С Фотошоп-а сме на ти, учим се сериозно ний.....(14)!

• 21 964
  • 308
  •   1
Отговори
# 105
ОООоо Дам-аз изкарах 45 точки на първо минаване.Имаше неща за които не бях чувала и никога не съм използвала.Стана ми интересно,че няма как да си провериш отговорите и да видиш кое точно си сбъркал newsm78

# 106
И аз направих теста- с доста помощ от записките,които имам -само 23 верни отговора.Точките забравих точно колко бяха, но не бяха достатъчно  Laughing.И на мен ми се искаше да видя кои са верните отговори-щеше да ми е от полза.

# 107
да се запиша и аз в темичката, преди да е свършила и тя. не спирам да ви чета, но аз самата нямам време за нищо. опитах няколко рамки, но някак постни ми стоят, а и ги направих без желание и това определено си им личи. вашите рамки са страхотни и толкова пролетни, а тук при мен е метър и половина сняг...  мактуб, рамката ти е страхотна! много си ми близка като светоусещане.  Heart Eyes

# 108
Лекси-рамките ти са чудесни.Много ми харесват
Млечко-нали знаеш,че рядко те подминавам или ,ако те подмина то е защото нямам думи Heart Eyes
Дам-поканите са връхта на сладоледа/както се казва/ Hug
Maktub-защо не пробваш да увеличиш вътрешната рамка и там да сложиш текста
Никки-Много хубава рамка.Интересно подбрани елементи.Браво
Момо-какъв сняг,какво чудо.Няма ли край тази зима и при вас.

Втория път се справих с теста,но още има неща ,които определено не знам Embarassed

# 109
  • Бургас
Ани, пошегувах се, естествено, ама в  калъбалъка /уф, така ли се пише   newsm78/ като те пропуснат се замисляш дали нещо не наред има в рамката  Rolling Eyes То и аз не, че не пропускам някой път  Embarassed
Ники, браво, много са хубави и двете ти рамки в темата!
Лекси, първата рамка много ми харесва /знаеш защо  Wink/, но тези цветя, които са от фрийбито въобще не ми се връзват с нищо, камо ли с фона  Laughing
Мактуб, подкрепям Ани, увеличи самата рамка и на нея напиши нещо. Сладка муцунка си имаш  Heart Eyes
Дам, радвам се да те видя тук.  Hug

Теста още не съм го правила, че два пъти ме отхвърляше при регистрацията. Като го направя ще ви кажа и моя резултат  Laughing

# 110
Втория път се справих с теста,но още има неща ,които определено не знам Embarassed

Ани..после да дадеш верните отговори в темата........А това, което не го знаеш...ние сме насреща  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 111
  • Бургас
И аз направих теста  - с отчайващи резултати, отделен въпрос е, че Дзверо ми рестартира компа по средата ......
Май всичко на всичко бях дала  17 верни отговора  Embarassed

Сега по последните рамки да се изкажа

Дам поканите са върха, а стихчетата ме развеселиха много, браво за творчеството ти
Лекси първата рамка от серията "бързата работа - срам за майстора" съм на мнение, че трябва да и промениш фона - това червеникавото не ми харесва. Имаше идейка за воден пейзаж, която ако я реализираш мисля, че ще стане супер.
Втората много ми харесва...., всичко е много добре изпипано  и съчетано.  Peace
Mama Pisana и твоята рамка ми допада, но пеперудката май е самотна нещо  newsm78
Maktub за текста вече са ти казали, или го сложи върху някакъв таг, за да се вижда или директно върху рамката... Иначе композицията ми допада.

# 112
Здравейте ,момичета, аз доста отсъствия натрупах, но ми се струпаха много неща на главата, включително и най-лошото - дядо ми почина, после пък малката беше болна, после и ние с баща й, компютърът ми изгоря, абе, който  е казал, че нещастията вървят  по три, не е прав. Но пък като влязох в темичката ви днес, усетих как ми се възражда желанието за фотошоп, невероятни неща правите и нещата от последното контролно са страхотни! Така че сега отивам да наваксвам с пропуснатото, надявам се скоро да имам с какво да се похваля! Heart Eyes

# 113
Благодаря Hug Ето поправката...

момо, ще звънна на пролетта да идва и при вас  Laughing Heart Eyes

# 114
Мактуб ......хареса ми! Peace

Момо.....не се ли депресираш от вечния сняг там.......

# 115
не, не се депресирам изобщо. много е красива природата. пролетта като не идва при момо, момо ще отиде при пролетта. на 5ти летя за бг  Grinning

мактубче, последният вариант ми харесва най-много. надписът се сливаше малко с фона на предишната, а сега се вижда по-добре.  Heart Eyes

# 116
  • София
Ето ми е мен - 25 т  bowuu Обаче повечето въпроси дори не успях да ги разбера - явно научквам добре  Laughing.

мама писани, никки - много хубави рамки  Grinning
мактуб, последния вариант много ми харесва  Grinning. И все пак си мисля, че правоъгълна, ще е още по-добре.

Мерси за съветите   bouquet Обаче не запазих пдс файловете, защото не ми харесват, а компа ми е претоварен. Иначе идеята за промяна на фона и евент. езерце на първата е много добра   Peace

Zelenika, съжалявам много за всичко което ти се е насъбрало  Hug  Hug Hug Чакаме скоро да се включиш  Grinning

Ако някой е помислил, че днес ще пропусна да пусна рамка, не е познал  Mr. Green Вече направо ме е срам - сигурно си мислите, че не си поглеждам чаветата и мъжа  Embarassed

# 117
Успях да взема сертификат от тест.бг със 57 точки  Whistling
Чак не мога да повярвам ,някой направо ги налучках  Naughty Blush
А някой даже не ги бях виждала ,явно съм ударила на късмет  Hug

# 118
браво на всички, писанке Peace
и аз сега го правих  "Вие изкарахте 60.91 т. на теста по Photoshop 7.0  " Laughing
интересно, че въпросите си ги знаех от работата като съм кълцала дизайни за web, не бяха свързани много с ефектите и разни art неща по photoshopa Confused
жалко, че е за седмицата и е демоде, та надали ще послужи за нещо...
странно как може толкова лесно да се издават сертификати newsm78, сигурно после никой не ги признава, че то като се замисля направо и ние можем да си го направим newsm78

# 119
  • Бургас
А, на мен от втория опит с теста не ми стигна една точка - имам 54  Mr. Green
Но за това пък изкарах сертификати за компютърна грамотност и интернет технологии.... Не че кой знае колко ме вълнуват тези сертитфикати, щото и на мен не ми се вярва някой да ги признава, ама пък ми стана интересно да се видя на какво ниво съм.....
С всичко, което опитах съм на ти, само шопа още ми се опъва  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт