МНОГОДЕТНИ МАМИ 34

• 16 725
  • 327
  •   1
Отговори
# 210
Хей,ставайте и огрявайте на всякъде,щото много тъмно днес... WinkТова исках да ви напиша преди да прочета за малката феичка...Но сега вече денят ми се промени...Здравей малка феичке!!!Пожелавам ти живот пълен със слънце,и много много обич!!!И да си истинска фея за хората около себе си!!!

Майчета как сте?!Това време много ме мъчи,и все скме болни,и все недоволни,и тези идиотщини съсд по ранното ставане...Как аджеба да обясня на Славито че трябва да ляга един час по-рано,и да става един час по-рано?!Та аз не мога да вляза в ритъм,и все преуморена се чувствам...

Но пък иначе съм обнадеждена...Петицията за защита на Българският език,увече е събрала над 16 600 гласа,само за седмица...Е!Това си е много за нашето търпеливо народче... Laughing Laughing Laughing

Поздрави!!!

# 211
Здравейте многодетни мамита!Деня е ужасен - мрачно и влажно.
Щветрябва да се усмихваме и да не даваме на лошото време да ни се отразява на настроеноето.
Дано поне децата да поспят повечко на това време.Ама малката пак скочи в 7 .Става по новому ,а си ляга по старому.Е хайде де!Душичката на мама.Така успях да направя и закуска и кафе и тук да попиша.
Лек ден на всички!

# 212
  newsm59Да е честит седмия рожден ден на Радослав!  newsm59 От сърце му желая да е здраво, разумно и силно момче! Да е заобиколен от добри приятели! Всяко негово добро начинание да се увенчава с успех! Вярвам, че от небето мама го закриля и се гордее с него

nbirthday   Честит рожден ден и на мама Елито!   bouquet  Бъди здрава и щастлива, силна и търпелива! Много да те радват и глезят момчетата ти!   bouquet  Весел празник!   bouquet

Успешен и усмихнат ден  Hug

# 213
Честит Рожден ден на Радослав!!!Присъединявам се към пожеланията на Дил.
Честито и на вчерашните рожденници!!!
Ех, това време...пак е гадно.Вали.....
Ама в къщи само да видите Великденско настроение... Мъжа ми и Софинка решиха да изпробват рецепта за великденски курабии....и се носят едни аромати Mr. Green
Албенка дано не сте измили прозорците , че след дъжда...
Джейн Hug
Мишимади welcome
Сузи никакви болести вече Naughty
клеопатра пролет иде...и народа се събужда
Цоци smile3509
Еййй, за малко да пропусна -ЧРД на Елито -3!!! Да си жива и здрава много обичана съпруга и майка!!!

# 214
благодаря момичета  love001 Heart Eyes txtloves

# 215
И от мен сърдечни пожелания за малката Феичка! Да носи само радост на всички вкъщи!
Честито на рождениците и празнуващите!
За съжаление ми свършва отпуската и от утре съм на работа! Ще се опитам обаче поне малко да стигам до форума, че много ми е добре, като намирам време!
Бях организирала много плътна програма за почивните си дни и се чувствам доволна!
Мама Цоцолана й хареса да прескача до София и да ни подминава като бързият влак малка гара! Я се вземи в ръце и другия път ни включи в програмата. Аз предложих ли да направим срещичка в петък?  Naughty
Не се сещам какво да се похваля, освен че съм се разпаднала от кефче и мързелуване!
Желая успешна седмица на всички!

# 216
честита дъщеричка на Пролетната фея Simple Smile само радост и щастие да носи в къщи !

честито на всички рожденници !

# 217
И от мен сърдечни пожелания за малката Феичка! Да носи само радост на всички вкъщи!
Честито на рождениците и празнуващите!
За съжаление ми свършва отпуската и от утре съм на работа! Ще се опитам обаче поне малко да стигам до форума, че много ми е добре, като намирам време!
Бях организирала много плътна програма за почивните си дни и се чувствам доволна!
Мама Цоцолана й хареса да прескача до София и да ни подминава като бързият влак малка гара! Я се вземи в ръце и другия път ни включи в програмата. Аз предложих ли да направим срещичка в петък?  Naughty
Не се сещам какво да се похваля, освен че съм се разпаднала от кефче и мързелуване!
Желая успешна седмица на всички!
Хайде да не обяснявам за петъчните ти срещи Laughing...Но на Цоцоланка...и аз съм сърдита...и хубаво и било...но без нас...Поздрави за всички празнуващи!!!И съжалявам че чак сега,но феичката ме ошашави... Laughing Laughing Laughing

# 218
  • Варна
Макар и със закъснение - добре дошла на малката Феичка Павлина! Да е здрава и щастлива, да расте спокойна и обградена с много обич!
На мама - бързо възстановяване и  добри помощници у дома!

# 219
Добре дошла на малката феичка! Да расте здрава и весела, да носи много обич и светлина в голямото си семейство!

# 220
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Минавам пак набързо
малка феичке Павлинке да си ни жива и здрава ,мамина душице    bouquet
Имаме си днес още едно бебе,но е момченце-Велина е родила днес със секцио,още не се знае името,чакат каката да го измисли,Велина звучеше уморено,но е добре
На всички останали празнували и празнуващи сърдечни прегръдки и целувки   bouquet Heart Eyes Hug

# 221
Да са ни живи и здрави новите попълнения, да слушкат и да радват щастливите си мами!
Да са живи и здрави рожденниците, които пропуснах от вторник насам!

Ние се завърнахме с кануто, прекарахме три приказни дни и още три не толкова приказни, ама нейсе! С Каро си обещахме, веднага щом свърши училище да си отидем и да не се връщаме чак до Септември!

# 222
Честито момченце на Велина!!! Да е живо и здраво!!!   Heart Eyes
Честит празник на Вълшебна!   Hug Пожелавам ти здраве и сили в твоята нелека, но благородна професия!
Честито на всички други празнуващи днес!!!
Нашият тати също празнува днес, нали е "доткор", свеки пък има Рожден ден... Затова черпя:

bouquet

# 223
Добре дошла на малката феичка! Да расте здрава и весела, да носи много обич и светлина в голямото си семейство!

Аха........2 изречения,а е била в странство.....и без малко да се върнат трима......И само толкова ли заслужаваме?

Ох...колко се радвам за Велина.....Честито и на нея! Дидке, нещо повече да кажеш......

Хубав празник и на Вълшебна, и в къщата на Нелето......!

# 224
Честит професионален празник на всички медицински работници!

Честито юначе и на Велина!!! Много здраве и късмет и за двамата!!!

Момичета , в един по преден пост ви казах че имам новина...е казвам Не ме съкратиха - даже ме повишиха. От утре съм хормайстор. Надявала съм се че някога ще работя по специалността си -дирижиране , и мислех че ще бъда безкрайно щастлива. И съм ...най - вече защото ми се дава възможност да оправдая средствата на родителите ми за период от десет годишно обучение. И най- вече ,защото   фолклорната музика е моя живот .
Но някак си не си го представях така този ден ....още не мога да проумея как общинарите ,ей така с лека ръка,  махнаха нещо градено с толкова години....нещо което е било лице на града ни.....Никога няма да разбера защо при гласуван бюджет за 55 артисти ,ни отрязаха с 15 бройки ....просто защото е гласувано ....И най- вече никога няма да забравя лицата на изключителни творци, съкратени само защото възрастта им наближава 50...Логика не намирам....Друг ще ги съди.....Ох, какво ни дойде до главата, хора да ни управляват ,които" най- много милеят за българското ", пък Пари за геги и кавали нямали- цитирам председателя на общ. съвет ....
Извинете за спама....
Черпя ви ...нали обещах ....кой с каквото иска.За здравето на децата и за наше здраве с татито (утре и той ще е под ножа)И да не забравям свеки , че тя ще гледа децата ,когато съм на работа
Пожелайте ми успех и ми стискайте палци.....Въпреки че ще съм много по- заета ,няма да ви забравя...ще видите.

Общи условия

Активация на акаунт