ЮЛСКИ БЕБЧЕТА '08 (тема 32)

• 13 557
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, някои от вас говореха за Токуда. Нека и аз да се изкажа за въпросната лекарка Костадинка Евтимова. Аз я познавам от Медива-та в Люлин. Там тя ме преглеждаше профилактично. Като цяло съм доволна от нейното внимание, но понякога ме изнервяше със своята флегматичност. Излъчва доверие, но в същото време не можеш да се отпуснеш пред нея. Поне аз така я чувствах. А да ти е неудобно да звъннеш на личната си гинеколожка ако има някакъв сериозен проблем е гадно. #Crazy
От сайта на Токуда разбрах, че се е преместила там, защото аз от доста време не я бях посещавала. В момента отново ходя на прегледи в Медива, но при друга лекарка, на която имам огромно доверие. Когато я попитах къде ще ми препоръча да раждам и я попитах за Токуда и д-р Евтимова, тя ми отговори, че не е добра идея да раждам там. А и ми обясни, че въпросната лекарка не изражда там, тя води само консултациите.
Надявам се да съм била полезна, но всеки трябва да прецени сам за себе си. Аз лично имам противоречиви мисли и още не съм се ориентирала къде ще е най-добре за мен, но пък няма и как да разбера - всичко е въпрос на късмет да уцелиш точно в десятката. newsm78
Само едно е сигурно - по-добре да те изражда човек, който те познава, а не някой, който за пръв път те вижда.
Дуци, относно командировките бих казала, че са отвратителни, когато са за по-дълго време от седмица, чувстваш се самотна и понякога откачаш, но пък си имат и своите предимства. Mr. Green
Честит рожден на ШАДА! newsm59 nbirthday  bigdance2
Желая хубав ден на всички!  bouquet

# 241
 newsm59 Честит рожден ден, Шада!!! newsm59

# 242
Shada Честит рожден Ден  newsm59. Пожелавам ти най- страхотното юлско бебче   ylinfant

# 243
  • Варна
Шада, ЧРД   bouquet  bouquet  bouquet. Колко много сме овенцата  Joy.
Астарта, ето това имах предвид, че го взимат и му дават каквото те си решат, а пък била толкова важна тази коластра. Сякаш вече станах досадна с това  ooooh!, ще се справя някак.
Шмилянка, нищо страшно и грешно не са казали, просто казаха различни неща от тези, които аз съм си натрупала като инфо и смятам да пробвам. Всеки сам си решава, но според мен не е редно една старша акушерка, която би трябвало да те навива да кърмиш да ти каже, че тя самата го е правила само 1 месец и то по някаква измислена причина. Искам да ме окуражат, а не да ме отчаят.

# 244
оо, при нас лафът е "айде като заминеш, ще говорим на спокойствие по скайпа Simple Smile

Покрай този лаф се сетих за един по друг повод, който няма общо с темата, но ми е много забавен, по истинска случка.

Седят си 3 бургазлийки на кафе с цигарка и си обсъждат мъжете. Най-младата и зелената пита другите две:
- Абе я ми кажете вий, за какво си говорите с мъжете като се приберат вечер от работа?"
Най-колоритната и съответно с най-дългогодишния брак изсумтява:
- Е, че за ко да му говоря - нали ми е мъж?!

Joy

(Тази мацка е огромна (медицинска сестра и уж трябва да е запозната някак със здравословното хранене), се оплаква, че е много дебела, пък не яде нищо: например, вечер като се прибере й стига да се наяде само с 1 хляб и 1 луканка...  Crazy

Току-що се чухме с тати по телефона и мъничето започна да подскача. Винаги когато говоря с него започва едно оживление в корема ми. Не зная как разбира  newsm78 дали не е от емоциите, които аз изпитвам?

Мъжът ми ме пита:
- Бебчето будно ли е да му кажа нещо?
- Будно е.
И се започва говорене на корема:
- Ей, малък сладък, обичам те! Ще си красив като майка си и умен като баща си! Или по-добре обратното?  newsm78 - (влага малко елементи на хумор с още няколко реплики) И после пак започва да му се обяснява как ще го къпе, ще го гушка и разни такива.
И дъра-бъра, каквото още се сети му говори, най-често много сладки глупости Laughing. И после пита:
- A той дали знае, че го обичам?
...

Еми знае, как да не знае. Като започне да му говори така, на и майка му сърчицето ще се пръсне от кеф и една топлинка й се разлива по корема... как да не го усети миличкия той  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит рожден ден, Шада! Здраво бебче ти желая от сърце!

А Белинда къде се загуби?

# 245
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ШАДА! Жива и здрава ти и цялото ти смейство.
 baloni bdbaloni baloni
Момичета днес сутринта бях на преглед. Беболина много е порастнала за 1 месец от 367гр вече е 844. Върви с една седмица напред отново имаме снимки и клипчета. Сутринта ме е събудила с ритници в 6ч, а на прегледа беше заспала с ръчичката си под главата, а по едно време даже си смучеше палеца. Голяма мишка. Много е хубаво когато деня ти започне така. Ще кача снимки и клипчета и по-късно ще пусна линка, защото въпреки че е петък днес пощуряха всички клиенти. Но още малко вижда му се края до 04.04 неостана.
Целувки и прегръдки на всички   love001 Hug

# 246
  • Сливен
Шада, честит рожден ден ! С пожелания за всичко най- хубаво ,а през юли да гушнеш най -сладкото съкровище !  bouquet

# 247
 bdbaloni,ШАДА!Дуци,не се притеснявай.Аз с моя мяж живея от 10 г. ,често му се налага да работи извън града за по седмица-две,а понякога го е нямало и месец дори.Спасяваше ме единствено работата и грижите покрай двете дъщери.Най-тъпо ми е било вечер,но тогава на помощ идва телефона,така че кураж!Не запомних на коя мама сестра и ще ражда,но желая леко и безпроблемно раждане,здраво бебче!А това за кърменето на мъже направо ме сразихте ShockedСмятам да му го покажа на моя и да му видя реакцията Mr. Green rotfImbo

# 248
Здравейте, момичета  Hug
Шада, честит рожден ден! Да ти се сбъднат мечтите и да родиш безпроблемно здраво и сладко бебенце!

Дуци, това с командировките на мъжете е ужасно Tired Аз винаги отивам при нашите, или си каня приятелки на гости, че иначе от притеснение полудявам. Добре че брат ми тази година се отказа да ходи в Щатите, че миналата едва издържах докато се прибере.  Cry Сега бременна щях тотално да лудна - все се чуди човек дали всичко е наред....

Нова бъдеща мама, стискаме палци на сестра ти Praynig Дано всичко да мине леко и за нея, и за бебето и да се похвалите скоро  Party

Данибон
, много хубава новина! Да бременее леко мацката и през ноември да си имате още едно другарче за игрите на вашия дребосък  bouquet

Момичета, утре остава ли 9:45 пред централния вход на МД?

# 249
Шада, 

Бъди здрава, щастлива и обичана и най- пухкавото бебче на финала!

Дуци, свиква се!
Моят мъж отсъства почти всяка седмица за 2-3 дни. В началото ми беше много криво, но с времето се примирих, и като че ли тези му отсъствия заздравяват връзката ни. Както са ти казали и другите момичета, говорим си с часове по телефона и сме по- влюбени от всякога.

Моят бебчо снощи беше много активен. Имах чувството, че играе футбол в корема ми.  Mr. Green
А днес нещо спинка, явно е изморен от снощната игра.

На преглед съм чак на 10.04 , а нямам търпение да си го видя.

# 250
  • София
Честито, Шада!
Много късмет и любов!   bouquet
Да споделя и аз за възглавниците. Купих си от Пигис хаус за 17 лв. на Бретони- не е кой знае какво , но вече ми е много неудобно , ако спя без нея. Сигурно има и далеч по-хубави , но ми посвидява да дам 130 лв.  Rolling Eyes доста ми се виждат.
Що се отнася до дългите командировки , наистина не е лесно, особено в случаите на kupa , но когато е за по-кратко , дори влияе благотворно.
Освен на сметката за телефон  Laughing
И за раждането-наистина е хубаво да познаваш лекаря , но ако не е секцио ще трябва и с акушерката да се познаваш ,за да си съвсем спокоен. Все пак тя върши основната работа, доколкото си спомням.
Мен си ме приеха по спешност първия път, никого не познавах , но всичко мина ОК. Бях във варненската АГ. Така че колкото и да си го гласим , накрая може и да ни се разминат плановете.

# 251
Шада, честит рожден ден!
Бъди жива и здрава и много обичана!

А и ако пия по 5 л на ден трябва направо да ме свържат с канализацията .
Май няма да е подходящо и докато кърмим , дано да кърмим де , но нека мамите които имат опит с кърменето да се изкажат по този въпрос.
Като кърмех Пепи всичкият целулит ми изчезна. Пиех вода на всяко кърмене, без бутилка до мен изобщо не лягах да кърмя, нечовешка жажда беше. Та сигурно повече от 5 л са отивали Laughing И изобщо никакъв апетит нямах, за това се стопих  много бързо, 25-те кила, дето бяха плюс изчезнаха за няма 6 месеца Simple Smile

Ох, изобщо няма кой да дойде у нас с преспиване Rolling Eyes Имам време, ще го мисля още.
 Hug

# 252
С какво са пълни тези възглавници. И на Бертони същата ли е като модел като онази от Премама?

Дуци, завиждам ти за целулитното избавление предния път. Сега ако си сдобила пак ти желая пак бързо отърване. При мен не е така лесно обаче....ще се спортува. И вода трябва да пия, че аз съм камила...хич не пия вода

# 253
  • Sofia

От сайта на Токуда разбрах, че се е преместила там, защото аз от доста време не я бях посещавала. В момента отново ходя на прегледи в Медива, но при друга лекарка, на която имам огромно доверие. Когато я попитах къде ще ми препоръча да раждам и я попитах за Токуда и д-р Евтимова, тя ми отговори, че не е добра идея да раждам там.

Не разбрах защо не е добра идея ражднето в Токуда (при друг лекар)? newsm78

# 254
  • Варна
Здравейте, момичета!
ох, сега си представих как реша да напъпля мъжа си и от него почне да пръска кърма   Crazy
Аз пък си представих какво ще е вкъщи като му се появят рагади, или какво ще се случи като "забели цица" в Морската градина!

Шада, честит рожден ден! Най-щастливия юли ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт