Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тези болки, които някои майки описват?
Как да посещавате лекции и къде можете да намерите информация за тях?
Какви са препоръките за дишане по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тези болки, които някои майки описват?
- Някои майки споделят за болки, които се описват като различни от контракциите. Те описват усещане за стягане в корема, което не е болезнено, но може да бъде тревожно. Това усещане възниква периодично, най-често при позиви за уринниране и след това отшумява. Освен това има и споделяния за коремни болки, които се облекчават чрез лягане и повдигане на краката.
-
Как да посещавате лекции и къде можете да намерите информация за тях?
Форумът е платформа, където майките споделят информация за предстоящи лекции и събития. Някои от тях искат да бъдат информирани за бъдещи лекции. Освен това има предложения организаторите на лекции да включат майките в списък с участници. Като цяло форумът е място, където майките обменят информация и се подготвят за бъдещите си срещи и лекции.
-
Какви са препоръките за дишане по време на бременност?
Бременните жени често изпитват проблеми с дишането, особено в по-късните етапи на бременността. Някои съобщават, че се задъхват като стара баба, особено вечер, и имат усещане, че някой е седнал върху гърдите им. Препоръките включват практикуване на йога дихателни упражнения за отваряне на дихателните пътища и гръдния кош, които могат да помогнат при тези проблеми.
-
Какво е Гърместан и за какво се използва?
-
Какво е Малтофер и за какво се използва?
. Мен и от секцио мн ме е страх,пак защото е под пълна упойка.....Затова се моля за едно нормално рраждане,каквото беше първото

!
Викам не, за бебе-макет са
Малки му се видяха на човека.
После ги извадиха и се снимаха с тях, т.е. "децата" - бе, забавляват се, хората, с горката бременна. 
...

Както каза една моя близка:"После отдолу приличах на гОблен-няма зашиване, а като се видях и ме беше страх дори да се измия". Само казвам какво ми казаха, всеки да си прави извода сам... 

толкова много се притеснявах за това изследване, ДОБРО Е!!!
/, че май съм +3 само за този месец, а идея си нямам къде ги слагам /дрехите си ми стават, даже си купих нов панталон за бебеноски размер М, какъвто беше и зимния
/! Както и да е...
В несесера ми за банята, в едното странично джобче ми стои пастата за зъби, а в другото - самобръсначката. И в събота като реших да бръкна без да погледна и чак като стиснах разбрах, че не е меката тубичка на пастата
Така си срязах безименния пръст, да не ви разправям
Не съм предполагала, че може толкова кръв да изтече от пръст
Вчера цял ден ми е изтръпнал, днес е малко по-добре, ама да не ви разправям как пиша на компютъра