МНОГОДЕТНИ МАМИ 34

• 16 732
  • 327
  •   1
Отговори
# 180
добро утро Simple Smile

след дифтерия тетанус коклюш ваксината не се къпе. е ако сте се изкъпали няма какво да ви стане. ама мойте бебе вдигнамалко температура и се оклюми та не го къпах. тя е жива ваксина.
аз съм в голям размисъл как да запишем Ема някъде на градина  newsm78 ни места ни чудо...

# 181
Пиги,не се ядосвай...има начин да се върне загубеното...след обед ще ти дам Стоян на Скайпа...и моите снимки се загубиха,но компютъра спекъл/теглили моите деца,теглили,та се забравили/...и се наложило да преисталират/ ...в този случай няма как да се върне загубеното...Най ме е яд за едни готварски снимчици...така ,че не пипай нищо... Hug

Пепена,много сте сладки! Hug

# 182
Днешните рожденници ви черпят:
  party023  party023 beer beer Popcorn Popcorn
http://family.webshots.com/photo/2030713180102723333aEbqBT

Като сме заговорили за загубени снимки, да ви споделя , че и аз останах без снимки от изписването ми от родилното с Вики, нямахме цифров тогава, но по погрешка ги изтрихме. А което е най-интересното, че майка ми също не е имала снимки от изписването й с мен от родилното, и то в същата болница. Няма ли намеса съдбата тук?! newsm78

Пепена, много готини снимки! Ами другите дечица кои са? За момент помислих , че всички са твои. Да не говорим , че и ти изглеждаш като момиченце.  Party
Дали имаме вече малка фея? Дано всичко е наред! Hug

# 183
Наденце,как изпуснах днес да погледна на първа страница...
Да за здрави и усмихнати рожденниците ни ,порасналите вече красавци Христо и Юлиян! Много подаръци да получат!  

Наде ,за теб ...

# 184
Здравейте момичета,
Рядко пиша, но днес не мога да се сдържа да ви съобщя, че  днес  в 12,15ч. братовчедка ми Пролетната Фея роди момиченце Павлина, Бебката тежи 3650 и е дълга 53см.[/b].

# 185
БРАВО НА ПРОЛЕТНАТА ФЕЯ!!! БРАВО НА ПАВЛИНА!!! Голямо момиче!
Да са живи и здрави и двете, много обичани и щастливи!!!Много се радвам! На Феичките:   bouquet

# 186
 Аз съм мама на три дечица -едно момче на 11г.,и две момиченца - на 6г. и на почти 1 годинка.През август чакаме номер4!
Много се радвам,че има форум за многодетни мами.
Поздрави за всики!

# 187
 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
Да ни е жива и здрава малката Феичка!!!Много здраве , щастие и късмет и желая!
 Мама Пролетна бързо да се възстановява .

Честит Рожден ден и на Христо и Юлиан!!!
Наденце, да са ти здрави и послушни рождениците.Да бъдат опора в живота ти и да ти дават много поводи за гордост!!!

# 188
Имам въпроси относно майчиното счетоводство.Може ли да ме насочите към кого да се обърна?

# 189
Толкова се развълнувах от новината за приказното бебе, че забравих...  Embarassed
Честити рожденници, ЕвроНаде!!! Да са живи и здрави Юлиан и Христо и много да те слушат!!!
(между другото, и те са родени на много специална дата - 04.04, като моите (07.07)... Как си с числото 4?  Laughing
Пък аз как ли съм със седем... Не знам, но на мен все на седем ми върви: Спас и Георги (за които пиша твърде рядко, чак ми стана тъжно наскоро) са родени на 07.07.03. Яна е родена на 13.03.07 (като се сметнат 1+3+3=7)... Или ме избива на параноя?  Laughing
Добре дошла на mi6imadiHug Браво на теб, ей такива мами като теб и Пролетната фея и Наслуки ме карат и аз да мечтая за четвърто детенце... Пиши нещо повече за вас, а по твоя въпрос - отвори ли Счетоводната темичка на Мама Цоци?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=278747.0   bouquet

# 190
Благодаря!Още веднъж - много се радвам ,че има такъв форум.
Две от децата са ми от първия брак.Ако се бяхме срешнали със сегашния ми мъж преди 12 години сега сигурно щяхме да си имаме поне пет дечица.И двамата много обичаме децата и двамата сме мечтали за много деца и двамата много се зарадвахме в мига ,който разбрахме ,че отново (след третото) съм бременна.
МНого ми е хубаво и незнам как би ми протекъл живота,ако не бяха децата.
Много съм щаслива!

# 191
  • София
Честита ни малка феичка Павлина! Да расте здрава и усмихната! Hug

Наде,честити ти пораснали рожденници!Да са здрави и щастливи!   bouquet

Добре дошла на Мишимади!Много се радвам,че си щастлива в очакване на четвъртата ти рожба.И ние ще чакаме заедно с теб.
Погледни в темата за счетоводството,там има майки,които ни помагат в различни ситуации.

Пепена,добре дошла! Много сте хубави.А тази братската обич е направо неповторима.   bouquet

Пиги,дано успееш да ги възстановиш.Ако не,ще правиш нови,още по-хубави.  Wink

# 192
Честито на Феичка! Да й е жива и здрава дъщеричката! Казах ли ви, че с нея ще празнуваме заедно, на една дата! Hug Hug Hug

Добре дошла на Мишимади и лека бременност! Peace

Благодаря за поздравите! Купонът ще е утре и тогава ще ви покажа снимки!

# 193
Супер, вече имаме две Феички!!!
ЧЕСТИТО!!! Да е най-лесно гледаното бебе и само радост да носи на семейството си!

това е моят поздрав за Пролетната Фея - казва се Дамско сърце
Честито и на Христо и Юлиан! Весело и безгрижно детство Tada happy bd

Хайде весело празнуване, ние също сме на рожден ден - на приятелката на Боян от детската градина.

# 194
ЧЕСТИТА НИ МАКЛА ФЕИЧКА[/color][/size]

Общи условия

Активация на акаунт