МНОГОДЕТНИ МАМИ 34

• 16 719
  • 327
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Честит син на Велина! Да е здрав и послушен!

Тъща,честито ти повишение!Дай Боже всичко и занапред да се нареди добре  Praynig

Честит професионален празник на всички медицински работници.И моите родители също.

# 226
Хайде да ни е чеистит и принца на Велина!!!И Вели,много щастие и късмет да ти донесе!!!Да е ви поведе към пътеката на истината,теб и цялото ви семейстно!!!Ако трябва с нещо да помагаме,казвайте!!!

# 227
  • Варна
Честит син, Велина! Бъдете здрави и щастливи, обградени с приятели, винаги готови да помогнат и да споделят радостите и грижите ви! Малкият юнак да расте здрав, умен и силен!

# 228
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
    bouquet Стефка   Flowers Sunflower cvyrche   Tada Весел празник ти желая!
И да почерпя за моят рожденник и моята торта за в къщи е същата   

Stop А Велина беше в болницата,защото вдигаше много кръвно,уж го нормализираха,но в неделя пак е било много високо и решили да режат!Бебо е добре,тя се възстановява!

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 07:12 от Дидка

# 229
честит син на велина! да е много много щастлив и обичан!

ей момичета откакто влизам тука поне 2 бебета се родиха и незнам по колко деца станаха в семействата Simple Smile сигурно е изключително забавно и весело с толкова деца. в неделя имахме гости и в къщи бяха 4 деца. мислех че ще обърнат къщата с главата надолу ама не. и като ги гледах все си мислех че всяко семейство трябва да има поне по 4 деца Simple Smile толкова се радвам за тези от вас за които това е реалност вече  Hug

тъща 3 аз така съм влюбена в стандартните танци. не мога без да слушам тази музика или да танцувам на нея. дано мъжа ми се навиее пак да ходим че от събота съм организирала да взимаме уроци а на мъжа ми скъпо му се видело  newsm78 а паък аз всичко бих дала само и само да танцувам пак. ти в кой град живееш? не мога да повярвам как има пари за какви ли не глупости, а за нещо българско и истинско никога няма  #2gunfire това заслужават тези които са взели глупавото си решение!

# 230
 smile3525 Честито, здраво и щастливо да е малкото момченце на Велина!  smile3525
 newsm59 Честит шести рожден ден на чаровника Павчо!  newsm51 Дидка, да ти е здраво и щастливо момчето, много да те радва и слуша! Да продължава все така да помага при направата на вкусотийки, пък може велик и прочут кулинарен експерт да стане.... newsm59
  bigdance2 Честит трети рожден ден на Марти!   bouquet Елито, да ти е здраво и щастливо голямото момче! Да стане редовен ученик в градината и да не дразни малките сладурковци, а да си играе с тях и да ги учи на "момчешки" работи!   bigdance2
 Честит рожден ден и на мама cvyrche! Здраве, късмет и послушно домочадие!  newsm67
Весел празник на всички!   bouquet

# 231
Най-сърдечни благопожелания за момченцето на Велина!
Поздравления и за Тъща3! Животът си върви и за съжаление по-възрастните трябва да отстъпят ред на по-младите! Лошото е, че бюджетните пари винаги са недостатъчни и смяната става доста грубо! Дано когато дойде ред и нас да ни сменят, нещата да са по-човечни!
Цвърче, не знам дали си писала скоро, но аз поне не съм прочела.
Има и много други мами, дето преди пишеха, а сега нещо ги е хванала липсата.  newsm78 Къде сте се скрили? Ако не пишем, съвсем ще се затрием.
Аз ще се опитам да се включвам, въпреки ходенети ми на работа!

# 232
От все сърце желая много здраве и късмет на Павчо на Дидка, Марти на Елито и Цвърче!!!

# 233
ей ме и мен
не съм писала 100 години...ама..нямам муза нещо
първо най-важно да не забравя!
Честито на феичка за малката Павлинка - здрава да расте!Щастлива! Да е красива и горда като името си /ако някой не знае Павлины е паун на руски/ Embarassed
Честито на Велина за малкото момченце! живо и здраво!
Честито на Павчо! 6 години са си серьозна възраст! Много , много здраве му желая!Много обич!Да расте все така талантлив и амбициозен!Честит празник Дидке!
Тъщичке мила, честито ти повишение!!!!Все така устремна и отдадена на работата да си! Още веднъж поздравления!
Ние какво да ви кажа...
Свекър ми днес е с температура..незнам откъде се взе при положение че тези хапчета го държат в дрогирано положение и никъде не става и не ходи ooooh!
по пътя на всеобщата гадост...Къци, дето има една пломба в устата си...е с абцес - голям - да споменавам ли че също е дело на предишната ни зъболекарка????сега от 2 дни е надут, на антибиотик и така...
Яни поне е добре
От утре почваме строежа. Бригата най накрая се накани... та незнам как ще съм в нета, но като си гледам програмата - няма отърване - много бач.
Захванах се с инициативата против флуорното мляко. Вие между другото какво мислите по въпроса????Прочетохте ли темата???
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=281541.0
МОЛЯ прочетете я. Мисля че на всеки родител се полага да знае това
По този повод днес имаше дебат в Севлиево с Проф.Атанасов - ръдителят на програмата.
Не се притеснявам да кажа , че това е неуравновесен човек, който не признава друго мнение освен своето. Не отговаря на въпросите. Отрича всичко твърде емоционално води разговор. Е, не получих отговори на въпросите си..но за сметка на това изградих добра представа за човека. Та мили мами. Много ви моля! Прочетете темата! Ако тяхната кауза е прибиране пари от програми - нашата кауза са децата ни!

# 234
да вече писах че едва ли ще пусна дъщеря си на градина поне докато мога да си седя в къщи....но ако и водата са флуорирали.....от къде да пием вече...в ужасен свят живеем...здравето е на заден план , а на преден само алчност, глупост и пари...

# 235
Честито момченце на Велина! Да е жив и здрав малкият юнак, да е силна и щастлива смелата му майка!

Ей, с тези темпове на разрастване, дето сме го подкарали, темата скоро няма да ни събира. Само така! И Цоцоланка да не пита как при нас НЕ е станало, а да взема мерки за близнаците!

Честит рожден ден на Павчо!
Да расте все така сръчен, работлив и сърдечен! Има на кого да прилича!

Честит празник на цвърче!

Честит празник на Вълшебна!

Бъдете живи и здрави и се появявайте по-честичко насам!

Джулка, в едно предаване по 7 дни против задължителната флуорна профилактика се запознах с един млад лекар (в момента ми бяга името му), който много подробно и обстойно изложи аргументи против флуорирането на водата и флуорните таблетки и мляко в ДГ. Почти нямаше какво да добавим след него. Wink Та ако имаш нужда от експерт по въпроса, мога да ти пратя координатите му на лични.

# 236
  • София
Честит син на Велина! Дано донесе равновесие в душата ти! Дай на детето си цялата обич, която само една майка може да даде!

Честито на рождениците тези дни!

Тъща 3, радвам се за теб. Народните танци са на голяма почит в нашия дом. Двете ми дъщери ходят на народни танци и са едни от най-добрите. А  Дани направо в душата си носи тази музика. Елица и тя подскача край нас. Дано с мъжа ти нещата да са наред!

Благодаря за пожеланията към мен за 7. 04. Много мило ми стана, че сте се сетили за мен.

Джулка, миличка, пак ли зъби лекувате?! И ние тези дни с това ще се занимаваме. А за свекър ти нещо съм пропуснала... това с температурата след операция ли е?

Моята Ели ходи на ясла от 6 дни и вече е в контакт с варицелно болно дете от групата. Confused Знам, че тези работи са неизбежни, но не очаквах чак толкова скоро да започнат проблемите. Снощи я видях, че е с доста пъпки и направо ми призля. Свеки си тръгна преди два дни, аз съм на курс , а Дани има страшно много работа. За сега обаче, не върви да е варицела. Протича много нетипично и сме в положение на изчакване. Дано се размине! Каките през деня стоят сами. Контролираме ги по телефона - дали учат, дали обядват, кога да тръгват за училище. На Боряна и е най-трудно, защото е следобед на училище и няма как да и помагам за домашните. Тя се справя, но е доста неуверена в себе си. Днес пък да вземе да изскочи една хлебарка отнякъде и тя не посмяла да влезе в кухнята, докато Цвети не си дошла от училище. Преди да избяга обаче, хвърлила върху нея лопатата за боклук. Цвети като отишла после, видяла, че е умряла. Та това са нашите неволи.

# 237
dil и Тъща 3 благодаря ви от сърце!!! Честито момченце на мама Велина!!!Да е здраво и щастливо бебчето Hug

# 238
  • През девет земи в десета
Здравейте момичета,по загубих се напоследък,но имам доста работа и изобщо не включвам компютъра в къщи,от служебния чета,но не е удобно да пиша.

Габи снимчиците ги изтрих направо от харда на фотоапарата,няма сила която да ги върне,не са на карта памет,не бяха свалени още на компютъра,иначе аз изтрити елементи от компютъра успявам да възстановя.затова ме беше толкова яд.

Тъще,честито,браво,гордеем се с тебе,много е кофти,че така се е получило с по-възрастните ти колеги,но за пореден път се убеждавам,че в тая държава няма оправия и контрол.

Честити момченце и момиченце на Вели и Пролетната фея,да са ви живи и здрави,много да ви радват!!! Честит Рожден ден на Павчо на Дидка и Марти на Елито,много да слушкат мама и тати,весело и щастливо детство,Честит празник на Цвърче,Честит Празник на Вълшебна!!!

Цоци,ние пък бяхме в любимия ми Благоевград и купих на Цвети страхотни маратонки оттам,само дето времето беше ужасно,но това не ни попречи на разходката

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 00:10 от Пиги®

# 239
добро утро момичета
Вълшебна-ето инфо за варицелата
http://www.biberonbg.com/info/varicela.htm
Вашето още не е ,но да се подготвиш

Джулка ,какъв строеж почвате/нещо съм избягала от тази тема/Прочетох темата ,но не мисля,че това е нещо много сериозно.Здравината на зъбите са си ген.И да ги миеш и да не ги миеш и да пиеш таблетки и да не пиеш-все тая .Ако е писано да имаш здрави зъби ще имаш ,ако не ....Баща ми почина на 80 години без нито един развален зъб.Неговия баща на 92-без развален зъб и без да си е мил някога зъбите.Аз на 38 имам една пломба,а съм пила таблетки всеки ден в детската градина и после на училище.Павел няма развалени зъби,но Йоана и баща и са всяка седмица на заболекър.
Според мен това е една тема ,която умишлено се прави на сериозен проблем.Както стана със ранното захранване,както стана с пиенето на водичка от децата и тн и тн....

Общи условия

Активация на акаунт