АПРИЛ и МАЙ с рожденици безкрай!

• 23 646
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
 newsm59 nbirthday

Кари честит рожден ден!

Много здраве,  щастливо детство и много  да радваш мама и тати !

newsm67  bigdance2

# 76
 bdbaloni на госпожица Кари!!! newsm51
Честит празник на цялото ви семейство, Кати  bouquet

# 77
Хей, днес си имаме двама рожденика Hug
 bdbaloni АЛЕКС  bigdance2
 bdbaloni ИЦКО   bigdance2

# 78

Честит Рожден ден на Ицко и Алекс !!!

# 79
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИЦКО И АЛЕКС

МНОГО ЩАСТИЕ И ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА РД И МНОГО ПОДАРЪЦИ

newsm59 nbirthday newsm59

# 80
  • Добрич
Честит  рожден  ден  на Кари !!! (на патерица)

Честит празник днес на Ицко и Алекс !!!

# 81
Целувки и пожелания за много, много слънчеви усмивки на двете ни красиви принцеси Мая и Кари от една завеяна леля!!!

Честит рожден ден на Ицко и на Алекс
   bouquet  bouquet  bouquet

# 82
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА АЛЕКС И ИЦКО
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРВИ
ВЕСЕЛИ ИГРИ

bdbaloni

# 83
  • Sofia
Честит рожден ден мили деца  newsm51 smile3525 Желая ви много здраве, големи подаръци и мама и татко да ви слушат и с двете ушета  Hug

# 84
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Ицко и Алекс!!!!!!!
Пожелания за безгрижно детство!!!!

bigdance2

# 85
Честит рожден ден на Ицко и от нас!

Благодаря много на всички за пожеланията! Празненството ни е в неделя и от сега треска ме тресе как ли ще я направя тая торта дето я иска Алекс. Имам идеи в главата, но от бързане и притеснение сигурно ще ми се вържат ръцете на фльонга.  Laughing Та Алекс иска влакчето Томас. Уж не е толкова труден за правене обаче ще видим какво ще излезе накрая.
Надявам се всички празнуващи са изкарали весело! Лека вечер от мен!

# 86
Абе хич не е лесен за правене Томас. И Ева му е голям фен и една от тортите и имаше желание да е той, но както винаги смени желанията си 100 пъти и сега уж се е ориентирала към нещо друго, ама то то събота има още време, та може да ме изненада с нещо друго  hahaha. Затова немога изобщо да се настроя предварително, защото тя е непредсказуема  Laughing.
Та по този повод, Ана, ето ти един пищов за изработване стъпка по стъпка на Томас :
http://thomasthetankenginecake.blogspot.com/
Запазила съм си линка, тъй като и на мен ще ми се наложи със сигурност някой ден да го правя  Simple Smile.
Успех и да покажеш после сътвореното  Hug.

# 87
Мерси, Зори. Точно същия пищов съм го бутнала във фейвъритс и сега остава да видим какво ще направя накрая. Ще показвам, ако има какво  Laughing Че то може и нищо да не излезе. Казала съм на мъжа ми да има готовност в неделя сутринта да тича до магазина за готова торта   Laughing Тази вечер съм решила да се заема с лицето на Томас. Дано да се получи. Голям хит е у нас - за подарък поиска Томас, пердетата и лампата в неговата стая са Томас, пижама с Томас, сума книжки с Томас и сие  #Crazy И няма изгледи да отмине скоро тая вълна.

# 88
Момичета привет,
вижте какво купих на Кети. Безумно много се забавлява, а и на мен ми по-харесва идеята за игра отколкото зомбирането с детските

http://brainware.911.bg/a2/offers.asp?grid=37180&m=37

тя има Крацавицата и звяра, а сега й купх Спящата красавица.
как си джитка сама из игрите, а и хубавото е, че движат мозъчето

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 09:16 от Evjeni

# 89
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ РОЖДЕНИЦИ, КОИТО ПРОПУСНАХМЕ - МАЯ, КАРИ, ИЦКО И АЛЕКС!

Пожелаваме им да са здрави, весели и умни! Да играят и се забавляват колкото могат повече! Да слушат от време на време!

Добре дошли на новите ни приятелчета!

Веси, ние също няма да празнуваме, но се разбрах с двама-трима приятели, които още не знаят къде точно ще ходят по празниците. Идеята е да отидем в Борисовата градина (примерно) и да изпием по 1-2 бири, а децата да си поиграят. Там има доста нови играчки. Ще бъде забавно. Съвсем импровизе ще го дадем... Заповядайте и вие...  А може и нещо като срещичка да си направим с други априлски мами, които нямат идея какво ще правят на Великден.

Общи условия

Активация на акаунт