Пролет вече е дошла,усмихват ни се нашите ЦВЕТЯ .

• 49 537
  • 544
  •   1
Отговори
# 255
Е то има още време до тогава и аз ще се радвам да се запознаем  и да разменим по някоя китка Hug

# 256
Много е хубаво каменното цвете. Peace Да го покажеш и като цъфне. Трудно ли се гледа?

# 257
Tedito 799 ,я кажи за твоя юнкус,колко често го поливаш и как точно,само в чинийката или и от горе.
Прочетох доста неща , но искам да питам и човек с личен опит.
Когато го пресаждах ми се стори много странно,направо течеше вода от него,а пише че трябва да има постоянно вода в чинийката newsm78

За каменното цвете аз мога да ви кажа само едно-внимавайте да не го преполеете.
Аз тази година май ще го уморя моето.

# 258
Много е хубаво каменното цвете. Peace Да го покажеш и като цъфне. Трудно ли се гледа?

Ами според мен не се гледа трудно. Моите стоят на перваза на прозореца и както каза Пазя го въф тайна! да се внимава да не се преполее. Когато засъхне тогава поливам

# 259
# 260
Някоя от вас отглежда ли туя в момента, че една такава ме чака да я засадя но още не знам къде newsm78
Иначе днес си засадих каскадните петунии.

# 261
Днес най-накрая си разсадих всичкия тагетис  Hug
Сега се чудя на петуниите  newsm78 нашия балкон е много ветровит, та явно ще стават на подаръци за приятели и роднини. Но дали не им е много рано за разсаждане?

# 262
А ти ли си прави разсада на тагетиса и на петунията.Ако можеш покажи снимка

# 263
И понеже за първи път правя разсад на каскадни петунии много не съм на ясно.Моля ви дайте ми съвети.

# 264
Абе общо взето сега за първи път си правя разсад за летни цветя,защото си закупихме къща с двор и сега ми е мерак.Но да ви кажа честно е много готино да се занимаваш с цветя и затова реших и аз да постапя във форума.Надявам се да ми давате съвети като на начинаеща,защото ще ми трябват.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

# 265
Абе общо взето сега за първи път си правя разсад за летни цветя,защото си закупихме къща с двор и сега ми е мерак.Но да ви кажа честно е много готино да се занимаваш с цветя и затова реших и аз да постапя във форума.Надявам се да ми давате съвети като на начинаеща,защото ще ми трябват.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

И понеже за първи път правя разсад на каскадни петунии много не съм на ясно.Моля ви дайте ми съвети.

sasa,като имаш нещо да дописваш НЕПОСРЕДСТВЕНО СЛЕД  ПУСКАНЕТО НА ПОСТА, ползвай бутона РЕДАКТИРАЙ, за да не пишеш няколко поста един след друг.

# 266
  • На края на света !
sasa петуниите се гледат много лесно не изискват никакви специални грижи,като ти стане достатъчно голям разсада ,го разсади по сандъчетата и саксийките ,за да цъфтят обилно, късай  върха на стъблата, когато те достигнат около 10 см, за да се предизвика разклоняване им  Peace

# 267

Сама го правих, не е трудно. Само не виждам смисъл от снимка - толкова са мънички още, че няма да се вижда кое е петуния, кое - тагетис, най-много латинките да излязат. Но като порастнат още малко, ще ги снимам.

# 268
Красота...  Heart Eyes

# 269
Наистина красота Grinning Спатифилум е, нали? Или семейно щастие? ( не съм виждала цъфнало семейно щастие - как звучи само Wink )
В новата къща си пренесох само вариегатния спатифилум - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=232320&photo=4
А някой гледал ли е Калифорнийски мак ( или ешолция) , с латинките отивал на моята любима синя поветица.

Общи условия

Активация на акаунт