Пролетно слънце в Канада бързо ти ела, че във вкъщи ни доскуча! - 24

• 19 026
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • Vaudreuil Canada
lili връщат се данъци /ДДС/ когато си с ниски доходи. Понеже доходите от БГ обичайно са ниски вероятно ще получавате някаква сума като подпомагане на тримесечие. Тези суми се определят година за година на база на дохода от предходната.

# 211
Г-жа Броненосец, Много благодря за бързият отговор. Аз сама си попълвам всички докумети, просто не можех да разбера това с върнатите данъци в смисъл че ние сме тук от 10 дена, иначе за сметката е ясно Simple Smile А това с чека доколкото разбрах е или, или т.е или попълвам банковата сметка (което смятам да направя) или изпращам въпорснитя чек, нали така?
А в кои случаи се връщат данъци? И още едно въпросче: Да си пазя ли всички касови бележки на нещата дето съм пазарувала? Наистина не знам какво да ги правя. Да ги хвърлям ли? Сигурно звучи смешно Simple Smile, но...
И ще се радвам да се запознаем когато имаш свободно време. Аз трябва да търся детска градина за детето. Имаме момиченце на 4г и 5м.
Да, за чека е точно така!
Аз гледам формата в нета!
Ще ти връщат данък ддс, ако сте с ниски доходи, попълни го! Не трябва да си пазиш бележките, връща се една определена сума!
Аз съм доста надалеч от вас, но може да се видим ня някое събиране Simple Smile За детската градина успех- бих ти препоръчала да отидеш на неделното бг училище, там може да получиш информация от родители, къде ходят техните дечица!

www.bcsbc.ca

# 212
Мами здравейте,имам  въпрос -с какви продукти къпете малките си ангелчета и от къде мога да си купя  безвредни такива?

# 213
  • Монреал
Аз я бях пускала и преди тази страница
http://www.cosmeticsdatabase.com/
можеш да провериш кои продукти са безвредни - обозначени са със 0. Избери от табовете горе бейби кеър и ще ти даде списък.

Иначе ние ползваме Джонсън - още от както се е родил само с техни продукти - никога не сме имали проблеми.

# 214
Ели, Шеметке, намерих всички кондензирани млека, които сте ми показали на снимки тук (с изключение на подсладеното Нестле). Но всички са с халкичка Sad Тъй че сега ще правя други кремове, а когато ходим следващия път до плацата Pointe Claire, ще се снабдя с такова без халкичка Peace

Козметиката - аз ползвам лосион на Huggies и душ-гел на Gerber. Досега проблем съм имала единствено с олиото на Johnson, от което Флоранс се обриваше със ситни пъпчици. С лосиона на Johnson всичко беше наред Peace

# 215
Мерси сайта го имам . PeaceАз ползвам също шампоан Джонсън,но не съм доволна от него.Gerber не съм ползвала още .

# 216
  • Vaudreuil Canada
Ели, Шеметке, намерих всички кондензирани млека, които сте ми показали на снимки тук (с изключение на подсладеното Нестле). Но всички са с халкичка Sad Тъй че сега ще правя други кремове, а когато ходим следващия път до плацата Pointe Claire, ще се снабдя с такова без халкичка Peace

Ами отвори някое от тези с халкичките и го свари на водна баня или в микровълнова - имаше дадени варианти в темата за Пай Банофи

# 217
  • Pierrefonds, CA
P4eli4ke
Къде успя да откриеш млякото- при сладкарските работи или при консервите ?

Намерих в сайта на PC карамелено мляко http://www.lechoixdupresident.ca/FoodAndRecipes/GreatFood/Produc … 8/language/french, но  не се вижда как изглежда кутията Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 03:29 от Eli===

# 218
  • Vaudreuil Canada
За козметиката ползвам различни марки - сапун на Chicco ползвах и шампоана ама свърши - и двете са много добри. Бебешки лосион на Bubchen - супер е, следващите са на Mustela и Klorane. Ползвала съм и шампоаните на Aveeno и Gerber - доволна съм от тях. За по-специфични кожни нужди ползваме крем с цинк Desitin и за лице на Klorane. За лятото ползвам слънцезащитни кремове на Chicco и Mustela, а против комари превантивно спрей на Chicco и след ухапване писалка за пъпки на Chicco пак. Просто Chicco поддържат много добър асортимент със сезонна козметика.

Eli=== браво за карамеленото мляко и аз може да се възползвам от него.

# 219
Аз ползвам Dove baby  - за къпане -  доволна съм и не смея да пробвам друго. Ние имахме реакция на лосион на Aveeno - обрина се.
Откъде купувате Chicco i по специалната козметика - не съм ги виждала по масовите магазини.

# 220
  • Pierrefonds, CA
shemet_neveroiaten аз не съм го пробвала още, като се рових из сайта им днес разбрах, че го продават:) Определено е по-добре да се купи готово  Peace

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 04:56 от Eli===

# 221
  • Vaudreuil Canada
smuty Chicco и Bubchen съм взимала само от България, Mustela и Klorane взимам от тук - има ги във фармациите  /Pharmaprix, Jean Coutu, Uniprix/, но независимо, че са бебешки серии не са при бебешките работи, а обичайно са изнесени някъде отделно - по-добре питай някоя продавачка около лечебната козметика. Доколкото знам Chicco имат представителство в Щатите но не знам дали предлагат козметика там.

Я да ви подсетя, че можете да си вземете купончета за отстъпки на www.save.ca

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 06:26 от shemet_neveroiaten

# 222
Ели, кондензираното посладено мляко го намерих в Loblаws близо до пудрата захар. Точно до него беше неподсладеното (в Макси явно не са на едно място, ама там днес не съм ходила). От подсладеното имаше такова: и
като от Eagle Brand имаше доста разновидности. Имаше едно с нарисуван крем карамел, ама не можах да разбера дали самото мляко е карамелено ooooh! А това, за което си дала линк - за мен това не е карамелено мляко. Предназначено е за мазане на филии. Преди време купувах такова нещо на друга марка и останах безкрайно разочарована, не беше никак приятно и го изхвърлих (а уж не изхвърлям нищо, в което има захар Mr. Green). Повече не бих купила такова, било то и на друга марка Naughty

П.П. Свърши тя за тая торта. Утре ще спретна някакъв бърз крем, пандишпанови блатове, един чаршаф, малко украса и хайде готово  chef Аз докато го търся това мляко, да бях направила една сложна торта ooooh!

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 06:42 от p4eli4ka

# 223
  • Pierrefonds, CA
Мерси п4ели4ка !   bouquet

# 224
Едно въпросче - как малките свикват с техните баби/дядовци.... следователно градини?
Нашата баба е от 2-3 дни тук и съвсем нормално Виктор не му е ясно какво е то баба и бяга, реве от нея. Аз ще почвам съвсем скоро работа и по цял ден трябва да си кукуват. Само като ме изпусне от поглед и реве и тича при мен.
Напълно нормално поведение за бебе, но какво мога да направя да спомогна граденето на доверие от негова страна?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт