ЮЛСКИ БЕБЧЕТА '08 (тема 32)

• 13 516
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Гледах някакъв сутиен за бременни от Данет. Някой изписвал ли си е бельо по интернет, защото аз сега имам належаща нужда, че всички ми умаляха, а този е специално разбаротен за бременни, но без проба някакси ми се струва рисковано. То все пак си зависи от производител, от кройка, от модел. Знам ли ... newsm78

# 76
  • Sofia
Аз сутиен не бих си поръчала в нета, без поне да знам че този производител прави точно какъвто ми става. Но пак зависи, знам ли, ако са от тези безшевните като потничета може би става.

И на мен много ми харесва подаръка, а какви други дрешки си харесах в техния сайт, направо има супер сладурски неща.  Heart Eyes
Най ме кефи, че и двете неща са толкова миниатюрни, направо на снимка изглеждат големи пък са една "плюнка". Laughing

Аз по нашите магазини защо така оставам с впечатление, че за момченца е по-малък избора newsm78

# 77
  • София
Не искам да те разочаровам, но моите впечатления са също, че по магазините е по-голям избора за момиченцата. Даже за избор на подарък, поне на мен, винаги ми е било по-лесно да купя и избера за момиченце, отколкото за момченце.

За сутиена - без проба и аз не бих рискувала.

# 78
  • София
а тази възглавница в Премаман,колко струва/Знае ли някой?

# 79
И а да се включа...много сладки дрешки, браво! Simple Smile Аз все още нищо не съм купила, а и мисля да изчакам baby expo-то юни..или ще е късно....абе и аз незнам, но наистина има много сладурски неща.
Що се отнася до сутиена аз от нета никога не бих рискувала. Преди две седмици си купих 2 сутиена за 6 лв. Laughing...Вярно, не са специални за бременни, но са ми страшно удобни...пък и на такава цена...
Въпросче...предполагам, че някои мами са видели вече шишенцето Lindam...та...как ви се струва?

Много, много усмкивки и все невероятни моменти на рожденичката Hug  bouquet

Честито, Сакура, от бледата чертичка да станр едно голямо, хубаво и пуххкаво бебе...и да те радва с много ритничета както моето мен  Hug

# 80
Здравейте, момичета!
Не мога да ви изчета, толкова много пишете! На болните мами да кажа да се пазят много и да не стават от леглото Naughty Mr. Green
Дрешките са страхотни. Нали и аз се очертавам с 100 процентов мъж и гащеризончето и блузката са идеални.  Laughing И аз все още нищо не съм купувала.
Относно витамините аз пия Prenatal и то от скоро.
И мен ме ритат доста усилено на моменти.preggo
Пухчо и Росин Heart Eyes Hug
Sacura  bouquet Стискам палци всичко да е наред.
Лека вечер на всички! Peace

# 81
  • София
sacura, чудесна новина! Пожелавам ти лека бременност и прекрасно бебче на финала  Hug

Астарта, честит рожден ден! Да си жива и здрава!   bouquet

Ето я и тортата, която направих за РД на майка ми   chef

Някой пита за бебефон, ние имаме на Джордани и съм доволна, има два канала, което е важно, защото ние веднъж хванахме бебефона на друго бебе и супер много се стреснах като чух мъжки глас в стаята Shocked, после стана ясно  Joy, сменихме канала и всичко беше ок.

И мен ме мъчат киселини, содата е моят приятел Simple Smile

Pearly, още малко остана, аз миналата бременност пиех лекарства до края, гадно е, но добре че ги има  Hug

# 82
Астарта    bouquet Нека всичко, което си си пожелала, а все още не ти се е случило, да се сбъдне през тази година!!!!

Хехе, отпуската ми е одобрена - от 25/4 съм извън работата(жз) !!!! Направих изцепка да пиша в старата тема. Та ето на кратко... Взимам отпуската, за да мога да взема заплата в началото на май, да покрия кредите - за да не чакам да ми ги превеждат от НОИ. А иначе... имам златна фирма - ще ми покриват разликата между заплата ми и 90% от болничните, които НОИ (жз) ще ми дават за майчинството.

Витамин С няма проблем да се пие - организмът изхвърля ненужното. Същото като с Магнерича (или Магнерота)

# 83
Явно и у вас ще идваме Mr. Green
Тортата е страхотна, браво  bouquet

# 84
И тази торта си я правила ти??? Стига бе, не вярвам. Та тя си е професионално оформена Shocked Shocked Изумена съм. И аз идваааааааам.

# 85
Лелееее, пред тортата на елен@ нашата от Неделя е просто някаква самоделка смешна  Laughing Направо ако майка й е оставила по някое парче да се насочим към тях  Laughing

Нова бъдеща мамо, страхотни дрешки, много много милички са.

# 86
Елена , страхотна торта ! Сигурно майка ти много се е зарадвала  Grinning
Сакура   Hug дано бледата розова чертичка се превърне в много поводи за радост и да бъдеш една щастлива и усмихната бременна ! Дръж ни в течение  Hug
Нова Бъдеща Мама и аз искам такъв гащиризон , мнооооооооооооооооого е хубав !!!! И аз искам пък !!! От къде са ти го купили ?
Сега да ви разказвам , за прегледа . Като казах на доки колко контракции получавам на ден и каза че иска да види шийката на матката ми  . Прегледа ме и каза че шийката ми е бетон , нямам скъсяване и да не се тревожа за контракциите , но да продължавам с магнерота и с почивката . Болките ми сигурно са били от боба който хапнах и ме е надул . Каза да внимавам с какво се храня . Също така мога да спра желязото защото хемоглобина ми се е вдигнал на 123 което е много добре .
Питах го за флуора , защото днес преди да изляза видях че сте го коментирали и той ми каза че мога да пия ако стоматолога ми прецени че зъбите ми има нужда . Питах дали да не си го взема профилактично , а той ми отговори че ако почна да пия лекарстава за всичко което се сетя профилактично ще трябва да ставам и лягам със шепата с хапчета , за което си е прав . Аз и без това се дразня че трябва да пия магнерот .
Сега вече се чуствам по-добре , удивително е как няколко добри думи и внимателно отношение от страна на лекаря може да те накарат да се чустваш по-добре .
Веси днес видях Уно-то на живо , зелена наистина е разкошна !Много ми хареса !!! Но смятам да поразпитам малко мами които са я ползвали преди да се реша дали точно нея искам  Simple Smile
 А сега отивам да си лягам след обилно похапване . Дано тази вечер да могаа да спя по- добре  Praynig
Желая на всички лека нощ и сладки сънища  Hug

# 87
Яяяяяя....тук няма никой  newsm78  хей да не ядете някъде торта без мен  Crossing Arms
И аз искам такова гащиризонче, толкова е сладко  Heart Eyes
Що се отнася до сутиените за бременни от Данет ... имам спомен , че Астарта си беше взела и май бе доста доволна  newsm78 но утре като се появи тя сама ще каже дали не бъркам нещо.....
Дани, радвам се че при теб всичко е ОК  Simple Smile дано скоро и останалите мами , които не се чувстват добре да се похвалят със същото  Praynig
Лека нощ .... дано да заспя, че и аз преядох тази вечер

# 88
Първо, преди да е отминал днешния ден:
Честит рожден ден, мила Астарта  Hug  bouquet

Желая ти здраве, много щастие и положителни емоции, леко раждане на здраво и прекрасно бебче.  В мъжката атмосфера във вашия дом да се чувстваш винаги желана и обичана жена! Wink

Пърли, мерси за темичката   bouquet
Сега се отивам да дочета, че от два дни не мога да насмогна  Crazy

Успях най-после Mr. Green
Сакура, страхотна новина!  Simple Smile Дано този път всичко да е наред, всички ще стискаме палци  Praynig Дай Боже всички мами, които са преживели тежки моменти да получат своите подаръчета скоро!

Леле, Елена, каква торта  Shocked Страшна красота! Искам задължително да разкажеш как правиш тази страхотна украса.   chef

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 23:20 от Aelia

# 89
Sacura, тихи4ко те поздравявам с +тест4ето  bouquet. Пожелавам ти здраво и хубаво бебе след лека и безпроблемна бременност Simple Smile.

Астарта, 4естит рожден ден  bouquet. Желая ти здраве, късмет и да бъдеш обградена от много любов

Някой беше питал за киселините Embarassed, ама вие толкова пишете, 4е...вижте кога успявам да ви из4ета hahaha. Та за киселините...аз се спасявам със студено прясно мляко. Помага. 

НА Елена така няма да й се размине hahaha. Страхотна торта. Искаме рецепта  bouquet

Аз днес бях да ми вземат кръв.  След като ми взеха ми подадоха едно шише с глюкоза и след един 4ас пак ме боцнаха. НЕ знам в Бг дали го правят това сега. През първата ми бременност не са ми правили такова нещо в Бг. Тук са страшно стриктни на тема "кръвна захар" Sick

Оставям ви. До утре...до когато наваксам Joy

Общи условия

Активация на акаунт