МНОГОДЕТНИ МАМИ 34

• 16 713
  • 327
  •   1
Отговори
# 105
...Преди това обаче трябва да завърша един отвратителен превод, в който става въпрос за релета, контролни панели, монитори, бутони и др. такива шашми  Sick
Хе-хе-хе, май се занимаваме с една и съща дейност. И аз превеждам техническа документация. Ако имаш нужда от помощ, свиркай.

Между другото, аз исках Яна за снаха - за Коко.  Hug
И той не е от най-кротките, въпреки херувимски невинния си вид, а пък как командва.  ooooh! Може пък да си паснат. Laughing

# 106
Добро утро на всички!Преди малко се излюпихме,че заради косояда не съм спала-болни са и тримата,от тия сополи  върна поръчката и  ставах по никое време да го къпя.neleto ако случайно не намери косъм скупе я килима,я някоя играчка,аз си връзвам косата,ама пак падат.Като ми дойде някоя приятелка на гости не мога да я карам да си слага шапка  за да не падне някой косъм случайно,а и не може да е супер чисто..така,че винаги ще се намери някой друг косъм........За палеца нищо не помага-като му дам да помирише лаковете,той си отваря устата да ги ближе,а те са направо отвратителни на вкус,ама на него му харесват.Това нормално ли е?Гледам деца нинджи....Дай снахата на мен аз ще ти  изпратя големия да видиш за каква беля става въпрос.

# 107
их това за Пирин е много добре...ама тази зима заради секциото ски няма да се карат. а колко сняг имаше ама догодина Simple Smile

мамо цоцоланке не ми говори за раждане в момента и трета бременност  Naughty аз сигурно съм единствения случай дето не съм родила нормално и имам ужасен хемороид. и да питате защо ще ви кажа. патицата дето се нарича акушерка реши че трябва да се прави клизма преди операцията. отивам аз и ми вкарва онуй чудо а то се запушило от вазелина дето сложила и водата не ще да тръгва. викам и аз ми смени накрайника. а тя нееее аз ще го оправя. та 10 минути го оправя като  рови с него в моя з....к  Shocked най накрая го смени и всичко потръгна, но вечерта като ми мина упойката така ме болеше з....ка че едва станах. на другия ден установих 4 хемороидчета които ужасно ме боляха. минаха за седмица ама сега пак и ще пукна от болки. аман от некадърници ей, да не говорим че и  раничка има вурху тоз хемороид. сори че ви оттегчих ама две нежиждам от болки. а и на бебето вчера майка ми му сложи ваксина та вдигна температура снощи и ми е един поспалив днес и вчера дано по бързо се оправя че с тез ваксини съвсем ще изперкам от притеснения  Crazy

ели що не му даваш солети да яде да се заминава. то това си е опасно да не се оплетат в червата. макар че аз мартеници съм яла ама и съм ги изкарвала  Shocked и моя бебок се научи да си смуче пръста и отървия няма вече. докато не го налапа целия не мирясва. ама аз съм доволна защото кака му не искаше нищо да смуче ни биби ни пръсти и започна с краката някакви движения а в последствие установих че и прави удоволствие да си търка пампата нали се сещате къде и досега още н есе отучила, макар да го прави много радко и то като и се пикае. направо с мъжа ми откачихме като я гледахме как направо се самозадоволява а беше бебе и после до 2 години. добре че сега има други занимания и е забравила за това.

# 108
Здравейте красавици  Hug
Честито на именниците и рождениците, които пропуснах   bouquet
Благодаря ви за подкрепата  Hug
Изписаха ме от болницата. От главата на долу нищо ми няма  Simple Smile Докато ми дойде реда да се уверя, че кратуната ми е съвсем куха съм си съставила /само не падайте от стола.../ следния план за действие: 1. утре съм на СКенар диагностика / при две светила в областта и с два различни уреда - ще се го играем кой е по- по- най-   Simple Smile и 2. в сряда ще ме водят при врачко-баячко-гледачка ... и аз не зная как се казва, да не би да ми имало нещо / защото съм Убавица да не ме е Урочасал някой  Joy / Ще докладвам за резултатите  Laughing
Дидка, мила, не сме още в новата къща  Sad На финала сме, но както се пееше ... последний путь он трудный смый... Живот и здраве май месец ще местя багажите  Simple Smile Затова и те каня да ми предаваш уроци лятото - в новата кухня  Wink  А да се видим сега ще е повече от прекрасно  Heart Eyes
Надниквам и аз да чуя добрата новина за новото попълнение при феите... Пролетна феичке, изпращам ти цялата си положителна енергия  Hug
Мила, Мамо Цоци - това за белите коси - не се коси  Hug Някой беше казал, че всеки бял косъм е преживяно удоволствие, та ако следваме логиката /женската/ представи си колко удоволствия ти предстоят  Wink
И сега какво? Предлагат Яна? Ами давайте насам  Hug Моят малчо нали уж за мома Яна беше изчисляван  Simple Smile С най-голяма радост ще я приема - вижте я само и хубава... и работлива.../прахосмукачката до нея/ и гости знае как да посреща ... / с бонбони и алкохолче/  Grinning  А, че е палава - не ме плаши - значи е здрава и жизнена! Точно по мой вкус  Heart Eyes
Гонят ме, че пак се заседях ... Сигурно съм пропуснала нещо важно, но моля, простете  Praynig /чета по диагоналната система - жаля си очите  Blush/
Успешна и усмихната седмица   bouquet

# 109
Anaise не става и със солетки-дави се.Интересното е,че косми,влакна,конци не му пречат,а от по-голями и твърди парченца в храната иска да повръща.Абе страшно лайненце е...

# 110
Здравейте Hug
На нашата агония май се вижда края ...поне при мен днес съобщиха че съкращението е 30 процента, да видим ще черпя ли в края на седмицата или ще поплача на вашто рамо.
Габи ,почивката в Испания е по програма на МО.Още в края на миналата седмица Венко е подал заявка.Сега чакаме одобрение И аз много ,много ще се радвам да се запозная лично с теб
Елито3като сподели за трихофагията , и аз ровнах в нета с мисълта да ти помогна ...но не открих нищо повече от това което ти казваш Мисля си -защо не споделиш в Здравния  за проблема Може би там ще се намери някой сблъскал се с подобен проблем ....При всички случаи не се чувствувай досадна ( извинявам се че си позволявам да пиша от името на всички) Аз съм споделяла с многодетните мами такива по- малки и незначителни проблеми.И те всички са проявявали такава всеотдайност и разбиране ....за което много им благодаря А като спомена за смучене на пръстчета,аз самата си спомням деня в който спрях да заспивам с пръст в уста.Сега две от децата ми си смучат пръстчетата (най малката дори два наведнъж слага)
  Поста на n@ti е много интересен http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258789.msg6391116#msg6391116   Иначе ти желая ти много сили с тези сладурковци
КТВ миличка ,и нашата кака ги прави такива  И тя е на шест и половина .Ами не може да не се чувствува пренебрегната  до вчера детето в къщи , а днес ...До вчера цялото внимание за нея , а вече го поделя с още две... И говоря и говоря ,и се разбираме ...пък после пак по старо муПо- лошото е че и татито дава заявки за пранебрегнат #Crazy
Пешеходке, що с такъв тон за баткото?И Юлето и тя Naughty
Ани ,завидях ти ,че сама ще си си началник , ама не било точно така.... Joy
Наде да споделиш резултатите от скенера.....
Блещулке Честит Рожденник на патерица!!!Да ти е жив и здрав !
Касандре що ги кри тез красавци до сега  Heart Eyes
Феичке утре съм си в къщи И веднага като родиш ще разнеса новината - 0888397858 Heart Eyes
Ооооо, Пиги,  много се застоя в къщи Wink Скоро няма ли да пътуваш ? Ела се снимай до нашето море ...по- хубаво е от Варненското
СуперскотоТеди и ти ни липсваш Heart Eyes
Цоцоланке а с вашия бизнес какво става?
А подаръка ти е страхотен ...това ми допадна най- много (на първо четене)
Образованието от училище или университет ще уреди живота ти. Самообразованието, обаче, ще ти даде успех и богатство.  bouquet
Ей Кабо, не издребнявай с този ключ.И поздравления за челните редици
Сега ще черпя ...с тортата на Нелето От една седмица съм член на клуба bowuu ...и членския внос съм платила Сега остава да оправдая доверието
Дил hahaha плана ти е перфектен Имаш страхотно чувството за хумор
Анаизе не вярвам че няколко хемороида и една некадърница ще ти попречат да имаш и трето дете  Heart Eyes
Благодаря на моите малки слънчица ,че спаха непробудно докато си взема дозата бъбро-писане с вас.Но камината май изгасна ....и ядене нямам.....
Утре е ден на лъжата ...внимавайте да не ви преметнат.

# 111
 Тъща 3 писах даже на д-р нивеа ама никой няма инфо.Сега чакам да ми донесат учебници по медицина и психология и ще се образовам сама.

# 112
Момичета,не пиша,че едни проблеми са ме налегнали...Чета си ви редовно....радвате ме много...Чакам малката феичка с нетърпение! Леко раждане ти желая ,Пролетна !   bouquet

Целувам ви всички ! Много ви обичам!  Heart Eyes

# 113

Пешеходке, що с такъв тон за баткото?И Юлето и тя Naughty

На колко викаш е момата? На 6 и половина? Е, след още има-няма толкова ще разбереш!
Габи, дано да сте здрави...
Дил, очно налягане и подобни? Очния нерв гледан ли е? Дано по бързо се разбере какво е!
Феята, досега стискахме да държи, сега пък - да се пуска... Joy. Чакаме те фейченце!
Анаис, това е несериозно и въобще не е причина за отказ от бебе! Че боли - боли, ама крем медико идеала нали го знаеш - помага, вервай ми! То аз всичко, що не е открита рана мажа с него и ... действа!
Неле, кажи че не си я правила ти тази торта! Моля те! Егати как ме депресирате!
Ани, ще намериш по хубаво ателие - всяко зло за добро!
Цоц, права си - няма да се мерим! Но пък - едно ще ти кажа, моите бели коси не се ВИЖДАТ, щото си ги боядисвам в .... бяло!  Joy Joy Joy А, сега де! Кажи нещо, а? Я не се втилясвай за щуротии! Каро смята, че съм най хубавата майка ... която е имал  Mr. Green, макар белите коси ЕГН - то пр. условности!
Тъще, ще черпиш, ще черпиш !  smile3521

# 114
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Здравейте,мили мои,чета ви редовно,минавам само да кажа,че Велина е в болницата от събота заради високо кръвно,в началота на месеца влиза в 9 месец и току виж я рязнали за да я извадят бебо,чувства се добре,кръвното е нормализирано и наистина според зависи как е бебо може и да и го извадят преди сам да е решил да излиза! Това е за сега!
Иначе тука се стягаме за пролетен празник утре в градината,утре вечер ще пиша по-вече+снимков материал!
Дил,чакаме резултата от двойното оглеждане
Страхотна торта,мерак имам в излишък и се оглеждам за нещо впечатляващо и вкусно за рожденният ден на Павчо,дето да го сътворя  newsm78
Ох...ама писали ли сте...няма изчитане,утре и аз ще съм подробна Mr. Green,сега изчезвам   bouquet

# 115
Толкова бързо сте ме забравили, че чак яд ме хвана  #2gunfire
Но няма да ви се сърдя. Какво да се прави, като бюрото ми е точно срещу вратата и който влезе, контролира какво ми свети на монитора... Та за това не смея да си пусна форума на работа. Пък в тази стая влизат много хора и като знам, как се разпространяват клюките... Но един ден, като стана шеф...  Embarassed, ще се скрия някъде и тайночки ще си чета всеки ден  Joy
Тъща3 - на теб са ти още малки децата и не подозираш какво е "ПУБЕР"! Но ще разбереш...
Превеждащите мами, от кой език превеждате, че аз нещо се боря с немския...
Габи, не мога (и не искам) да повярвам, че имаш проблеми! Бързо да се разчистват облаците над Испания!
Чакам и аз Пролетното бебе с нетърпение!
Не ми се мисли за сватосване, а вие продължавате! Заприличвате на "стари свати". Аз, с моите млади колежки, дето още мъже не могат да си намерят, се чудя, да се подмладявам ли (като тях) или да си остана многодетна bowuu 

# 116
  • София
Хей,Теди,толкова ми е приятно отново да те чета  Hug Hug Hug Много ще се радвам и да се видим  Wink

Габи,дано не е нещо сериозно  Praynig

Тъщичке,дано да е за хубаво чакането  Praynig

Елито,дано скоро да са само спомени тези преживявания  Praynig Представям си как по цял ден си нащрек  ooooh!

Дидка,успех на празника!  Hug

Ани,не се ядосвай,ще се открие по-добра възможност!  Hug

Дил,дано всичко да е добре  Praynig

Анаис,представям си как се чувстваш след като имаш такива проблеми,но не се отчайвай.Един ден може и да се решиш на трето детенце,въпреки всичко  Hug

Феичке,още малко остана,кураж  Hug И аз никак не обичах тези последни дни в очакванеееееее,но няма как.Жива и здрава да се роди малката рожба  Praynig

Нелето,дай я таз хубава Яна!С моите палавници много ще си паснат,пък те да се разбират кой ще я вземе за съпруга  Joy няма да се месим на младите,я  Joy

# 117
Днес ми е тройно критичен ден.Мили многодетни майки,на вас има ли кой да ви помага?Ако има браво,ако няма то тогава как сте с нервите?Аз съм сама по цял ден,отвреме навреме някои се весва за час два и стига толкова.Направо имам чувството,че в най-скоро време ще изперкам CrazyИзвинявайте ако ви писна да ми четете оплакванията,но и мерси,че ме търпите.Само вие знаете как се чувствам...

# 118
Толкова бързо сте ме забравили, че чак яд ме хвана  #2gunfire

Мислиш ли?! WinkОт както теб те няма и за среща в клубче трудно се събираме...А и като тръгна натам,все очаквам че ще звъннеш,да ме питаш идвам ли вече...

Феичке,аз Преслав ей тъй на инат го родих,щото едно светило на 80 години-доктор,ми каза че няма да родя близката седмица...А той не чуваше,и трепереше,и гласът му трепереше,но бил най-голямото светило...Светил е той,сигурно но преди триисетина години,когато аз съм се раждала...Та като се ядосах,и двора на Тина Киркова ако го знаете,цял ден без да спирам...Що обиколки навъртях не знам,ама свят ми се изви...Явих се при докторите с контракции на 2-3 минути...И след двайсет минути бебо изплака...А пък най-добрата ми приятелка разказваше как по същият начин ама с две тубички с минерална вода...От първият,до последният етаж и обратно...Ще стане,не му се притеснявай!!!

Дидке това с високото сръвно е малко кофти...И най-вече това че знам че веднъж почнала ли е да го вдига...Връщане няма...Ама дано бъркам...Аз съм с ниско.

Тъщичке радвам се че вече официално си с нас...Макар че като се замисля,аз не съм сигурна дали съм пуснала молба накрая или не newsm78...Ако може председателката да провери!!Алмичке моля!!!Членският внос си го платих,ноооо...Аз с документацията ме няма...

Габи,Аниш и всички други мами които имат проблеми...Казват че годината с един ден в повече обикновенно е лоша година...Стиснете зъби,всичко ще се оправи!!!Много съжалявам за всички които се борят със живота,и се опитват да създадът собствен бизнес,и...Абе следващият път ще успеете!!!Не е лесно,но лесно няма!Особенно за мамите решили да отгледат пове(че от едно слънце...Поздрави!!!И поклон!!!

Пешеходке за какъв подпис говориш...Аз току що проходих,а ти ме караш да тичам...Търпение!За една година успях да кача снимка,на втората подпис... Wink

Поздравми на всички,и лека вечер!!!

# 119
Министър Масларова е обещала,че детските вече няма да зависят от поредността на детето и ще са в размер на 200лв. за всяко дете! Майчинството става платено до 10г. възраст - 500лв. ,а тези ,избрали да гледат децата си -  ще им се признава за стаж за пенсия. семействата с 3 и повече деца ще моган да взимат безлихвени кредити за жилище. Ще се ползват с предимство при постъпване на ДГ. Майките ще имат право на гъвкаво работно време и увеличени годишни отпуски. Ползване на курортите в България от подобни семейства - ще бъдат на изключително преференциални цени и дори се предвижда да станва на изплащане.

На Клуб Пълна къща се дава помещение под наем, на ул. Витоша, София, за използване по предназначение.......И г-н Станишев е обещал да бъде патрон на техен Празник и Конференция, като се задължава да стане член на Клуба!

Предвидени са и други социални привилегии..но за тях...в следващата ни емисия. Те са прекалено много за да могат да бъдат обхванати в един пост......

Общи условия

Активация на акаунт