Бас лова че Вальо ще възприеме за по-верен генерации наред проверения метод... ама е ясно че или има готини колеги Десита или я блазни темата за партитата

Е сега за утре стана голяма комбинация пак...
Добре че след 2 седмици идва баба ми от Варна за няколко дена, че да видим и ние живот като двойка ... щото сега го караме поединично, което не е чак толкова зле, ама пък и не е чак толкова добре.
Ужасно ми е мъчно за теб и Вики, ама само със съчуствие надали мога да ти помогна... Кажи ако може да направим нещо за теб!
.

Гледам да избягва темички като: "Искам второ!", "Как се решихте" и т.н., че съм мнооооого "податлива" в момента.
Вчера четох тема за Киприяновата молитва /в "Дом и семейство" е/, ти си набожна - действай, че вече доста съмнения ми идват в главата за теб. Сигурна съм, че ще ти помогне. И казвай с какво да се включваме!

Гледам да избягва темички като: "Искам второ!", "Как се решихте" и т.н., че съм мнооооого "податлива" в момента.
Вчера четох тема за Киприяновата молитва /в "Дом и семейство" е/, ти си набожна - действай, че вече доста съмнения ми идват в главата за теб. Сигурна съм, че ще ти помогне. И казвай с какво да се включваме!