МНОГОДЕТНИ МАМИ 34

• 16 722
  • 327
  •   1
Отговори
# 120
Да ни е честито! Sunglasses

Ей, едва дочака датата! Wink

# 121
Министър Масларова е обещала,че детските вече няма да зависят от поредността на детето и ще са в размер на 200лв. за всяко дете! Майчинството става платено до 10г. възраст - 500лв. ,а тези ,избрали да гледат децата си -  ще им се признава за стаж за пенсия. семействата с 3 и повече деца ще моган да взимат безлихвени кредити за жилище. Ще се ползват с предимство при постъпване на ДГ. Майките ще имат право на гъвкаво работно време и увеличени годишни отпуски. Ползване на курортите в България от подобни семейства - ще бъдат на изключително преференциални цени и дори се предвижда да станва на изплащане.

На Клуб Пълна къща се дава помещение под наем, на ул. Витоша, София, за използване по предназначение.......И г-н Станишев е обещал да бъде патрон на техен Празник и Конференция, като се задължава да стане член на Клуба!

Предвидени са и други социални привилегии..но за тях...в следващата ни емисия. Те са прекалено много за да могат да бъдат обхванати в един пост......
майтапиш ли се newsm78

# 122
А, сега, кой се хвана на първоаприлската въдица! Laughing

Нашето момче е добре, дори няма помен от това че е ударен. Така казва скенера. Явно му е доста дебела главата!

Весел и усмихнат ден на всички! Hug

# 123
Привет, красавици  Hug
 newsm59 Честито на  Лора и на Георги  newsm59 Да са здрави и щастливи! Весел празник!  newsm59

Не, че е първи април и да се пошегувам, а съвсем сериозно да се оплача и тук: Вчера любимия съпруг ми носи /по обяд/ две торбички от рибната борса и ми казва да ги пусна в кухненската мивка, че после щял да се заеме /това е защото аз риба не чистя  Crossing Arms/ И аз, нали съм послушна, изпълних заръката и излетях по задачи. Прибирам се към 18,30 и що да видя  Shocked из цялата кухня плъзнали охлюви  #Cussing out  Виждате ли ме вече как събирам и мърморя  Mr. Green Справих се със ситуацията и дори му ги сварих, въпреки че усмърдях цялата къща  Sick От бяс дори и рибата почистих и изпържих  ooooh! Мъжо се прибра късноооо - не смеел да си дойде преди да ми е минало  Mr. Green  До тук добре - преживях го, но познайте какво ми беше изражението, когато отворих тази сутрин шкафа в кухнята  Shocked - там се нагнездили 3 охлюва  #Cussing out Като доказателство, че не ви гъбаркам прилагам http://images25.snimka.bg/005507195-big.jpg http://images25.snimka.bg/005507194-big.jpg извинете за лошото качество, ама в шкафа е тъмно
Успешен и усмихнат ден  Hug

# 124
Привет мами - низнам помните ли ме не ме ле... Писах туканка ототодавна... Ас живеа в джунглата и къто доди време да съ местим минаваме през некои град и там се фащам да ви пиша. Ако си спомнате предния пат бех с 16 дечета ма оттогаз се промени плужението - имам си две двойки близнета та общо ... къде двайсе ги докарвам. То нъл ги пущам сутрин в гората и те невсекога си идат вечер та низнам точната броика ма нема големо значение - колибата севгаш си пална. Маж ми е замесник на вожда и ни дадоха самостоятелна колиба което си е голема придобивка освен петролния кладенец де...
За сига - толоко щото спретаме багажа и отиваме в долоното тичение да ловим кймани.
о щех да забрава - имахте една мама Тедивас - на нея спициални поздрави от мене, щото ми е слабото место...

# 125
ха ха дил тези охлюви доста пълзят, та се сетих за баба цоцолана и патиланско царство, нали помните че имаше такава приказка  Grinning

ех бабо цоцоланке ако не беше 1 април сигурно бих ти повярвала та не едно ами и за две щях да се напъна. а пък и ако Станишев иде да ги взима сутрин с колата си и да ги развозва по детски градини и училища и за 5 ще се замисля  Grinning

оставям ви че днес съм на тест по инглиш. на тези които ще раждат леко раждане, а н авсички с поводи да празуват - приятно празнуване ! Simple Smile

# 126

Честит 1-ви април!  Joy

# 127
  • София
Благодаря на всички за хубавите пожелания за моята средна рожденничка Лорка!Черпя ви с много   love001  party023  party023 Tada
 Мисля ,че трябва задължително да се изпрати до всички медии днес съобщението от пълна къща!!!:
Министър Масларова е обещала,че детските вече няма да зависят от поредността на детето и ще са в размер на 200лв. за всяко дете! Майчинството става платено до 10г. възраст - 500лв. ,а тези ,избрали да гледат децата си -  ще им се признава за стаж за пенсия. семействата с 3 и повече деца ще моган да взимат безлихвени кредити за жилище. Ще се ползват с предимство при постъпване на ДГ. Майките ще имат право на гъвкаво работно време и увеличени годишни отпуски. Ползване на курортите в България от подобни семейства - ще бъдат на изключително  цени и дори се предвижда да става на изплащане.

На Клуб Пълна къща се дава помещение под наем, на ул. Витоша, София, за използване по предназначение.......И г-н Станишев е обещал да бъде патрон на техен Празник и Конференция, като се задължава да стане член на Клуба!

Предвидени са и други социални привилегии..но за тях...в следващата ни емисия. Те са прекалено много за да могат да бъдат обхванати в един пост......
Аз съм с рожденничката иначе бих го направила !Моля направете го ![

# 128
Честит Рожден Ден на Лора и Георги! Много късмет им желая!

Титико,Пиги ,да са ви живи и здрави дечицата! Весел празник!

# 129

Вие пък и вие...То добрите вести не питат за час и дата......Сириозно!

# 130
  • София
Цоци,аз направо се захласнах да те чета и понеже ми се видя,че е много хубаво и то нали не е на хубаво  Joy си останах разочарована,че не е друга дата.Ама и аз как го написах... ooooh!

Флорке,тук съм,чадо,ама този път няма да ти се карам за правописа.Аз имам повече бели косми от Цоци и взех вече да се сещам по-бързо,нали това е признак за помъдряване  Joy

ЧРД на Лорка и Георги!Да са ви живи и здрави дечицата,мили майки!   bouquet  bouquet  bouquet
И утре да сте на срещата с поне една торта от тези дето само на картинки ни ги показвате!  Naughty

Леле,Дил,това си е направо подвиг-да събереш охлювите,да ги сготвиш и накрая да не си сърдита за изпитанието,на което си била подложена  Hug

Елито,искрено ти съчувствам! Големият не можеш ли да го дадеш в ясла?На колко години е?Не че ще ти стане много по-леко,но все пак е някакво решение.

# 131
Ти ся кво ниграмотна ли ми викаш!? А, ино кайманче в леглото? А,а? Ще ли ти се? Мноу си ми е добар правописъ аку искаш да знаиш! Ас тука съм са цанила писарка на племито! Да знаиш!

# 132
Честит рожден ден на Георги и Лора!!!
Министър Мама Цоцоланкова да си жива и здрава

Айде Флоре, съвсем заприлича на ССФ.
Цитат
. Маж ми е замесник на вожда и ни дадоха самостоятелна колиба което си е голема придобивка освен петролния кладенец де...
Дил и моят мъж ги обожава тези гадинки...Като отидем на гости у нашите , хората се чудят с какво да ни поглезят   - от пиле мляко слагат на масата ...пък той НЕ! - охлюви си готви
Елито , дишаш дълбоко и мислиш положително    Heart Eyes

# 133
Той беше,ама го спрях защото са гилеми нещастници в 40 ясла-някой ако се е засилил да си повери детето на грижите на лелките там-да се спре навреме-тия ако са мед.лица и лелки то аз съм космонавт.Записала съм ги и тримата и чакам класирането.До септември ще ми се...............

# 134
Айде Флоре, съвсем заприлича на ССФ.
Цитат
. Маж ми е замесник на вожда и ни дадоха самостоятелна колиба което си е голема придобивка освен петролния кладенец де...

Я, да ни мъ убиждаш!

newsm78 Ко и туй ссср?

И пиши по грамотну, щото тука наш как бият за праву пис! Питай Тедито...

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 15:04 от Флора Амазонска

Общи условия

Активация на акаунт