Тук сме се събрали бърборани, за СЕПТЕМВРИ бъдещите мами!

• 16 554
  • 296
  •   1
Отговори
# 105

Кошмара на дългите коси, фибички, ластички, шнолички, диадеми, роклички, сандалки, обущета, чорапогащници.... Crazy За момчетата е далеч по-лесно. Whistling
Но шегата настрана - радостта да се порадваш на една малка палавница с рокличка е различна от младежа в дънки и спортна фанелка. Няма сравнение.

Веч, размечта ме   bouquet
По вече поизостаналата тема за имената - нашият татко е на мнението, че майката трябва да избере име за детето, така че ме е оставил да си развявам байрака Grinning И няма да го кръстя на никого - от която и ще рода да е! Simple Smile

А иначе......Асе аз съм виждала кучета, казващи се Иван, Васко и Ради  Laughing #Crazy Grinning Laughing А милото се казва Иван  Grinning Mr. Green

# 106
Привет на новите мами и добре дошли  bouquet
 irinii на мен също ми е втора бременност(като не броя един спонтанен аборт) и плацентата ми е задна но си мисля че още не съм усетила истински бебока,така че не си само ти мила.Снощи докато си лежах и усетих как имам едно нещо като топка в ляво ,ниско долу,даже и таткото я видя ,сутринта топката вече я нямаше.
Merlinkata и мен ме боля зверски зърната ,особено като свалям сутиена,ей тогава откачам направо
bora дано нящата се оправят по скоро Praynig Praynig Praynig

# 107
Не знам американските сайтове за колко доставят до България, но оня ден ми дойде колета от Щатите с поръчка от дрешки за щерката. Шипинга им беше 60 евро. Възможно е да има и по-евтина доставка. Нямам идея дали заради кг беше толкова много. Отделно се плаща мито и ДДС. Поне при нас е така.

Аз плащам около 40 долара за доставката, но наистина зависи от килограмите. Тук също от Щатите трябва да платиш мито и ДДС ако поръчката е над 100 долара, но може да минеш и метър, според насторението на митничаря Crazy

Мъжът ми също е фен на органик, но тук по-трудно се намират такива неща. При нас също се казват био. Засега имаме био-зехтин само Laughing Пощурял е сега по една хибридна система за ток на слънчеви батерии и вятър да слагаме на мястото, а дори къща си нямаме Joy Веч, разказах му за вашата дъждовна вода, дето перете с нея, изкефи се много (защото е и хидроинженер) и ви поздравява  bowuu

А пък моето куче се казваше Григор (на галено Григчо  Wink ), почина като Хриси беше бебе и все още ми е много мъчно за него Sad

# 108

Ирини, питаш за предимството на момиченцата. Бих казала предимство няма, по-скоро повече харчлък.  Mr. Green
Кошмара на дългите коси, фибички, ластички, шнолички, диадеми, роклички, сандалки, обущета, чорапогащници.... Crazy За момчетата е далеч по-лесно. Whistling
Но шегата настрана - радостта да се порадваш на една малка палавница с рокличка е различна от младежа в дънки и спортна фанелка. Няма сравнение.

таткото само се майтапи: "ако е мома, квито обувки, такава чанта, диадема, боички /така нарича гримовете/ и т.н."  Laughing Laughing Laughing
но пък да си имаш принцеса е предполагам нещо невероятно и неописуемо  Simple Smile

та и мен като бръмбъзъче-то  ме размечта  Joy Joy Joy

# 109
Хахааа
Поздрав за бъдещите мами на принцеси
http://vbox7.com/play:dc505617

# 110
  • Бургас
Момичета, здравейте! Стягаме багажи отсега, че неделя пътуваме! С вас съм, веселете се и заради мен! Добре дошли на новичките Hug и приятна бременност на всички!

# 111
Веч, звучи обещаващо това с дългите коси, фибички и т.н. Heart Eyes Синът ми е най-любвеобвилното дете на света, но съм чувала, че така както дъщеричка гушка... ееееххххх... Каквото дойде
Шейли, задна ми е матката, т.е. по задната стена. Ей разказвай за срещата с акушерката и въобще за всичко, което ще се случи някога и на децата ни в БГ  Laughing Стискам палци да не те одрусат много пари за застраховката.  Praynig
Мацки, благодаря ви за успокоението по повод бебешките усещания в пупата. гушкам ви и ви черпя:
1. Защото днес една от пирятелките ми роди
2. защото реших да се развивам професионално извън многоуважаваната компания, за която работих 7 години и то като директор на отдел.

# 112
За тези, които питаха, ето това е въпросния панталон, и тук, и тук. Нямам представа къде имат
Els, панталона е убийствен! И не само за бременен период, бих казала, защото е абсолютно мой стил!
Не разбрах колко струва? И има ли достатъчно възможност за разтягане отпред?Щото...аз с пълна сила бих си го носила сега...без корем...
Със здраве да си го носиш! Благодаря за снимките! Hug

# 113
Ейййй, Муценце....не казвай чао бе мило! Нали ще имаш нет и във Враца?
Обещавам като ходим на към оня район лятото на палатки да ти звъня да се виждаме  lalalala
Лек път в неделя и стискам палци всичко да е наред  newsm17 smile3525 newsm10

# 114
За тези, които питаха, ето това е въпросния панталон, и тук, и тук. Нямам представа къде имат
Els, панталона е убийствен! И не само за бременен период, бих казала, защото е абсолютно мой стил!
Не разбрах колко струва? И има ли достатъчно възможност за разтягане отпред?Щото...аз с пълна сила бих си го носила сега...без корем...
Със здраве да си го носиш! Благодаря за снимките! Hug

Мерси! Hug
Панталона има.... перспективи Wink, така да се каже. Самата му материя е леко елестична - 95% памук и 5% еластан, а и лентата на талията си се разтяга достатъчно. За 37 пари го взех.

# 115
Бръмбъзък, клипа е много як! newsm10. Кефиш ме как си ходиш на палатка. трябва като се видим да разправиш някоя история от ходене на палатки. сигурна съм, че пада голяма веселба. Аз за съжаление не мога да се прежаля, пък и милото не е от този тип.
Това че те е оставил да избереш сама името е добре защото поне ще знаеш на кой да се сърдиш ако после ти дойде друг акъл. Аз съм сигурна, че веднъж да видим дребосъците и вече името няма да е от такова значение. Но все пак  Naughty дотогава борбата продължава.  Joy
Els, панталона наистина е много добър.  Откъде го купи - Миро ли?

# 116
Еййй, изядохте ме с това куче Mr. Green. Ами като име за куче ми е Crossing Arms Човек да не си каже мнението, значи Wink Sunglasses
Мерлинчеее, не пипай циците, душа. Още по-малко ги стискай Naughty Едно, че съм почти убедена, че не стискаш правилно, второ, че това обикновено докарва контракции. Изобщо гърдите не са за пипане през бременността. Само за галене и целуване Heart Eyes После стават за ядене Mr. Green
Нормално е зърната да изглеждат като понацепени. Нормално е да намираш засъхнали корички или кристалчета като захар по тях. Мажи се със зехтин, ако не ти се купува специален крем за зърна. А те са - Авент (кремчето им за зърна) и Лансинох (това е форма на чист ланолин и се ползва за омекотяване без отмиване)
Иринии, сега си прочетох постинга, че е малко объркващ. Мамма Донна не е в нашия квартал. Той е зад стопанската камара... на Самуил (така май се водеше улицата) Около пл. Македония.

# 117
Мерлинче, послушай Асенцето и не пипай на бебчо шишетата!!!

# 118
  • София
Sheila, какво им е на черните "незалепващи" тигани?  Rolling Eyes

# 119
Sheila, какво им е на черните "незалепващи" тигани?  Rolling Eyes
Покритието им е канцерогенно. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт