми беше изписал лекарят. Будех се през 5 минути. В една от просъниците си ми се стори, че бебето 3 пъти така ме изрита, че ме чак заболя. Стори ми се, че ме ритка с петичка. Ама дали съм го сънувала или беше истина, нямам представа - през тази нощ сънуването ми и реалността силно се преплитаха...

MeryLu
, и аз отдавна спя сама на спалнята, а съпругът ми в детската при Ивайло. Wink Иначе не мога - много ми е топло и постоянно, и то с мъка, се въртя в двете ми що-годе удобни пози.

# 96
Добро утро мамета!

От както съм си в къщи нямам много време да пиша, но да ви кажа вчера като бях на консултация ме зарадваха,че бебока се е обърнал baby_neutral и ме насочиха към екип за раждане по-късно ми звъннаха ,че лекарката която съм избрала е определила дата кога да се запознаем и да поговорим за раждането....Честно да ви кажа малко се постреснах, все си викам има време и изведнъж осъзнах ,че то е наближило...

Дайте сигнал, ако има сбирка  в събота след лекцията ще се радвам да се присъединя Heart Eyes

Сладък ден, че се отправям към Стройко Sad

# 97
Здравейте и от мен.
Добре дошла на shumii.
Лек и успешен ден на всички. И по малко да се ядосвате.
Най после времето в Бургас се оправи.
Приятна разходка  Hug

# 98
Здравейте и от мен!

Добре дошла shumii ! Hug
Леле аз си мислех ,че нашите баби са най-досадните... Само да вметна, че свеки пази овехтялата престилката от детската градина на мъж / от преди приблизително 40 години/ и си е въобразила ,че детето ми ще я носи  smile3515

Аз искам майка ми да ми помогне за къпането в началото и евентуално с някой съвет за кърменето, свеки не я чувствам близка и не ща да ми се напъва излишно, а две "помощници" ще са в повече според мен... Но има още време, ще трябва да изясним тактично въпроса  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Офиоли и аз закъсвам с работата... не ми остава време да ви чета дори... Cry
Да не говорим,че се чувствам като тюлен, пълзя по леглото , охкам и пуфтя като локомотив, все си държа корема, не мога да стана без да издавам идиотски звук, а когато сядам се хващам за нещо с двете ръце като бабата на мъж, която е на 90 години  Cry
Сутрин като се събудя приличам на боксьорска ръкавица в лицето , дори устните ми се подуват до толкова, че не мога да пратя целувка на мъж ooooh! Пишкам през 20 минути, блузите ми омаляват, панталоните ми падат  Tired
Снощи се прибрах в 19.30  легнах си и се събудих днес в 6.30  Mr. Green
Не ме бива вече, и ми се струва ,че съм леко депресирана...

Нямам търпение да се пусна по магазините  Grinning Grinning Grinning
Много съм разочарована от персонала в "9 +" . Никой не ми отговори на поздрава, всички сновяха и търсеха нещо си, за 20 мин. никой не ме попита дали не може с нещо да ми помогне, можех спокойно да си крадна нещо, защото дори не ме погледнаха  ooooh!
Да не говорим, че без значение колко е голям магазина, вътре не видях нищо без което да не може ... и всичко го има и в кварталните бебшки магазини  newsm78    А цените на дрехите за бременни, които са си съвсем обикновенни дрехи в по-голям размер оставям без коментар просто...

Ако някой ще дава бисквитки на някого, може ли на бул. Първа Българска Армия 18  да донесе???  Mr. Green Аз ще излезя да си ги взема  Embarassed

Хубав ден от мен!

# 99
margarete стискай зъби не остана.
Не мисли за бисквитки и сладкишчета, че как се лепят на дупето нямаш си  и представа.
имаш достатъчно време да си напазаруваш за бебко. 45 дена преди термина са достатъчни. Не се притеснявай.
 preggo luvbed

# 100
Здравейте и от мен  bouquet!Добре дошлаshumii!Да се запиша и аз в темичката.Мисля си за помощта, и да ви кажа аз не бих отказала,но то пък майка ми едва ли ще може много да помага , а пък свеки е на 500км. жената.Абе с една дума съм "за" и се надявам до появата на бебочка да уговоря някоя да дойде поне за една седмица!
Абе въобще до миналата седмица толкова много се радвах на бременността си, че не ми тежи, пък тия дни какво стана...
Е това е грозната истина и при мен - изведнъж се почувствах като хипопотам и нищо хубаво не виждам вече в бременността си. Искам да излиза по-скоро това тежащо, болящо бебе, защото всеки ден ми е мъка. Пухтя като локомотив  в офиса и все повече се вкисвам. УЖАС.
Да ти кажа marvele,преди една-две седмици си взимах по някой  и друг ден за да си почина от работата, а тая седмица каква стана тя ,хората почнаха да ми предлагат сами да си остана в къщи.То просто вече не се издържа!С мъка мога да остана седнала половин час,а в момента в който се изправя, о ужас ,тичам към тоалетната защото получавам ритници ниско долу и направо не издържам!

# 101
  • Разград
Добро утро и от мен! Виждам и моята любима тема сте започнали - за помощта на бабите. Понеже имам прекрасни и майка и свекърва и двете ще си вземат по 20 дни отпуска и ще скалъпим един добър период за възстановяване на мама. Да ви кажа че след секцио си е направо благодат, защото предишния път, нищо че без бебе бях, ако не бяха те сигурно щях да се побъркам. Първо не трябва да се вдига повече от един килограм, а и прането все някой трябва да го изнесе. Преди ми готвеха, че и ми чистеха да не се заринем в мизерии, майтап - то в нас няма кой да цапа, но все пак де. Ако не се бъркат, за бебето, са незаменими и зависи и от бабите де.
geneva2008, ако се договориш за 01.06 може и заедно да си родим бебетата, че и ние сме засега на тази дата с моята лекарка. Макар че има още време. Само знам че се пада неделя.
Добре дошла shumii ! Hug

# 102
shumii, добре дошла!

Рони 23
, доколкото разбирам от описанието ти, мисля, че болките в стъпалата са от тежестта и вероятно получаваш плоскостъпие, особено ако вече имаш? Аз този проблем го оправих с подложки на Sholl. За контракции от такива болки нищо не мога да кажа...

Аз да се похваля, че тази нощ спах нормално, т.е. само се въртях и пуфтях, но без връщане на киселини, повръщане и силен задух!

Пак щях да забравя, днес ще ходя в Шейново от 14 часа на Отворени врати, не знам какво точно се прави, но те развеждат из родилното и се задават въпроси... Трябва предварително записване - 27 март, четвъртък 14:00 ч. Втора АГ болница “Шейново”, София, ул. Шейново 19 За записване: Антоанета Тодорова – тел. 02/ 965 94 24 Аз преди малко реших и се обадих!

# 103
Добро утро, момичета  Hug

Ей, geneva2008, страхотна почерпка  Peace Днес може и да пийна едно капучино, че като ги видях тези и ми се прииска  Joy

Meg_H, аз с удоволствие бих дошла да разгледам, защото нали съм си решила да раждам в Шейново, но мисля да го направя следващия месец, като изляза в отпуска, че сега гледам да си оправя нещата в офиса. Какво е чудо  ooooh! Само аз си знам  Blush

shumii, добре дошла при нас  Hug С теб вече сме повече от 150 мами  Mr. Green Само дето някои не са писали от много време  Thinking Хей, момичета, давайте знак от време на време, за да не се притесняваме за вас  Wink

Аз също съм станала като някоя бабичка, само пуфкам и охкам и мъж ми много ми се смее  hahaha Аз дори го питах веднъж дали не му пречи шкембенцето като спи и иска да се завърти на една страна  Joy На мен ми е голям зор като тръгна от лявоооо, на дяснооо или пък обратното  hahaha Точно като кит съм  Joy

Пожелавам слънчев ден на всички тумбачета   bouquet

# 104
ooo и аз съм така с маневрите в леглото. зооооор голям

Искам аз да питам някоя варненска мама днес ще ходи ли на лекцията в окръжна болница?

Общи условия

Активация на акаунт