Нашите априлски бебета - 2008!!!

• 13 794
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
От 12.30, че да може и таткото да види.

А знаете ли дали ще има лекция от 11, обикновено в петък ги правят.

# 196
  • Добрич
ЕЙ много хубаво,да и е честито на мама Анилинда!!!Живи ,здрави и скоро  у дома!

# 197
Срещата си остава за 8:00 ч. а чакането ще го преживеем все някак ,значи за утре за мерене останахме 4 (ВаняМ,Tiffany,Aguariel и аз)Банджи още нее потвърдила дали ще доиде . Да не пропусна някоя ама ..... Embarassed Embarassed Embarassed
Останалите ги очакваме за купона след това  Mr. Green

TeliT  за лекцийте мисля че предварително се записва ,но ти се обади ако искаш още сега да питаш (тел:920 20 31/2,3,4,5.)най-вероятно го имаш телефона но за всеки случай

# 198
ЧЕСТИТ СИН НА АНИЛИНДА.
ДА БЪДЕ ЖИВ И ЗДРАВ И ДА ПОРАСНЕ ГОЛЯМ ЮНАК!

# 199
Ей как ни изненада мама Анилинда.
Да и е жив и здрав малкия Къци.   bouquet

TeliT, добре дошла отново при нас и благодаря за инфото. Със сигурност си била полезна  Hug

Хайде аз тръгвам за НОИ. Стискайте палци поне докато съм там да не започна да раждам  Joy

# 200
Здравейте мили майчета, аз се намесвам в темата за да ви съобщя една хубава новина, моета приятелка Мими - Мим4о роди вчера своите слънца - АНДРЕА - 2300 КГ. И НЕНЧО - 2500 КГ.Чувстват се добре и като ги изпишат тя ще ви пише допълнително.Това е най - голямото щастие за една майка.

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 15:53 от tin_tin_

# 201
  • Някъде на път....
Честито на Мим4о! Да са и здрави двете слънца и много да я радват!   bouquet   bouquet

# 202
Честито на Мимчо !!! Да са и живи и здрави слънцата !!! Много радост да внесат в семейството !!!  bouquet

# 203
Честити бебчета на Мим4о и Анилинда!!!
Hug Hug Hug

Аз от два дни съм в ужасно настроение...чак сама не се трая Cry какво ми става-незнам! Дразня се на всички  и от всичко...а как ми се иска да родя вече....

Сисее, не се настройвай отрицателно! Бебчо ще се появи, няма неродени нали така Wink Wink Една моя колежка имаше идеята да роди още средата на февруари, а милата преноси и роди средата на март! И аз вече искам да раждам, ама няма сега да се травмираме само Naughty Naughty
Hug Hug

# 204
Aquarieeel!!!! Ама те бебчетата днес май наистина ще са 5!  newsm44

newsm51 Да са й честити близначетата на Мим4о! Двойна радост да й носят в живота!  newsm51

Сега и *vera или някоя друга от мамите с близначета да се включи и може да броим петилетката изпълнена!   smile3508

# 205
  • Русе
Aquarieeel!!!! Ама те бебчетата днес май наистина ще са 5!  newsm44

newsm51 Да са й честити близначетата на Мим4о! Двойна радост да й носят в живота!  newsm51

Сега и *vera или някоя друга от мамите с близначета да се включи и може да броим петилетката изпълнена!   smile3508

Малка поправка-Мимчо е родила вчвра  Peace .Мисля,че е редно да броим бебоците към вчерашната бройка  newsm78 .

Честити бебоци на обебилите се мами   bouquet !!!Само хубави мигове заедно   bouquet

Мен днес ме е налегнал един мерак за чистене да видим до къде ще ме докара  Joy .Дали няма да попълня брйката на девойките скоро  Crazy  newsm78

# 206
Честити бебоци на всички мами!
Да са им живи и здрави!   bouquet  bouquet  bouquet

# 207
Честити сладурчета на Мим4о !! Мерките са им идеални за близначета !!! Да са им живи и здрави !!!

# 208
Честито на Анилинда и Мимчо  bouquet  bouquet  bouquet
Аз сега се върнах от лекарката, тоновете на бебчо са ОК и каза че вече е доста надолу бебето, но ме вика пак чак на 17.04  Rolling Eyes че аз може да родя до тогава Thinking и си мисля дали да не отида след 10тина дена пак

# 209
Мами, ние сме си вкъщи вече Сега ще папаме, катао имам време ще разказвам!
Целувки
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт