Нашите априлски бебета - 2008!!!

• 13 773
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте момичета,
Аз не съм писала от самото начало, но се реших по покана на stefinka, че току виж съм родила ... Simple Smile

TeliT , аз доста често съм си мислила за теб, защото само ние двете сме с термин 24.04 (поне според написаното на 1 стр.).
Радвам се, че се обади Simple Smile

А що се отнася до НОИ - убедих се, че основната причина за забавянето на обезщетенията са счетоводителите #2gunfire

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 12:53 от ВаняМ

# 181
Здравейте,
Аз съм зълвата на Anilinda и съм тук за да ви кажа радостната новина- днес 27.03 преди обяд Anilinda роди момченце - 3,50кг. - Къци.
Всичко е нормално и поздрави за всички и скоро всички да се обебят   bouquet
Поздрави и целувки от Anilinda

Честито на Анилинда!!!Да е жив и здрав и много послушен малкия Къци!!!

Ако не се лъжа тя вчера писа,че при прегледа при док бебето е било още високо и по прогнози на лекаря тежало 3800 гр. А то какво.......Ама много неочаквано!!!

# 182
  • София
Леле к'во стана - Anilinda кога каза "Стискайте палци", кога роди тая жена ?!  newsm53

"Аз залагам на три бебчета за утре." - тя снощи даже и в залаганията за днес се е включила Simple Smile И скоро след това се е заела да пълни бройката Wink

Толкова е хубаво! Да са живи и здрави и целия им живот да е така безпроблемен ! newsm51

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 12:50 от ВаняМ

# 183
ЕЕЕЕЕЕ - браво!!!
 newsm51 newsm51 newsm51
Абе знаех че ще имаме бебчета, ама чак пък толкова рано - айде днес пак да си имаме  много бебчета  в този хубав слънчев ден!!!
Честито Анилинда!!!

# 184
ХА - ХА - ХА    smile3532 smile3532 smile3532 - и аз го правя това със спирането  на струйката като пишкам, за да проверявам дали не са ми водите!!!       #Crazy #Crazy #Crazy   
Ох,смешно ми е,защото ми е още рано,ама ще се видя след две-три седмици.... newsm78 newsm78 newsm78!!!Леле момичета,представям си какво ви е/на тези,които термина им е в началото на април/Май верно лекичко започвате да изперквате Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes!!!Нали не се сърдите,то сигурно аз ще съм по-зле и от вас Close Close Close!!!!!!!!
Да не забравя да поздравя дъщеричката на мама Ясмина!!!Много да я слушка и много да и помага за отглеждането на бебчето!!! newsm59
ААААААААААА,виждам,че и мама Анилинда е родила днес!!!Честито на мама Анилинда!!!Да и е живо и здраво синчето и много послушно!!!
Хайдеееее,ЗАПОЧНА СЕ и днес newsm44!!!

# 185
  • варна
Леле,вече май няма дни без бебета Simple Smile
Честито на Анилинда и цялото семейство!Да е здрав,щастлив и послушен Къци! newsm51
Ясмина,честита ви рожденичка!Много да те слуша и помага!  bouquet

# 186
Абе - високо, ниско бебето - тапи, мапи -  паднали, недопаднали - контракции и стискания и разтройства и повръщания - гледайте както си пишем тука и след има няма няколко часа някой тръгва да ражда. Тия предвестници на раждането вече няма да ги отразявам - Гле'й к'во става братче - докато си пишеше момичето и взе, че роди, ама то за това толкоз бързо - щото сме й стискали палци!!!
Айде скоро и нас такова щастие да ни споходи!!!

# 187
Абе - високо, ниско бебето - тапи, мапи -  паднали, недопаднали - контракции и стискания и разтройства и повръщания - гледайте както си пишем тука и след има няма няколко часа някой тръгва да ражда. Тия предвестници на раждането вече няма да ги отразявам - Гле'й к'во става братче - докато си пишеше момичето и взе, че роди, ама то за това толкоз бързо - щото сме й стискали палци!!!
smile3532 smile3532 smile3532 smile3521 smile3521 smile3521  newsm10 newsm10 newsm10

# 188
Joy hahaha Joy hahaha Joy
Много ми хареса този пост!

TeliT, благодаря за инфото! Много полезно ми беше!

Ясмина, честита ти рожденичка!  bdbaloni

Честит бебок на anilinda! Да е жив и здрав и много послушен малкия Къци!

Хайде мамите, които чакат момичета....давайте да се изравни бройката! Момчетата водят с 2 Wink

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 13:42 от Тiffany

# 189
Миленаг  това дали не е някое от нашите априлски бебета дето са го извадили пред теб - ти в коя болница беше на запис?

Аз ходя в МбАл Света София.   бебето,което се роди се казва Йоан и тежи 3600гр.

Честит бебок на anilinda !!! Да и е жив и   здрав !!!     bouquet

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 13:09 от milenag

# 190
Честит нов бебок!  bouquet
Аз очаквам поне още едно бебче за днес.

ВаняМ - и аз съм си мислела за теб.

За отчета аз съм на 28г и чакам 1-то си детенце. Утре съм на 3д в ТК и се надявам наи-накрая да разбера момиче или момче.
И аз ходя там на тонове, във вторник апарата все още не работеше. . . - въоръжете се с търпение.

# 191
Здравейте сладки мами!  Hug
Аз два дни нямах нет и направо се побърках, че не знам какво се случва с вас!  ooooh! Ама вече няма да ви изпусна от поглед, така да знаете, че я вижте какво става....  Wink
 newsm51 ЧЕСТИТИ БЕБЕШОРИ НА ZHIKI, CAYMAN, MAYA II И ANILINDA! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ДА ГИ СЛУШКАТ И РАДВАТ!  newsm51

Ясмина  newsm59 на твоята дъщеричка! Да ти е жива и здрава!  Hug Много се радвам и че изследванията ти са ОК и цялата гадост с допълнителното лечение ти се е разминала!  Peace  Hug

Браво за добрите новини от прегледите днес на doly dog, Aquariel, alokazia, milenag!  smile3501 Много се радвам за вас момичета!  newsm10 Аз пък съм утре и тогава ще споделям!

Marinela flo Благодаря ти от сърце за милия разказ за твоето раждане  Hug, наистина и на мен ми повлия много стимулиращо и окуражаващо, нещо от което имаме най-много нужда в момента!  smile3521 А реакцията на вашия тати направо ме трогна до сълзи....  Blush

cenitelkata надявам се да дойдем с Vanyivan, Tiffany и baby artois! Поне така се уговорихме във Вторник. Мен и Vanyivan не ни бройте за тоновете, ще й се обадя по-късно днес на тел-а да се доразберем с нея, но идеята ни беше по-скоро да се включим за иху-ахото след това   newsm53 Аз лично много ще се радвам да се запозная и с вас!  smile3503 Единственото, което ме притеснява е, че съм на преглед утре от 12.10, но все си мисля, че ще се добера до Токуда дотогава... Peace

# 192

За отчета аз съм на 28г и чакам 1-то си детенце. Утре съм на 3д в ТК и се надявам наи-накрая да разбера момиче или момче.
И аз ходя там на тонове, във вторник апарата все още не работеше. . . - въоръжете се с търпение.
от колко часа си утре на 3Д?
Ние ще сме там сигурно до 12ч. че Ваня е на 3Д и тя от 11:30ч.

# 193
Здравейте и от мен!

Ехаа, какво става! А април дори още не е дошъл...

Първо искам да поздравя Cayman, Maya II и Anilinda! Да са им живи и здрави бебоците, да растат весели и щастливи, да са радост на мамите и татковците!!!!   bouquet   bouquet   bouquet
Честит празник и на Ясмина!!!   newsm51 newsm59 на дъщеричката!

Момичета, искам да ви се оплача, че нещо много ми се скофти настроението тая сутрин. Отидох на преглед при един док от ТК, който ме изпрати на тонове. Заради него ме извикаха преди всички, които чакаха (имаше поне още две бременни), но аз влязох преди тях...  Embarassed толкова гадно ми стана, още не ми е минало, аз самата много мразя такива неща, а то какво се получи... Sad пфууу.
Както и да е, надявам се да ми мине скоро... все пак да се отчета за прегледа - беше много набързо, само УЗ - наистина сме застанали главично, което е хубаво, но се оказа, че главичката му е 104 мм!!! И док каза, че едва ли ще си дочакам термина ... #Crazy а и плацентата ми е вече калцирана, не знам коя степен. ужас! такова шубе ме обзе, аз се бях настроила, че имам още почти цял месец, не съм прииготвяла багаж, не сме купили още нищо... лелеее, паника Shocked но в събота мисля да направим сериозен пазар...

И понеже споменах тонове - аз няма смисъл да идвам за меренето, но ако се разберете нещо за кафенце или срещичка след това Galivo, Vanyivan? - задължително ще се присъединя!!! А, и да ви кажа - все още са с един апарат (поне тази сутрин), така че имайте го предвид, когато се уговаряте за час.

# 194
Честити бебчета на Zhiki,Cayman,Maya 2 и Anilenda!да са им живи и здрави и много да ги радват,а на мамите бързо възстановяване!  bouquet  bouquet  bouquet
Ясмина Честит Рожден Ден на твоята кака!Да е жива и здрава,щастлива и да ви радва много,пък и да расте горда кака!  bouquet Hug
Хайде почнаха бебоците и днес да видим кой ще приключи денят. Peace

Общи условия

Активация на акаунт