БЕБЕТА ЮНИ 26

• 12 748
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте мили тумбачета  wavey

Честит "21ви"  Рожден Ден на Трънче  smile3510
и приятно празнуване тази вечер  newsm24    ura

За запушените нослета мога да препоръчам от личен опит капките олинт (отпушват моментално) но да не се слагат повече от седмица че аз се бях престрастила, или по мек метод е морската водичка, има във всяка аптека те могат да се капят колкото  си искате защото даже увлажняват лигавицата и са напълно безвредни.

offioly блазе и на сестра ти, има и такива случай но мен ме е страх да проверявам от кои съм.

Лека вечер  1countingsheep и дано всички се наспят добре...

# 211
  • И аз не знам къде...

За запушените нослета мога да препоръчам от личен опит капките олинт (отпушват моментално) но да не се слагат повече от седмица ....

Абсолютно вярно  Peace! Аз от тях се докарах така  Embarassed! И грипа помогна, но и Олинт почти два месеца  Crazy ........В своя защита само ще каза, че ми ги препоръча УНГ. Не съм импровизирала ама сега няма значение Close! Аз се мъча  Close и не спя  Sad!

# 212
Добро утро!

Само да припомня, че днес спим 1 час по-малко! Не, че ние  preggo не го правим, но... и другите са наказани  Twisted Evil /от 3 става 4 часа/!

Пожелавам на всички хубав и усмихнат ден, а болните дано да имат късмета да оздравеят бързичко  Praynig

# 213
  • Miami
Добро утро майчета-зайчета Grinning

Ох, да ви кажа аз сериозно съм се замислила за тази епидурална упойка newsm78 Има ли и други момичета, които искат да  раждат с такава упойка? Имам няколко познати, които са раждали с епидурална и са много доволни. Едната ми каза: "Така мога да родя и 10 деца" И аз вече май също искам такава. Ще трябва да говоря и с лекарката ми.
Ами такива мисли сега ми се въртят в главата Simple Smile
Хайде чао и лек ден от мен Hug

# 214
  • Разград
Добро утро, тумбачета! Kory, и аз се замислям сериозно за упойката. Предишното секцио бях с пълна, но сега така искам да си видя детенцето. Тази раздяла с малкото човече, и това че не можеш да го усетиш и да го видиш дори, няколко дни е направо ужасна за майката и някак се къса връзката. Аз поне така го усетих, но този път се надявам всичко да е наред и искам много да гушна малкото човече. Само това ми е достатъчно за да искам да не съм с пълна упойка, но все още не знам. Трябва да го обсъдим и с лекарката ми де. Да ви се оплача цяла нощ ми се схващаха глезените. То и аз знам какво се прави - защото ходих на танцова 11 години, но и двата наведнъж не ми се беше случвало. Наложи се да събудя мъжа си и той ми помагаше. И нещо вече съвсем ми тежи бебчо и коремчо. Снощи бяхме в свекър и свекърва ми и по едно време вече не издържах и свекърва ми не знам как ме усети и отидохме в другата стая и се излегнах, а после не можех да стана да си ходим. Вече се чувствам като Хипопотам, който скоро с кран ще вдигат. Вие така ли сте или само аз?  newsm78

# 215
Kory ,моята приятелка роди с епидурална и е много доволна,съвсем леко е минало всичко и също е готова да ражда до футболен отбор LaughingМисля,че е доста добър вариянт в нашите условия.Аз обаче съм сериозно зарибена по максимално естествено раждане,без всякакви упойки и с минимум медицински интервенции(дай Боже,че това не зависи само от мен и бебка) и ще пропусна и тоя път вълшебния епидурал Wink

# 216
добро утро и от мен Simple Smile незнам при вас как е ама мен днес ми е едно сънливоооо, едно мързеливооо.... не че правя нещо така или иначе  newsm78 ама май ще вляза сега да се изкъпя и да се търкуля отново в леглото  Wink

maia_a    не си единствена - и аз така се чуствам  Animal Pig smile3535 supermama тръдно ми е всичко, а обуването на чоорапи на й-много Simple Smile

# 217
Здравейте,
На Трънче и пожелавам малко със закъснение - да е жива и здрава и едно прекрасно бебче  bouquet
А аз съм доста изнервена от вчера, няма никаква причина за това, но не мога да се упокоя Twisted Evil лошото че така и бебка изглежда се изнервя и само рита Grinning
Дано да ми попремине скоро това напрежение Praynig

# 218
Здравейте и от мен!
Честит рожден ден на Трънче(на патерици), много любов, здраве и щастие!
Много сте готини на снимката,всичките ви разпознах(почти)
Вчера не писах ,защото цял ден с мъжа ми гледахме "Герои"2 сезон.
maia_a и аз съм много трудно подвижна, а обуването на  чорапите си е направо мъчение.
Чао от мен за сега и болните да оздравяват по-бързо.

# 219
Трънче, честит рожден ден и от мен, с малко закъснение  bouquet.

Аз все още успешно си обувам чорапите, но днес като се опитах да си изрежа ноктите на краката, доста се поозорих. Успях все пак с малко почивки Mr. Green, ама то така ще е още два месеца...

Кака Мая и на мен днес ми е много заспало. На мен по принцип ми се отразява много зле пролетната умора, а тази година не ми се мисли как ще бъде. Добре, че минавам на 1/2 работен ден и ще мога да отивам на работа и малко по-късно да компенсирам.

Усмихнат ден Hug

# 220
Здравейте, момичета  Hug

Трънче  newsm59 на патерици. Пожелавам ти всичките ти мечти да се сбъднат и да гушкаш красиво бебче през лятото!  smile3525

Аз да не пропусна да се похваля... вече си имаме гардероб  Joy а вчера си поръчахме спалня и секция и съм мноооого доволна. Добре, че най-после се спряхме на нещо, че сроковете за доставка са доста големи и на нас ни казаха, че ще ни ги монтират до 18 май  ooooh! Трябва да видим дали и за детските креватчета не се чака толкова дълго, че иначе трябва от сега да го поръчваме  Joy

Аз да обясня за снимката Simple Smile От ляво на дясно - Ryan, In4oka, Offioly, аз и geneva2008  Mr. Green

Kory, аз съм чувала, че е много по-безболезнено с епидурална упойка. Дори една приятелка онзи ден ми разказваше как като раждала тази упойка е била като спасение за нея  Crazy Ама аз още не съм сигурна дали искам да ми слагат... Ще се правя на героиня до последно, пък ако е чак толкова болезнено, може и да поискам  Peace

Хубав ден на всички   bouquet

# 221
  • Вече в моята си приказка...
Здравейте, момичета!

Честит рожден ден, Трънче! /с малко закъснение/
Желая много любов, щастие и безпроблемно раждане!

maia_a, преди време и аз бях споделила, че имам притеснения относно упойката. Аз още не съм обсъждала с моя доктор за страховете си, но мисля утре /на консултация съм/ да го направя!

tanita_83, много сте сладки на снимката! Браво, че имате възможността да се срещате и събирате...

Ох, и на мен ми е толкова трудно вече. Тежи ми коремът, трудно се навеждам, пухтя като парен локомотив, със съня съм зле, легна ли един път - няма ставане...

# 222
  • София
Здравейте,

първо да споделя как от Петък насам не ме е отпускало главоболието - ама главоболие ви казвам - пулсира ми нон стоп челото и темето - денем и нощем - нощес си мислех, че ще полудея вече. И сутринта бързо в някаква частна клиника в Плевен и сега си пия Аугументин и Ацефин за болката. Май е някакъв синузит от гадния грип е останал. Лекувайте го този грип добре, че наистина подлудява.

А за коламаската да се похваля - мина отлично. Като отидох козметичката ми беше по-уплашена от мен, но щом видя, че не пищя, не се стягам и всичко е наред беше направо горда с мен Simple Smile)) И от тази ми ти процедура реших - със секцио ще раждам и край. Явно психическата нагласа при мен е важен фактор. Ето - отидох убедена че искам да пробвам колата, без особен страх, овладяна, и в крайна сметка ме боля по-малко, отколкото много други пъти. И за това секцио съм си мислила винаги,  дори дълго преди да планувам конкретно бебето и съм си го набила в главата - значи така ще стане. Всичко друго ще внесе смут в мислите ми и  неминуемо ще ме подведе към истерясване, което изобщо не е добър вариант.

# 223
Честито и от мен Трънче, пожелавам ти безкрайни щастливи моменти и много късмет!
Поздравявам те за кола маската.Аз тука цяла седмица се опитвам да придобия нагласа да се епилирам и май пак ще остане за утре!А относно епидуралната - колкото повече наближава момента толкова повече се замислям и за опойките и за секциото!То шубето е голям страх!

# 224
Здравейте Peace  bouquet
Аз малко на разходка и до МЕТРО на пазар бях.Сега се прибирам!
Трънче да си жива и здрава!!!На патерица ти честитя,че вчера нямах възможност Embarassed Желая ти мноооооооого щастие и здраво и прекрасно бебче!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт