51 начина за уплътняване на времето в US

• 18 215
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Дами, я да ви питам за Facebook. Запознати ли сте, ползвате ли, какви са предимствата/недостатъците, бихте ли го препоръчали?
pozlwam ежедневно,намерих се с приятели от гимназията и уни,за определени неща е супер кул,за други си е губка време и мега спам..като цяло съм +..

# 91
  • USA
Бубка, и аз съм като теб с възпитанието. Политика на ненамеса засега  или поне не на решителна намеса  Rolling Eyes. Ще видиме как ще я карам за напред. Иска ми се поне да се научи да заспива сам в леглото си, ама сега се опитва да се катери и седи прав зад решетките, пада и си удря главата. Жал ми е. Ти как го научи да запива в леглото?

Джена, колегата китаец ли е? Моята шефка (китайка) не знае много как да използва мн. число (-s). Мен много ме дразни като ми пишат в имейл their вместо there are.

# 92
Аз да се намеся в граматическите обсъждания и да питам Джена дали разхожда Ноли около 17:30 в НДК днес? Видях една жена, която много приличаше на Джена, да се плези на детето си в количката. Ама не посмях, нали, да се изрепча "Джено, ти ли си?"

# 93
Ми Хиър, бее, Джена е била, що не я дръпна за косата като те е срам да се изцепиш  Joy  hahaha

Winx, чистокръвен американец, представяш ли си??

# 94
Еее, Джено, разминахме се на сантиметри. Ама аз таман си викам "Ей сега ще се обадя" и ти взе, че се изплези и вече като те гледах изплезена, не бях сигурна, че си ти!  Laughing Joy

# 95
Зорааа ...каква хубава работа си ми свършила без да подозираш Hug,тъкмо и аз щях да питам за сайтове за билети и ето идвам и чета на готово!
Мама ще ми идва на гости през юни за 3 м Mr. Green
И аз ще въртя и ще се разправям,засега проверих само 2 сайта -този който Тина даде ми даде супер цена а каяк ми дава с $500 повече.

-------------------------
Фейсбуук...ползвам ,много съм доволна ,намерих стари дружки и сега поддържаме контакт без да си досаждаме - никой не ме притеснява и не ми пращат  никакви въпросници!

Зъби...мием всяка вечер без пропуск от момента в който се появиха около 6 броя -  след миенето само вода е позволено.И да-Фея-е права ,гените играят 90% роля за състоянието на зъбите! Peace

Тина
...Джо джо и двата ли езика върти,може би затова му е по трудно - има деца които са така като има повече от 1 език. Елла се справя отлично обаче и на 2та езика!

# 96
Бубка, споко - строго, не-строго - и от едните и от другите хора става.

Спелинга е  ooooh!, аз като се раздразня много, го поправям в риплай, ама дискретно, щото ми бърка в очите, особено ако събджект с грешки. Забелязала съм, че много азиатци (не-индийци) имат проблеми с множественото число.

Абе май има моят син прогрес, да не го урочасам, ама ака на гърне...

Искам съвет - има възможност да отидем в Мюнхен за 2-3 дена да се видим с бащата на Марти  Mr. Green Срещата за толкова време струва ли си пътуването с малко дете??... аз мисля, че да, ама пак като си помисля мъкнене по самолети, багажи, че и този път и гърне ще помъкна, да не го откажа случайно, както е започнал да "акать".... Някой ходил ли е в Мюнхен? Какво се прави там с малко дете? Ще питам и в германската тема, ама да питам и вас. Отделно дето пари пак за билети.... А и от както сме се върнали от Русия е започнал една сепарейшън анкзайъти, няколко дена след това заминавам в командировка и си казвам да не му дойде много развалянето на ежедневието....

# 97
Бистре, как да не си заслужава, бе, жена, 2-3 дни са това...

Джена, престани да се плезиш на детето!   Mr. Green

# 98
Бубкааа  Joy Много ProPer...така както си говорим за езика. Хилотя си и аз сега тука, ще гледам и другите.

Бубка, кога се научи Дани да заспива сам. Иван пък се завърта по корем и почва да повръща...как да го оставя да заспива с рев сам?! Не знам  newsm78 А може би сега е времето, докато не е почнал да се хвърля от леглото си  Thinking

Зори, честито ви 4 месеца  Peace

Познанието и правилното ползване на езика според мен не е белег на това колко си умен. Познавам изключителни хора, които не си служат добре с езика. Мъжа ми и той е малко дислексик, пише без грешки, но като говори бърка, а е от най-умните хора, които познавам  Mr. Green Та, айде не се сърдете на различните  Laughing

# 99
Биз, аз бях в Мюнхен за кратко миналата пролет, с дете там нямам опит, но арт музеите са им страхотни.

Пробвай изи джет, райънс еър, еър берлин и подобни за супер евтини билети. За мен винаги си заслужава семейството Peace

Джена, плезиш се,а ?! Да допълня, аз захраних Човечето с аpplesauce  и не  съм имала проблеми, ако има значение, де.

Докато не прописах във форума, не бях чела или писала на български от 4 години и като започнах честно бая се потях над правописа над някои думи и знам, че правя всякакви грешки.

американци, англичани и южноафриканци не се впрягат в правописа, ако не е официален документ(мое наблюдение).

Аз пък се дразня от неправилното произнасяне да често употребявани думи на английски от дългогодишни имигранти. Не говоря за комбинацията с -th, което е трудно за усъвършенстване, а за думи като apple.

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 22:33 от benson10

# 100
има възможност да отидем в Мюнхен за 2-3 дена да се видим с бащата на Марти
Струва си, идете. Мюнхен е много красив град. Дори само зоопарка да видите (отдели 1 ден само за това и носи фотоапарат!), пак ще сте доволни, гаранция.

# 101
Благодаря!
КТВ, тетрадките са от комплекта за първи клас по български език и литература на "Булвест 2000".
За дразненето по отношение на правоговор и правопис - аз съм либерална. Както казваше един познат: "Филолог съм и нищо филологическо не ми е чуждо". По кофти ситуация според мене е човек да го е страх да си отвори устата или да драсне две думи накръст, защото иначе ще направи грешка. А аз възприемам езика предимно като средство за комуникация.

# 102
еее, Хиър, взе да ме хваща яд сега  Crossing Arms не искаш да дружиш с плезли, а?

Бенсън, какво е applesauce? Пюре от ябълки?
Пък за произнасяне, аз там не съм безгрешна хич - ето например думата еванЕсънт  Joy

Биз, идете! Хубаво е Марти да види татко си, другото (пътуване и багажи) се забравя бързо...  Hug

айде стига толкова спам за днес

# 103

Познанието и правилното ползване на езика според мен не е белег на това колко си умен. Познавам изключителни хора, които не си служат добре с езика. Мъжа ми и той е малко дислексик, пише без грешки, но като говори бърка, а е от най-умните хора, които познавам  Mr. Green Та, айде не се сърдете на различните  Laughing

Мъжът ми също е един от най-умните хора, които познавам, и за радост не страда от  неоценяване, но правописът му е зле. Трябваше да стана на 20 години, за да срещна такъв феномен. Да не говорим колко е бил комплексиран в българското начално и основно училище заради тази си особеност. Чак в математическата гимназия, където сa го приели без изпит, си е попаднал на мястото, и така до ден днешен.

# 104
  • Boston, MA
Пумпал, нали? Ето още - всъщност го има цялото му шоу Dress To Kill в youtube, ако имате време, си струва!

http://www.youtube.com/watch?v=WQzdilGu8DI

Мдааа, аз имам много проблеми с правописа, и на български, и на английски, и си ги споделям във форума.  Laughing Преди да започна, да пиша тук, никога не бях писала на кирилица, щот' съм дърта и почнах да употребявам компютъра когато имаше само латиница, повече от 10 години на маймуница пиша имейли, та досега все още. Мъжът ми има пропуски, отсега съм му забранила да учи Дани на български.  Laughing

Биз, не се чудете, ходете.

Тина, брат ми беше така, до 2 години и половина (че май и повече) само мама казваше. После почна с пълни изречения, без никакви бебешки думи. Не се притеснявай. МВК, ти пък хич... Аз като го водя Дани, че говори, колко хора освен мен, мислите, че го разбират?  Laughing

Да не ви отчайвам, но Дани започна сам да заспива в леглото си чак след като се върнахме от България миналата година, беше на 18 месеца. До преди това се кърмехме, мърмехме, гушкахме, пътувахме и не знам си какво, та така.

Общи условия

Активация на акаунт