АПРИЛ и МАЙ с рожденици безкрай!

• 23 661
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Кети, Гого ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

hbday baloni happy bd bdbaloni

БЕЗГРИЖНО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО.... ВЕСЕЛО ИЗРАРВАНЕ НА РД

# 121
 newsm59 КЕТИ smile3525
 bdbaloni ГОГО любим newsm51

# 122
  • Sofia
Честит рожден ден на Кети и на Гого   newsm59  Gift  party023 Tada bdbaloni baloni baloni

# 123
  • Варна
Да са ви живи и здрави рождениците! Весели празники!  bouquet

# 124
Кети и Гого, честит рожден ден!

Надявам се сте изкарали хубав празник! Бъдете здрави, усмихнати и щастливи!

Зори, благодаря за споделеното. Не знам кога ще се навия пак да правя торта. Все по-малко време ми остава за такива неща, но запомням съветите ти за следващия път. Видях тортата Снежанка в готварския. Поздравления! Прекрасна е! Приказна! А и другата торта също е чудесна!

# 125
  • Добрич
Чести рожден ден на Кети и Гого (на патерица)!!!   bouquet

Честит празник днес на Вики и Бобо!!!    bouquet

И, разбира се, Христос Возкресе!!!

# 126
  • Sofia
Во истина воскресе!

И да са живи и здрави днешните рожденици Боян и Александър, много подаръци и щастливи моменти в този чудесен слънчев ден    bouquet

Анушка, благодаря ти за поздравлението  Hug

Ние изкарахме един чудесен рожден дено- великден...Бяхме на импровизиран общ празник с Боян в Патиланци, беше страхотно. Най- важното е, че разбраха че празника е техен, духаха свещите заедно и играха много...Много те обичам Сарсарилке, страхотна си да знаеш  Hug  bouquet
А вечерта си похапнахме и подпийнахме с роднините - всички баби и дядовци плюс вуйчовци, лели и чичовци ...Цяла сватба, но беше супер - Вики получи много подаръци, осигурих му гардероба и за пролетно-летния сезон...тоест и мама е доволна Mr. Green
Скоро- снимки  Hug

# 127
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, на всички пропуснати априлчета!!!
Вие сте нашата гордост! Растете здрави и щастливи!!!

# 128
  • Добрич
Честит рожден ден на Боян и Сашко!!!  Heart Eyes

Много здраве, много щастие и весело, безгрижно детство!

# 129

НЕКА ВСЕКИ ДЕН ОТ ЖИВОТА ДА Е ПЪСТРОЦВЕТНА ДЪГА ОТ ЕМОЦИИ ЗА ВСИЧКИ МАЛЧУГАНИ, ТОВА Е НАШАТЕ ПОЧЕРПКА ЗА ВАС

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА РОДЕНИ НА ДНЕШНИЯ СЛЪНЧЕВ ДЕН

# 130
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Ивчо, Весето Пепи, Сашко и Илиян  И НА ПАТЕРИЦА НА  Боян на Мандаринка; Александър на Ив-Алекс
 МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО    newsm59 nbirthday

# 131
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ! Мили ми дружки, пожелавам ви много здраве, мир и любов навсякъде около вас!

ЧЕСТИТ СКЪП РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ ПАЛАВНИЦИ!!! (които пропуснах)    bigdance2 newsm59   bdbaloni
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Ивчо, Весето Пепи, Сашко и Илиян, които днес празнуват!  baloni hbday easter

Пожелавам на малките палавници много смях и слънчеви дни! Да са обичани, здрави, щастливи и добри!
На всички мами и татковци пожелавам и аз повече свободно време, за да им се радват, че после всичко отминава...

Както вече сте разбрали, ние с Весито си празнувахме заедно най-накрая. След толкова време канене, взехме че се събрахме на общ масраф, както се казва...
Веси, радвам се че ви е харесало. Това беше идеята! Дано и другите участници да са останали доволни от събитието...
Боян си забрави колата Макуин в Патиланци и голям рев му удари за нея. Сега ще купуваме нова... Снимки се опитах вчера да кача, но имаше проблем. Довечера пак ще опитам.

Целувки от мен на всички.

# 132
Честит празник на Бобо и  Алекс на патерица

Честит ден рожден на
Пепи и Ивчо, на  Весето , Сашко и Илиян
[/color]
бъдете живи и здрави малки сладурковци.
Весел празник на всички
.... и на всички пожелавам скоро време да се сдобият с братче или сестриче (концерт пожелание, без да питате мама и тате Mr. Green, а директно да кажете на щъркела)

# 133
  • Добрич
Честит рожден ден на последните априлчета от нашия списък.

Веси, Ивчо, Пепи, Сашко, Илиян, бъдете много здрави, щастливи, добри.

Весело и безгрижно детство !!!   bouquet

# 134
Честито и от мен на всички рожденници!!!

Да са здрави, весели, щастливи и поне от време на време послушни  Grinning!

Общи условия

Активация на акаунт