КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС VI

• 47 940
  • 344
  •   1
Отговори
# 135
Уич, Уич,

Ако само знаеш как се радвам, че те "виждам" - направо не ми се вярваше, че се обади!
И е много хубаво, че сте добре Hug Hug А за детенце - тя Дидка хвърли бомбата, обаче ....ние не знаем и чакаме да ни кажеш. А пък за да не викаме дявола, не ни казвай, а пък ние така и така ще си те поздравим  Hug
  bouquet
П. П. А дали пък е не е подобно на това, дето ще позволи например на други в 12.00 на 30 юни да се пошашкат малко, ей така, за идеята...  bowuu
И Уич, да знаеш, готова съм да се разпробвам с онази картинка - все пак бях обещала в далечното някога... Peace

# 136
Хи-хи и аз знам  Joy Лесно било, ама да нацелиш десетката!
Уич, не ни бягай, всички много те обичаме! Да не говорим, колко си полезна  Hug

Галче, нещо не се изразих като хората- имах предвид, че две бройки в паралелка не са "съществена разлика". Съществената разлика е в това да отстояваш и защитаваш кауза, от която реално губиш пари. Печелят обаче идеалисти като мен  Laughing

Хайде, хубав ден! (Камъче с прекрасния днес ни пропусна май  Sad) И да ви спори работата!

# 137
Момичета, благодаря за милите думи newsm51

Биситка, объркала съм датите  newsm78 - имах предвид 26 юни (не 29) - изпитът по математика, който всички ще държат.
За нас ще е последен, а за някои последният може да е на 30-ти - само да си кажат, че да стискаме палци.

Хубав, слънчев и изпълнен с усмивки ден на всички, аз отивам да си кажа тежката дума за поредния преразказ.

# 138
Днес ще бъде един прекрасен ден, нали!  bouquet

Уич, тя Дидката подхвърли нещо, и ние , нали сме си схватливки - веднага разбрахме , че е радост  Laughing.
И на 30 стиснете палец, моля! За нас това ще е последния изпит. Ама нещо пак сме се отпуснали.

Ей, как се радвам че се оживи темата!

# 139
А ние пък вече се сдобихме с първата ни лична карта. Blush Peace Blush Преди малко се върнах от съответното РПУ, така че направихме първата крачка по сдобиване с необходими документи за изпита. Laughing Laughing Laughing

# 140
  • у дома
Само да кажа,че според мен за изпита трябва личната карта от училище ,а не тази от РПУ...Някой от децата сигурно са родени и към края на годината ,така че те няма да имат навършени 14г и съответно такава карта.

# 141
Малиииии, Светле, съвсем навреме, миг, преди объркването ми да се превърне в безпомощна лудост  #Crazy
Ми Маги е още на 12... Крисчееееее  smile3512 Акъла ми изкара. Наистина.
А иначе, честито! Сега като те нахоках, ви и целувам (и детенце)   love001

И само да попитам, че някои вече сме на ниво изчисления- балът се образуваше от удвоените оценки по БЕЛ и Мат от дипломата + оценките по БЕЛ и мат от държавния изпит, нали? Наоколо дрънчи, дрънчи от тигани, чувате ли ги...хи хи...

# 142
Само за успокоение - още един глас, че на изпит се ходи само с ученическа карта.

Дидка, объркала си се - за езикови гимназии балът се изчислява от:
Удвоената оценка по БЕЛ от изпита + удвоената оценка по Математика от изпита + оценката по БЕЛ от Удостоверението за 7 клас + оценката по Математика от Удостоверението за 7 клас.
Максимален бал - 36.

За справка - чл. 18, ал. 1, т. 3

# 143
С ученическа карта ходят тези, които не са навършили 14 към датата на изпита. Ама за другите, дето са по-малко, щото ние децата традиционно си ги праим по Коледа...май те трябва с МВР карти да ходят. newsm78.
Иначе за бала Уич е написала вярното.

# 144
Е, нямам  думи вече за себе си! Аз съм тотално и финално разбита! Няма подобна шматка!
Сега ще си кажа всичко, та дано ако повече хора се посмеят на завеяността ми, взема, та се концентрирам.

От месец аз седя и се чудя...и се чудя и се мая...какви ще са аджеба тези елитни гимназии, дето се влиза с 3.50  newsm12 И все рендосвам и мрънкам на Маги...абе дете...последното дете във френската е с резултат 31 (сега не го казвам с точност, но табличката на Лудо биле си я гледам редовно- за справка- 2-ра част, 2-ра страница).И смятам сега- 6+6=12.2=24(това от училище  Joy) До 31 са 7 и после деля на две(за двата изпита  Embarassed)- получава се 3.5. Та мрънкам...абе Маги, абе дете...къде бе, чедо, там влизат с много нисък бал...ако изкараш над 5.50, не си за там  Laughing Пък като видях, че не ми се връзва, ами продължава усърдно да се подготвя,взех да я успокоявам- Маменце, спокойно- трябват ти две четворки и си вътре- не си давай много зор... newsm09 Пък и на мъжа ми взех да пробутвам идеи да я отписваме вече от уроците, че тя си е много добре- винаги е с над 5 на тестовете, които разиграват.    newsm24                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Добре, че никой не ме слуша. Абе гледам аз, Маги ме гледа озадачено, като и казвам за четворките (може и с по- малко, но за да е сигурна и да не рискуваме излишно    4uu), баща и и той иска да докарва нещата докрай, а на мен ми леко на душата, едно спокойно, чудя им се на ентусиазма  smile3530

Ха сега, едно хубаво ми се посмейте, че аз още хихикам на глас, а и днес, като разкрих заблудата си пред домочадието каква веселба настана... rotfImbo Нямаше начин просто до края и на тези изпити аз да не объркам нещо отново (нали съм все недоразбрала или недозапомнила) и да не вляза в някоя комедийна роля  newsm68

# 145
Здравейте на всички изтрещели майки на седмокласници. И аз съм една от вас и вече съм в шок и ужас и не знам как ще преживея месец юни, надявам се да оцелея, де. Вчера като прочетох за личната карта и аз изпаднах в едно чудене, но дъщеря ми е на 13 и още няма право на лична карта, нали? Надявам се да не се бъркам. Лек ден и лека работа на тези които работят.

# 146
Биби, добре си ни дошла  Hug
Недей да трещиш отсега, че рано още, а и Уич все дебне отнякъде да раздава шамари. Виж аз как геройски удържам фронта- държа се уверено, говоря спокойно, оставаше и сметките, въз основа на които се дължи уравновесението ми да са верни, ама то човек не може да е идеален, нали! Пък и сега, като ме "отрезвиха", че като дам един тон...и Уич не може да ви спаси  Joy Joy Joy
Иначе, за личната карта не се шашакай- на 14 навършени се издава тази от РПУ, а останалите кандидатстват с личната карта от училище. Интересно, ако някое дете, в деня на изпита навършва 14, какво му се случва? Или ден-два преди това, когато няма време за РПУ-та?  Чисто хипотетично.

# 147
Споко мамита, знам аз, че се ходи с ученическата карта, но това ако нямаш 14.
Ама ние на, кво да се прави, вече ги имаме Peace, и тъй като според закона сме длъжни - родителите де, в 30 дневен срок от навършване на 14 годишна възраст да подадем документи в съответното РПУ за издаване на лична карта иначе ни чака глобааааааааааа. Не че съм се стреснала от глобата, ама аз като съвестна родителка си отидох с детенце в рамките на уречения срок и си подадохме документите и вече си я имаме личната карта.
Освен това, си представям каква й е картата намачка и омазана, така че сега личната карта ще седи при мен, и ще й я връча в деня на изпита Grinning
Доколкото ми е известно на мен, никой не са върнали ако е с ученическа карта, дори и да е навършил 14, така че Дидката, това е й отговор на твоя въпрос.
А за изчисленията - за бала де, развесели ме искрено. Ама как само си го написала наопаки и си ги редиш едни сметчици - дет викат хората - без кръчмаря Joy Joy Joy

И се извинявам, на всички дето съм нашашкала с личната карта - не съм искала. Просто се поФалих  Laughing а пък то ква стана работата Peace Laughing Laughing Laughing

# 148
Стига се паникьосвахте, дами, има време - месец и половина (почти).
Моето слънце откога е на 14, а пък още не сме подали документи за лична карта и като гледам как няма време да се снима 'щото има да учи... няма и да ги подадем до края на учебната година.
Тя не е нужна на изпита. Ученическата е входен документ. Wink (взехме да се повтаряме, но нищо - яснотата трябва да е пълна)

# 149
Вчера РИО - София любезно се обърна към родителите и кандидат-гимназистите и ни напомни, че изпитите наближават.
За наше улеснение е обърнато внимание на някои основни моменти от кампанията - ТУК

Общи условия

Активация на акаунт