КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС VI

• 47 926
  • 344
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, прекрасни!

На мойто дете пък му трябва помощ. Още. Надявам се да му помагам адекватно. И ще съм на разположение, надявам се, когато се наложи.
Има и много оправни деца, включително и сред приятелите му. Пък ние още нищо не сме показали - тепърва ни предстои развитие, и това, че ще стане самостоятелен ще е най-малкото с което ще се хвалим:whistle:

И съм любопитна на Уич детенце как се е справила.  Laughing Подозирам - блестящо!  bouquet

# 121
Забравих да напиша ,че аз също съм майка на седмокласник и минавам  през всичко това,което и вие .Преди две години с големия ми син минахме по този път/приеха го в нпмг/ и сега като че ли ми е по-лесно.Каквото и да става ще бъда винаги до тях , ще съветвам , ще се радвам на успехите им , ще тъгувам за неуспехите.А когато пораснат и няма да имат такава нужда от мен ще знам, че каквото съм могла и е зависело от мен съм направила .
Дано възпитаме добри и отговорни деца.Успех на всички.

# 122
Данииво, добре дошла сред нас!  Hug Тук може да пропишеш и по- честичко  Laughing Ще ни "запознаеш " ли с детето(неща като цели, характер, проблеми, БЕЗпроблемия  Laughing)?

Мравче, благодаря- всяка информация е полезна и не вярвам, че с това би досадила на когото и да е тук- всеки може да се ползва от нея в даден момент, та било то и не настоящия  Flowers Bouquet

Крисчееее, как сте Hug И аз се радвам, че се появи! Кроите ли вече планове, ориентирали ли сте се коя гимназия ще "гоните"? И още нещо- много ти е красива девойката, класически красива! Само поглед ми трябваше, да ме грабне- пу, пу! Всичко останало се израства.

Моето дете също е разпиляно. Мечтател... Но пък аз бих могла да оценя и да се гордея с всяка нейна дарба, качество, усилие и чувство. Аз мога да оценя и недостатъците и и да ги обичам като достойнства. Аз заслужавам това дете!  bowuu Heart Eyes Някои родители не.

Май трябва да се научим заедно да пропускаме някои постове. Може, като решат, че не са интересни, да им стане безинтересно. А ние ще спечелим повече нервички за късане в аванс. За тогава, за когато ще си струва.

Чао, сладки, отивам за последно да поработя   love001

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 17:27 от didkapitka

# 123
# 124
Бодра, даже не го знам това изложение. Дай, моля те, малко информация за място, дата  и съдържание.

Ето до какво се докопах http://www.edufest.info/partners.php Има и препратки към сайтовете на съответните гимназии.

# 125
Бодра, даже не го знам това изложение. Дай, моля те, малко информация за място, дата  и съдържание.

Ето до какво се докопах http://www.edufest.info/partners.php Има и препратки към сайтовете на съответните гимназии.

Диди, благодаря. Обаче на мен текста отдолу не ми се чете, само въпросителни се виждат и тук-там числа. Ти нормално ли го четеш?

# 126
Кой текст не ти се чете? На адреса или в сайта?

# 127
Кой текст не ти се чете? На адреса или в сайта?

Вътре в сайта, дето е под картинките.

# 128
Всичко се чете, там са гимназиите и като кликнеш върху тях- директно на сайтовете. Я пробвай така http://www.edufest.info , отиди на "участници" и виж, дано стане.

# 129
Всичко се чете, там са гимназиите и като кликнеш върху тях- директно на сайтовете. Я пробвай така http://www.edufest.info , отиди на "участници" и виж, дано стане.

Открих, че проблемът е в Мозила-та. Като го отворя през експлоръра всичко си е както трябва. Мерси  bouquet

# 130
Само още малко нетърсена информация. Тъй като Френската гимназия има нов-новеничък сайт, а в сайта, който дадох за изложението, той не се отваря...та, за всички интересуващи се, ето го - http://www.frenskata.info/

Нещото, на което се изкефих (не, че е от изключителна важност, но поне на мен ми говори за собствена политика) е, че тя е единствената гимназия, която си запазва бройката в паралелките (26), независимо, че от тази година официално беше увеличена квотата за прием на ученици. И независимо, че губи пари от това.

# 131
Нещото, на което се изкефих (не, че е от изключителна важност, но поне на мен ми говори за собствена политика) е, че тя е единствената гимназия, която си запазва бройката в паралелките (26), независимо, че от тази година официално беше увеличена квотата за прием на ученици. И независимо, че губи пари от това.

Дидка, напротив, от изключителна важност е, поне за мен. Аз бях писала по-горе в темата, че увеличаването на бройката на децата в един клас в езиковите гимназии е нещо, което може да ме насочи към частните гимназии. Винаги много внимавам евтиното да не ми излезе скъпо Wink

# 132
Здравейте, момичета!
Аз нямаше да влизам... ама компютърната ми душа не изтрая да гледа "сестра по съдба" да се чуди на нещо, което мога да обясня:  Joy
...Обаче на мен текста отдолу не ми се чете, само въпросителни се виждат и тук-там числа. Ти нормално ли го четеш?
Проблемът не е проблем и се оправя така: Кликни на картинката.

Смейте ми се сега, че не удържам на заканите си.

А така или иначе съм се обозначила... да попиша малко.
Готвим се с пълна пара за изпитите и за класните в училище.
Детенце почва да се пренавива и аз гледам да я успокоявам.
Като за начало забраних паниката в къщи и по време на изпитите - това си е единствено и само моя привилегия.
Нейно задължение е да ме успокоява  hahaha
Разреших й да се паникьоса мъничко след 12:00 ч. на 29 юни - за идеята.

... И съм любопитна на Уич детенце как се е справила.  Laughing Подозирам - блестящо!  bouquet
камъче, не знам какво точно имаш пред вид, но си права.
Вече имаме резервен вариант (НПМГ) - много краен, затова няма да се хваля и да го обсъждам.
Само тихичко ушите ми растат от гордост.
Отличното представяне на изпитите по БЕЛ и Математика си остава цел номер 1.
Дано успее! Дано всички дечица на тук трещящите майки успеят и постигнат целта си!

# 133
Искрено се радвам, че се появи, макар и така плахо, отново Cool Witch.
Браво за успеха на детенце, както и поздрави за гордата майка Laughing

Айде, че не остана - 2 седмици и хукваме по пътя административен и изпитен реален. Laughing Laughing Laughing

# 134
Здравейте, момичета!
Аз нямаше да влизам... ама компютърната ми душа не изтрая да гледа "сестра по съдба" да се чуди на нещо, което мога да обясня:  Joy
...Обаче на мен текста отдолу не ми се чете, само въпросителни се виждат и тук-там числа. Ти нормално ли го четеш?
Проблемът не е проблем и се оправя така: Кликни на картинката.

Смейте ми се сега, че не удържам на заканите си.

Вече знам как да те измъквам от дупката smile3508

Общи условия

Активация на акаунт