ДЕКЕМВРИйската дружина навъртя една година!

• 10 165
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте сладурки!

И аз току-що изпих кафенцето и наистина закусих с кекс Simple Smile, приспах бебка и съм на линия. Кой питаше за стикери с които да наказваме лошо спрелите коли? Такива има тук: http://iadosaise.org .

При нас нищо ново, вчера сглобихме една активна гимнастика на чико и много се радва на музиката, но още й е странно на Калина и не посяга много към висящите играчки.

Фифи, да са живи и здрави племенниците!!!

# 241
Девойки добро утро,извинете за този пост рано сутрин ама ми дойде цикъла през ноща и се притеснявам,защото е направо като кръвоизлив ,забравила съм как е било с първото ми дете споделете моля ако знаете нещо,още кърмя но.....

# 242
И аз бях така точно по същия начин първия път като ми дойде,като река,ужасно много течеше и си изкарах акъла.Моята лекарка каза,че е нормално първия път да е така,че дори и втория и ми каза да пия Метергин,витамин Ц и калции.Аз пих само Метергина и ми намаля и спря.

# 243
  • София
Добро утро! Иве мерсаж за кафето.
И аз съм в цикъл от вчера. За втори път вече, но пак е доста силничко. И ми едно уморено, ужасно, киселоооооооооо. Даже вчера не излязохме на разходка. Ама днес ще се помъча да излезем, че после знам ли го какво ще му скимне на тъпото време.
Мунлайт точно на време ми идва поста ти, имам подръка в момента само витамин С от посочените от теб медикаменти, ама ме подсещаш да пийна, та да не се удавя на улицата  Sick

# 244
Нели, я каква видна цветарка си била  Grinning. Поздрав и от нас.
Другарката с особените умения, сиреч Вещичка, да не би да знаеш къде могат да бъдат намерени пари?  Mr. Green Да не си хванала четката да декупажираш нещо, че така изчезна?
Милена, и аз не мога да си спомня как беше при мен. За сега още нямам цикъл. А, виждам, че било нормално да е по- обилен.
Шантал, твоя доктор много скромен  Laughing

# 245
Мунлайт мерси,че направо се шашардисах,такова кървене май никога не съм имала,даже и като родих,вече не знам какво да си сложа от долу,а трябва да ходя за Пентаксима на малката,как ще стане не знам.

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 11:11 от milena29

# 246
Здравейте отново мили ми мамита Hug,
само да дам отчет, че току що се върнахме от консултация...бузите и дупето ни тежат цеееели 7.100кг. и сме дълги 62см. Боцнаха ни за последния Пентаксим и нямахме време дори да замрънкаме та какво ли остава да ревне...държа се перфектно, прибрахме се и вече кърти Mr. Green
Педито ни посъветва след сокчетата и пюретата (които аз НЕ давам още) да включим в менюто си и четвъртинка жълтък...ще почака малко този жълтък поне до края на април...като навърши 5 месеца ще започнем да се позахранваме Peace
лек ден на всички с много усмивки Heart Eyes

# 247
Ивенце мерси за кафенцето!Нацелувай малката кукличка-много е сладка  Hug

# 248
  • София
Иве, а педи знае ли че не й даваш сок и пюре. И как го баламосваш? Че и аз се чудя какво да кажа  Embarassed

# 249
Добро утро и от мен! Днес съм по свободна и реших да попиша тук.
По повод цикъла, досега ми е идвало 2 пъти, но първия път беше ужас, не си спомням да ми е бил толкова обилен при предните раждания, мислех да ходя на лекар. След 2 дни ми намаля и взе да спира, та се успокоих. Междувременно пих вит.С по 3-4 табл. дневно. Така, че това е нормално след раждане.

Ivalinai много симпатично бънджи и ние ще купим, но като му дойде времето. Има един период при бебетата, когато са малко по- големи, страшно обичат да скачат. С големия ми син, това ставаше на ръце и съответно ти окапват ръцете. Та това ще разреши проблема, но ни е рано още. Сега имаме шезлонг, който свети, пее и като рита го задейства с крака и с една от играчките и издава смешни звуци. Много се забавлява и се люлее и рита като бясна

И при нас, както при Стела Мария, малкия батко не ревнува изобщо, много е грижовен и ми помага, но големия беше 6 год. единствено дете и много ревнуваше, направо ме побъркваше. Сега обаче се радва на Ади, всички се радват, защото всред тия момчета, едно момиче се превръща в голяма ценност.

# 250
Иве, а педи знае ли че не й даваш сок и пюре. И как го баламосваш? Че и аз се чудя какво да кажа  Embarassed

Маце, той не ни пита дали давам, но аз казвам че давам и така...пита как го понася, аз й казах, че по принцип не е много по водата, та е така и със сокчетата Wink

# 251
  • Sofia

Маце, той не ни пита дали давам, но аз казвам че давам и така...пита как го понася, аз й казах, че по принцип не е много по водата, та е така и със сокчетата Wink

Добро утро, Лъжечки такива!!! И на неЛъжечките също  Wink
Аз пък съм нагла и всеки път като ме пита "сокчета давате ли" , аз отговарям: "не" ; "ще захранвате ли" - аз пак "не"  Mr. Green Ама по - грубичко малко , за да й е ясно че няма смисъл да ми изтъква плюсовете на ранното захранване  Twisted Evil

За ръцете в устата - и нашите са все там. Четох в някакъв английски сайт (но не успявам да го намеря нещо) , че ги лапали не защото им никнат зъби или защото са гладни, а защото вече започват да опознават околния свят.

# 252
Здравейте и от мен, най-накрая да стигна и аз да пиша, че от млакото чудо няма време, само ви изчитам и до там. За ръчичките, Денис ги лапа и двете сега се е научил да си ги държи и опопва та и двете накуп ги лапа и аз се притеснявам, че устничката му е все мокра и вече е ярко червена, дано не му се напука, че и от това ще мрънкаме. Той си смуче усилено и палците, свеки ми каза, че и мъж ми е бил така и брат му също, та на единия от двамата чак му изтънял палеца а и било страшна гледка, та ми каза да му слагам ръкавички, но на мен ми е мъчно да го гледам да се мъчи да хване нещо и да не може, миличкия тъкмо се научи да хваща и държи. Аз нащо педи го смених или по скоро ще го сменя юни, но вече няма да ходим при него, освен за пюретата дето не сме на едно мнение(зор голям да му давам) и пишката му забели без наше разрешение #2gunfire, пък и като цяло не я харесвахме, та ще ходим при друга.
Да си кажа и другата мъка, тези от Кейбълтел са за #2gunfire, всеки ден от 10 сутринта та до следобед нямаме кабелна, а си платихме и за пакет HBO и незнам още какво, звъня аз или не вдигат или ми говорят глупости, а ако бяхме с тъпия им трипълплей, нямаше и телефон и интернет по цял ден да имам, е тогава щях лично да ги  #2gunfire Мислех още нещо да пиша newsm78, ама от превъзбуда забравих

# 253
И аз се чудех какво да кажа на моя доктор,като спомене за захранване(понеже Ралица е отрано захранена),а така се изненадах,когато каза."Сега според новите проучвания е добре детето да се захрани по-късно,още повече,че детето е само на кърма,но ти си прецени как искаш да захранваш!"Е,паднах казвам ви.Попово си е забутан град и изобщо не очаквах доктора да е толкова в крак с новите проучвания.Сега с подкрепата на доктора се захранваме късно,няма нужда да лъжа и да се оправдавам.Евала,на такива доктори!

Днес съм радостна,защото свърши на татко тежкия курс химиотерапия,говорих с докторката му и е имало резултат от тежкото лечение.Е,верно не е излекуван,но изследванията му са добри,няма разсейки.Скоро ще почне лъчетерапия,дано му понася по-добре!И дано се държи и не се предава,че трябва да си "гледа" внучетата.Много ми беше трудно да свикна с мисълта,че баща ми е неизлечимо болен,плаках дни наред и се питах защо точно той,защо точно на него.След операцията се опитвам да прекарвам повече време с него,да му вдъхвам кураж,виждам го,че се страхува,че му се плаче,но се държи поне пред мен и аз пред него.Надявам се да открият лекарство за рака,за да може още дълго време татко да е при нас.Отдавна исках да споделя всичко с вас,но не исках да ви товаря излишно.

# 254
Мама Яни, стискам палци да се излекува татко ти, много ми стана мъчно като прочетох поста ти  Praynig Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт