Отговори
# 120
Ох
ако можеше да се ражда без да се бременее и дебелее - най-добре ама нъц  Crazy
Бременна с такива хубави и слаби крачета не съм виждала... а миналия път така ми отичаха на края че лошо ми става... не вярвам и сега да ми се размине с тия пътувания и бачкане... Та ще си ходя със широки спортни панталони и джапанки до края май...

Крис
не знам какво да кажа просто... надявам се всичко да се размине бързо  Hug

Нелке
айде чакаме мнението на доктора...

# 121
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
На мен ми липска много и корема. Нали не съм стояла в къщи с децата и това ми липсва, а като ми бяха в корема бяха все с мен

# 122
....
По план за да нося такъв панталон трябва да съм с термин август или септември 2009 г., което значи че е рано за лентичка.
Имаме един приятел - 3 .братя и сестри, всичките началото на септември - Деви, той все ни обяснява като стане на въпрос разбира се че, че така са родени, защото баща им всяка Нова Година прекалявал с алкохола Whistling Mr. Green

# 123
....
По план за да нося такъв панталон трябва да съм с термин август или септември 2009 г., което значи че е рано за лентичка.
Имаме един приятел - 3 .братя и сестри, всичките началото на септември - Деви, той все ни обяснява като стане на въпрос разбира се че, че така са родени, защото баща им всяка Нова Година прекалявал с алкохола Whistling Mr. Green

Значи на Нова година трябва да напия Валентин

# 124
Eли, сега целта е майката, майката да прекали с алкохола, нали момченце искаме? Laughing Хайде на Новогодишните фирмени банкети, моляяя! Grinning

СхванАх! Верно не съобразих, че панталончето е лятно и забързано погледнах за лентичка! От вълнение е. Mr. Green

# 125
Другия декември като започнат фирмените партита, ще ви напомня какви сте ги плещили сега!

Това лято, дето цял месце температурата не падна под 37, ми се отели вола!
И на мен много ми отичаха краката. Сега си бях купила някакви джапанки, скоро ги изхвърлих директно, защото са с 3 !!! номера по-големи от тези, които по принцип нося.
С Дара пък декември месец носех на Румен гуменките.
ТОВА не искам да ми се случва НИКОГА повече!

# 126
Другия декември като започнат фирмените партита, ще ви напомня какви сте ги плещили сега!

Това лято, дето цял месце температурата не падна под 37, ми се отели вола!
И на мен много ми отичаха краката. Сега си бях купила някакви джапанки, скоро ги изхвърлих директно, защото са с 3 !!! номера по-големи от тези, които по принцип нося.
С Дара пък декември месец носех на Румен гуменките.
ТОВА не искам да ми се случва НИКОГА повече!

Нелка само аз изявих желание за декември

# 127
Крис, звънях ти, за да се разберем какво ще правим с петте огромни чувала дрехи за Дома. Аз няма как да ги закарам, защото не мога да събера дори един в пежото. Така че - ако можеш, организирай нещо.

Как е Милена?

Аз за второ не си мисля, вие за трето се размечтахте...  Mr. Green

# 128
  • София
Ами Деска, значи ще кажеш да стискаме палци за мъжко... ако не е мъжко до мъжко ли ще продължавате ?Wink
Иначе бермудките са много симпатични. А Ели има и бременни с такива крака. Моя приятелка изглежда по този начин... до 6тия изглежда леко преяла... В 9тия изглеждаше така, както аз в 7мия... Живо и здраво доносено бебе роди 2800г, 49 санта... Сега пак е бременна юли месец й е термина... Като е с яке много трудно можеш да разбереш, че има коремче...

Ами Милена е добре... като изключим това, че Ванеса я е дарила с някакъв вирус и пак почива... Иначе даже онзи ден като говорихме изяви желание да дойде на срещата. Днес като й звъннах да я уведомя за часа ме "зарадва" с тази новина... Иначе е в болнични до средата на април поне. Обеща, че ще се опита да се включи в съботно-неделните детски мероприятия.

# 129
Хайде поздравете МКП и от мен! Не знам какво й е, но нека се оправя! Hug
Нелка, на мен ако обичаш, ако случайно забравя или се разсея, бъди така добра да ми напомниш около рождения ми ден 2009г! Обещавам, и фирмено парти ще направя по случая! Laughing Моите мераци са за едно Теле или Близне, затова "захватката" трябва да е юлска или най-много августовска. Баси темата отворихме! ooooh!
Кой каза за краката? Ели. Ай сега да се изфукам пък. И пак.: Flutter С грацилна костна система съм, краката ми, особено под коляното са клечки за зъби. Такива си бяха и в 9-я месец. Както и всичко друго /без талията и гърдите, де, сега няма да се лъжем Mr. Green/. Нарастнах точно с 10 кила, и то в корема. Седмица преди да родя ме вкараха ме в болница заради това - малък плод щял да излезе. Изписаха ме на третия ден, защото беше пълна лудост да стоя при условие, че детето е с нормални размери. Имам снимки от отделението. Трябва да кача - за доказателствен мат`рял. Като тръгнах по разходки деликатно ме питаха: Ама ваше ли си е, щото ние не сме те видяли бременна....? Crazy
П.С. С второто съм сигурна, че ще мязам на слон! Mr. Green

# 130
  • София
Люска за справка: Бояна (род. 03.05.2007, а термина ми беше за 9.05.07) е "правена" м/у 12 и 16 август (подозирам 14ти, ама не мога да съм 100% сигурна кой точно е успял)... Т.е. трябва да се действа август-септември. Иначе е си докараш някой овен предварително Wink

# 131
  • на езерото
  Здравейте и от нас Hug
  Кристинке, много съжалявам за случващото се, прегръщам те и ти желая всичко да се нареди.Има една много хубава поговорка :най тъмно е преди зазоряване PeaceПожелавам ти всичко най най Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesЦелувки на Виктор Heart Eyes
  Така така, гледам за второ и трето чак говорите Sunglasses, браво м браво за ентусиазма тук са много майките с по три, много са сладки FlutterУчителката ни също има три, обясняваше ни че ако имаш три деца и си Фр. гражданин държавата подсигурява жената, тя получава заплата за многодетна майка, ако желае може да не работи, получава отстъпка при пътуване с влак и др.Мисля че е доста добро решение.
  Деска, панталончето е страхотно настина  но е със слабички крачета.
  Люска и мен са ме питали дали това дете е мое и кога съм го родила, аз до 6 месец бях с голямо дупе Embarassed Crazy, без талия като квадрат и някакво шкембе като надебеляла , от 7 ми се оформи нормален корем на бременна, иначе не съм имала проблеми с отичане на краката, даже и гърдите ми не наедряха много, бях на дупе и по малко на корем :Lil: :Lil: :Lil: Наддадох 12 кг, но бях на диета заради проблемите с бъбреците и кръвното, за съжаление именно заради това меко казано не ми препоръчват пак да забременявам, много ми се иска и аз си мечтаех за три, но за съжаление ще си остана само с Ники Sad
  Най накрая се оправихме от грипа Peace, във вторник и сряда имам контролни а така ме мързи, че чак ме боли Embarassed
  Чока, стаята на Вики е разкошна, Никол като я вида ме хвана за ръката и каза хайде да отидем там да спим :Lil:
  Ели относно, рецептата за момче, нямаме семейна такава баща ми създал момиче, ЛС гледам и то от към дама се отчете Thinkingявно трябва да слушаме Смай ли, гледам Румен най добре се отчете досега Peace

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 15:02 от pinka

# 132
Абе според колеги и съседи си избирате кой да слушате повече за рецептата... ама айде... няма да ви натяква вече какви сте мръсници, ама спокойно и на мъжете ви няма да казвам  Crossing Arms Mr. Green

# 133
Люска за справка: Бояна (род. 03.05.2007, а термина ми беше за 9.05.07) е "правена" м/у 12 и 16 август (подозирам 14ти, ама не мога да съм 100% сигурна кой точно е успял)... Т.е. трябва да се действа август-септември. Иначе е си докараш някой овен предварително Wink
Янче, много и сърдечно благодаря за инфото! Овен за нищо на света не ща! Толкова съм ти благодарна, че дори не забелязвам ей онова, почерненото... Laughing

# 134
  • на езерото
   Люси и аз много харесвам телците, ЛС е такъв добре се разбирам с него, пожелавам ти успех и много ама много ти благодаря за ЛС за грешката, голяма излагация Embarassed

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 15:19 от pinka

Общи условия

Активация на акаунт