МНОГОДЕТНИ МАМИ 34

• 16 729
  • 327
  •   1
Отговори
# 195
И аз много се радвам за Пролетна фея и малката й феичка, толкова чакане....
Много радост да й носи   bouquet

# 196
Феичке,да ти е честита дългоочакваната принцеса! 
Да е здравичка и да се гледате лесно! Бързо възстановяване ти пожелавам!Прегръщам те!

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 09:15 от gaby_s

# 197
Ех...не мога да пропусна да честитя на Фея - Феичката.......

Ч Е С Т И Т О!!!!!!

Камък ми падна от сърцето! И все пак.....предчувствието ми се оказа вярно! Peace

Наде, честит рожден ден и на твоите момчета! За съжаление...Феята е само една...иначе можеше да станете роднини х 2!

Живи и здрави да са Христо и Юлиан!

Ние днес имахме изпълнения в София......Проблемна ни е газовата бутилка, Албенка ни помогна по телефона и за пореден път се убедих,че приятелите са си приятели! Благодаря ти, Албенче! Нищо,че не отидохме в сервиза, успя да затегне винтила Лъчо, ядоса се и се нервира хиляди пъти и най-накрая дори каза,че се прибираме в Благоевград......Но все пак останахме в София, временцето за сега е добро и сме се отдали на активна почивка!

Пазарувахме в Илиенци за децата, използавхме,че са във ваканция и вчера бяхме по лекари и зъболекари - искат им бележки в училище и ДГ, днес с много  здрави нерви - и от нас, и от продавачите - им купихме някои неща от чорапи и маратонки до якета! Взехме въздуха на портмонето и сега е едно тънннннкооо......И за мен - само едни маратонки и една чанта...А исках и друго да си купя,но нямаше никакво време(а и пари)......Но..съм доволна......Защото си купих малко цветя за сандъчетата от един разсадник и брашно от Билла, което намирам само там.

Оплаках се и се похвалих! Отивам да бъбря с майката на домакинята ни...... - много е сладкодумна........

Хубави почивни дни!  bouquet  bouquet Hug Hug

# 198
Върнах се да видя кои са Христо и Юлиан - ами те са страхотни сладурчета  Heart Eyes
Да са здрави и много щастливи, весели игри и страхотно детство им желая   bouquetНа мама - много здраве и стоманени нерви, сигурно правят невероятни щуротии в тандем  Laughing

# 199
честито и от нас на феичката!пожелаваме на малката феичка да бъде най-здравото и обичано дете на земята!

# 200
  • София
Радвам се за теб Пролетна фея! Да ти е жива и здрава Павлина и да е много щастлива в голямото си семейство!

Добре дошла  mi6imadi ! Безпроблемно бременеене и раждане!  preggo

Честито на рождениците на Надето! Много да те радват и да те слушат!

# 201
Честита, здрава и щастлива да е малката феичка Павлина!  bouquet
Честито и на днешните рожденници Елена, Тодор и Александър! : newsm59
Честито на вчерашните рожденици Христо и Юлиан! Наде, да са ти здрави и щастливи!   bouquet
Добре дошла  mi6imadi ! Безпроблемно бременеене и раждане!

# 202
  • Варна
Честита малка феичка на Пролетна фея.Да расте здрава и весела.

Честито и на малките палавници на Надето.

Честито и на днешните рожденници Елена, Тодор и Александър!От здраве да не се отърват.

Юле,много е трудно да обясниш на един възрастен ,че трябва да се пази.Те са по-зле и от децата.Дано имате късмет .А за строежа ,надявам се че ще потръгне ,тъкмо от другата седмица дават 25 градуса.

Не пиша защото ,много ми е сдухано.Пак сме болни и двамата,сега пък кашлица и температура  Whistling

Цоци,приятно изкарване. Peace
Пиги,има програмка която възстановява снимки,ако не си се справила пиши.

Весел ден на всички Hug

# 203
Честит празник на Елена , Тодор и Александър! Много здраве и късмет! Hug Hug

# 204
Здравейте мили момичета. Отдавна не съм чела, а още по-малко писала Embarassed, но голям тъгъдък е при нас. Тая работа ме обърка тотално Crazy разбирам че нашата мила Феичка вече си има принцеса Павлина. чЕСТИТА ТИ рАДОСТ НА ТЕб И цЯлОТО ТИ СЕмЕЙСТВО.
Ха ха как излезе само. Нашата клавиатура си плаче за смяна, но ще почака....
Ще се опитам да ви попрочета и ако има време ще пиша пак, но не обещавам, че днеска е ден за чистене, готвене пране иииииииииииии  ooooh! ако можем утре да искараме децата малко до Витоша добре ще е
целувам ви и ви прегръщам Hug Hug Hug

# 205
Наде живи и здрави да са рожденниците ви, както и всички за които съм пропуснала да честитя. Наде големи са ти сладури симпатягите, като са се гушнали надписа на блузката все едно продължава на другата блузка Party много са готини и гоооолеми. много радост да ви насят

# 206
честит празник на рожденниците!много здраве,щастие и късмет ви пожелавам!

# 207
ЧЕСТИТО НА ПРОЛЕТНА ФЕЯ! ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА!   bouquet

При мен положението се влоши. Момчил - по-малкия батко, също е болен. С по-висока температура и с повръщане. Дано Борис не пипне нещо, че не ми се мисли.
Всеки път само се оплаквам, но всъщност не съм толкова зле. Откак си тръгна свеки се чувствам психически по-добре, а това май е най-важно. Чакам с нетърпение да се оправи времето(да има слънце и да няма вятър) и да хукнем по паркчета, да се срещам с хора. Че тук в къщи ми се сви душата.

# 208
Да се отчета.......прибрахме се преди малко от София. Изморени и много щастливи от гостито се прибрахме...Мноооооооого хубаво си изкарахме! PeaceСнимки ще пусна сигурно утре.

Само да кажа,че се чух с Феята...Праща поздрави на всички, каза,че раждането е минало леко и бързо, сигурно във вторник ще я изпишат! Имаше леко уморен глас......

Лека нощ! Ако има празнуващи - честито!

# 209
  • Не съм от тук и съм за малко
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ ПАВЛИНА НА ПРОЛЕТНАТА ФЕЯ! МНОГО РАДОСТ ДА НОСИ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

Честито на рождениците от вчера и днес! Да са здрави и много радостни!

Дианка  Hug
Ние сме във вихъра на пролетното чистене, само дето равносметката е, че сме до никъде  ooooh!
Приятна неделя, момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт