Отговори
# 90
Неви да , доктора е в Транспортна болница Peace
аз за петък няма да се класирам, яко работа имам, ще си бачкам от нас и приготвям за Великденския базара сувенири, голяма амйсторка съм станала, ако знаете какви гипсови фигурки с магнит за хладилник правяяяяяя, страшна работа, залужавам 5 дена в Спа хотел, ама.............
Вики свали по странен начин сам температурата, не я е вдигал от 2 дни, герой ми е той, оня ден аз рева като магаре в колата, той ми вика - Мацка ( така ми вика напоследък) не плачи, ще слушам и ще ми мине Sad

# 91
  • София
За пиано бара се оказа, че при все цялото ми желание и аз няма да мога да остана... ама какво да се прави. Правя резервация за 21ч в Мистър Пица тогава. Те така или иначе масата може би ще я приготвят и малко по-раничко, така че ако има някой много подранил ще може да се настани.

# 92
Ох, Крис, поуспокоих са малко. Тия нашите деца.... как да ги нарека - как може това дете така да ти каже! Heart Eyes Дилка и тя напоследък живее, за да не ни ядосва, милата ми, все така казва: Мамо и тате, аз не искам да ви ядосвам повече! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Знаеш ли, че в Добрич вече за трети път правим благотворителни базари? Новаци сме, но се справяме добре. Аз за този /Великденския/ ще се включа само с продукция, така съм решила. Правя шишета - рисувани и с декупаж. Много ми е приятно да работя с такава мисия, много. Simple Smile
Раичка, съжалявам за вас. Дано не се налага хоспитализация, дано успете. Peace
Смайли, кураж и на теб! Peace
Довечера засядам плътно пред ТВ. Предишната реклама с Боянка не я хванАх, тази нямам намерение да пропусна пак. Wink 
Хайде и аз в "унисон" да напиша, че днес е крайният срок Дилка да се справи без АБ с една гадна кашлица. Довечера сме на преглед, там ще стане ясно, според резултата от досегашното лечение. Доста "мокра" е, не може да отдели секретите обаче, за последните два дни ми повръща три пъти - давят я налепите по гърлото и като й сгаднее - бльок! Sick

# 93
  • София
и специално за всички, които не са гледали рекламата с Боянчето

# 94
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Янче ти си дънките и Боянчето е с розова дрешка нали?

# 95
 Grinning Grinning Ехеее, колко пъти съм я гледала тази рекламаааа, ама като ми е слаб "фокусът"... Аз пък все очаквам някое бебе, в съвсем близък план, че да го видя като от 3 см. Laughing Янче, много, много сте сладки, дори и като плачете! Хубавица! Hug От известно време се разтапям по бебета, да видим къде ще му излезне краят.... Party

# 96
Ели, а ти за тебе нищо не казваш бе душа! Как върви бременността? Как се чувстваш? 27-ма седмица вече не е много леко. Натежава ли ти?
Емма чака ли бебето? Как реагира? Какво си разказвате?
Мило ми е да си спомням. Ама не ща пак да ми се случва  Crazy Други са на ред - Люси ... Неви ... Марси ... да не изброявам. 

# 97
Ели, а ти за тебе нищо не казваш бе душа! Как върви бременността? Как се чувстваш? 27-ма седмица вече не е много леко. Натежава ли ти?
Емма чака ли бебето? Как реагира? Какво си разказвате?
Мило ми е да си спомням. Ама не ща пак да ми се случва  Crazy Други са на ред - Люси ... Неви ... Марси ... да не изброявам. 

Искам и аз пак. Нелка как се прави мъжко?

# 98
Връщаш се пияна /пие се уиски/ към 4 от фирмено парти. Един колега настоятелно те изпраща до вратата /май е по-пиян и от теб/. Изкарваш си го на мъжа ти и той не те пита /или поне ти не си спомняш да те е питал/ къде да се изпразни. Фирменото парти може успешно да се замени с маминска среща. Затова /не/ е хубаво да се изпускат такива мероприятия!
Воала!

# 99
  • Sofia
Янче,гледала съм я много пъти тази реклама Laughing

# 100
Връщаш се пияна /пие се уиски/ към 4 от фирмено парти. Един колега настоятелно те изпраща до вратата /май е по-пиян и от теб/. Изкарваш си го на мъжа ти и той не те пита /или поне ти не си спомняш да те е питал/ къде да се изпразни. Фирменото парти може успешно да се замени с маминска среща. Затова /не/ е хубаво да се изпускат такива мероприятия!
Воала!

Нелка смях се до сълзи сама пред компюръта. Ще го разпечатам и ще го увелича за да го покажа на Валентин

# 101
 Mr. Green За мъжко аз знам друга финта  Mr. Green
Много е важно в процеса на работа, мъжа да запази мъжкото си достойнство, и за това не трябва да си сваля чорапите и бомбето, ако не разполага с такива атрибути - да си набави за целта  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Това е обаче семейната ни тайна, предавана от поколение, на поколение, та се надявам да не се разчуе метода, или обяви по теми от рода как се прави момче... Споделям с Вас защото сте сродни души, имам ви за семейство май вече newsm78 Mr. Green

Иначе Емата много се хвърля на бебето в корема, като ми види шкембето все го прегръща, целува, говори му -  Бебенцееее, ставайййй, вече е ранооо, или пък му обяснява че ще спинкамеее, като ядеме нещо което тя обича, веднага констатира че и бебето сега яде същото, и викало МММММ много вкусно маминко, ще го облича, разхожда, къпе, гушка и тн и тн - има едни останали пелени-гащи от нея с Маклуйн, и тя все обяснява че тези гащи с  Маклуйн ще ги даде на бебенцето, но аз а съм й купила други такива, за голямо момиче  Whistling
И тн, и тн.... много го обича на приказки, всичко много й харесва и го чака да се роди  Mr. Green

Янче
 ooooh! Mr. Green тая реклама доста съм я гледала... ама не ви бях забелязала  Blush Mr. Green

# 102
Ели ако не стане по метода на Нели ще пробваме и твоя  Hug

# 103
Деска, проявявам нездраво любопитство - а що първо Нелиния, бе душа? Laughing Пробвай първо онзи, дето се е доказал от поколения - бомбенце, чорапки... Що така - веднага пък "Нелиния", с колегата  Laughing
Нелкее, аз изтървах момента значит. ooooh! В петък бях на фирмено парти, с колеги... не съм бременна, още по-малко с мъжко. Tired Бля!
Други са на ред - 1.Люси ... 2.Неви ... 3.Марси ... да не изброявам. 
Туй почти си помислих, че е по азбучен ред, че да се не сърдим. Сега обаче просто се моля да не си с оракулски дарби..... Praynig  Laughing

# 104
Защото Нелката първа даде модела и най-скоро го е пробвала

Общи условия

Активация на акаунт