Отговори
# 75
Нев и за мойта щерка точната дума доста често е изпростяла Crazy Добре,че не съм единствената.Снощи какво круше ми нададе ooooh!Сега сигурно ще си мислят хората,че ме е бил мъж ми
Както си излизахме от едно заведение тези дни Дани така удари с крак един чичка,че направо  Shocked После го карах да се извинява да чичката и да обещава,че така повече няма да прави... ooooh!

# 76
за съжаление, при нас Френгов Е ВТОРОТО МНЕНИЕ......
Чоча нали знаеш оня апарат, дето трябва да покаже триъгълник...е при нас е права линия - никакъв слух. А и той ми каза - операция където искате направете, всъщност за макарички дали ще трябват ще разберем след месец, но сливицата няма да се размине....
Зайков е първия УНГ който прегледа Вики и каза - не е синузит, не е трета сливица, после алерголог каза - нее алергия, после лична лекарка, хомеопат и педиатър казваха - ми да, бактерията е. Е да, ама бактерия вече отдавна няма ( да тук помогна хомеопатията), а детето пак е болно, за първи път откакто съм го родила, повече от 24 часа не мога с никакви средства да я смъкна под 39.6 - днес сам я свали по едно време, сега пак вдига.
Уф каква ни стана темата не е истина просто ooooh!
Фгренгов каза, че много навреме съм отишла, дори му беше чудно, как съм забелязала, че явно не чува добре, защото .......било рано да има видими признаци. Ама аз нали съм лоша майка, забелязвам ги тези неща......
Всички около мен ме съсипват в момента - как така утре ще ида на аработа, как така няма да си седи у нас до операцията...ми е така, щото ако не работя, операция няма да има, щото не се плаща с вестници....за съжаление.
Както и да е, много станаха болните тук, яд ме е, хайде всичко бързо да се оправят, лято ни чака, игри ни чакат Hug Hug

# 77
  • Sofia
Криси това изследване се казва тимпанограма.И на нас ни беше права линия.И пак ти казвам не се шашкай толкова.Имаме 4 или 5 направени такива изследвания и  всичките бяха прави линни.Операцията не навсякъде е платена.Ние я правихме в МВР болница и не ни взеха 1 ст. за нищо.Вземи си едно направление и спокойно може да минеш без да плащаш.Кураж и ако мога с нещо да ти помогна съм насреща Hug
Ванилке и аз се радвам,че така лесно се разминахме и чак не ми се вярва на моменти .Очаквам всеки момент някой изненада  и се чудя къде е уловката  Laughing
Нашта мома е във фазата Вие не ме обичате,Аз не ви обичам и т.н.На мен ми е много болно от това и се чудя как да й обясня,че да ме разбере най-добре,че ние с баща й я обичаме най-много Confused

# 78
Крис, думи нямам просто Cry.... кажи кога предвиждаш операцията. Боже, дано успеете да овладеете и Т още тези дни, направо....  Praynig Praynig Praynig

# 79
  • София
Крис, много ми стана мъчно за Викича, а и за тебе че отново перипетии и гадости ви се събират Sad Наистина силно вярвам че Вики ще се оправи и стискам палци да минат по-леко всички процедури... Много те прегръщам!
А Бояна не знам дали ще я видиш, щотото май вече не я въртят рекламата... Но може да гледате Мая в реклама на бои/латекс Декоратор Simple Smile

# 80
Крис
операцията е лека, и със сигурност ще има положителен ефект, след като е такава гадна сливицата на Викича, колко се може по скоро - по добре за всички ви ще е.
И наистина питай в тая МВР болница както казва чоча, нали имате връзки в МВР, защо да плащаш за операция, след като там нищо не струва...
За макаричките - те се застраховат предварително, но чак по време на операцията реално се вижда дали ще трябват или не
Всички любезни коментари пускай покрай себе си  Hug Hug Hug не ги взимай присърце, гледай си здравето както се казва, и ги остави да си говорят...

# 81
Много се притесних. Честно.
Ние в петък ще ходим при Френгов. Дара пак започна постоянно да повтаря, че не чува. Вече ми е ясно какво ни очаква и нас. Само дето педиатърката ми никога не е споменавала нищо за трета сливица. Последно миналия петък пак видя тези алергичните детритни маси дето са като налепи по сливиците. Затова и съм се запътила към Френгов.

Крис, а ти запозна ли Чам с новото положение? Каза ли й за температурата, тимпанограмата... Чудя се дали и сега ще можем да разчитаме на нея ...  Thinking

Мая я гледах тази сутрин  Grinning Рекламата започва с някакво страстно танго, мацата повтаря колко е бяла и т.н. И после на вратата се появява Мая  Laughing Мнооого сладка!
Янче - майка капиталистка! Кара децата да си изкарват за ларедутата пари  hahaha

# 82
  • Sofia
не съм успяла да гледам нито една от 2 реклами Sad
Какво става със срещата? Laughing

# 83
на коя програма я дават тая реклама  Party

# 84
Аз я гледах по БТВ. Сигурно и по нова я въртят. Следете рекламните блокове.

За петък да кажат организаторките - Янче и Алекс.

# 85
ааааааааааа сега требе да гледам реклами като луда, ще гледам, щом е за Мая Heart Eyes
Нели ще и звъня на чамурле.....само да я хвана несърдита Crazy

# 86
  • София
Криси, може да й напишеш мейл и да я попиташ кога е удобно да се чуете, защото става дума за еди какво си и трябва да поговорите. Аз вече  така процедирам Simple Smile

Кажете за колко часа? 20? 20:30 или 21:00? Аз лично съм за 20:30 или 21. Кажете и вие. А после ще ходим ли на пиано бар?

# 87
Ей, какво стана сега бе хора. Много болни дечица. И то все тази трета сливица. Притеснително си е и още как.
Чоча, наистина се радвам, че при вас нещата минаха бързо и без усложнения. Емата на Ели също преживя тази операция доста бързо.
Крис сега на вас ви предстои може би. Децата боледуват, вскички деца са такива и нашите също. Като , че ли ние малко повече се вглеждаме зарадади информацията, с която разполагаме. Знаем всичко - кой е най-добрият, какво се препоръчва, мнения, черни и бели списъци, симптоми на 1000 болести, лекарства ,които са агресивни и щадящи такива, всичко четем. Аз и така предпочитам. Просто на нашите баби и родители дори , им е било много по лесно, защото са имали  100%-во доверие  на лекаря и на бабата вкъщи за народните илачи. Бъди силна и обръщай внимание само на когото заслужава.

Неви , май и вие сте на тази гара с третата сливица. Много е неприятно наистина.

Аз ще бъда също в унисон с настроението. Ние на косъм се отърваваме от болница, надявам се с такава тенденция и за идните дни. Нещо не ни се получи с хомеопатията този път. Може би аз обърках нещо, не знам. Калоян се напълни със секрети в дробовете без да кашля, само хърка. Сега сме на инхалации с вентолин и други сиропи. Всичко давам само да не ходим там. В събота вдигна 40 градуса.

Пловдив, кога ще дойдете насам.
За Великден съм Пазарджик може ние да дойдем, или вие:)

МИЛЕНААА! Мъцни от някъде, само кажи как си. Вече всички ни изпопритесни.

Срещата от колкото и да е аз ще дойда към 9. Пиано барът ще го пропусна.

Прегръщам ви всички.

# 88
уф, наистина... аз тъкмо бях започнала да се успокоявам малко на тема трета сливица, ама де да знам... да се оправя Виктор, дано мине леко, където и да отидете. А, извинявайте, че не ползвам търсачката, но кой е д-р Френгов - УНГ от транспортна ли? защо всички при него ходите? ние си търсим също нови мнения, освен и ние да се насочим натам...

мда, Мая би трябвало да мога да я разпозная безпроблемно на рекламата, ще следя! пък Боянка - следващия път, акто се снима, сигурно няма да е далече Simple Smile

А, да - Пинке, ами в момента в нбу имам малко часове по антична философия, иначе имам и някои уводни по старогръцка литература.

# 89
  • Sofia
Аз я видях Мая снощи Laughing Бояна не съм разбрала в точно каква реклама се е снимала,а и не съм я виждала май на живо Blush

Общи условия

Активация на акаунт