С Фотошоп-а сме на ти, учим се сериозно ний.....(14)!

• 21 961
  • 308
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, изпуснах ви.
Отдавна не съм фотошопствала... още по отдавна не съм поглеждала в темите...  Embarassed Embarassed Embarassed

# 91
  • София
Млечко, къде се буташ за коментари ти Grinning ... Идвай да коментираш и да даваш акъл  Wink
Медовинка, не сме те забравили - връщай се  Grinning
барабана, какви са тези думи... нещата ти са толкова хубави  Hug
Бързата работа - срам за майстора  Embarassed

Последна редакция: сб, 29 мар 2008, 22:06 от Лекси

# 92
Лекси и двете са много хубавки ,но на 1та има нещо на брадичката на детенцето  newsm78
Втората обаче много ми харесва  Hug
Ето и сертификата , малко е кофти качеството но го снимах с телефона   ooooh!

http://stefkova.multiply.com/photos/hi-res/4/9?xurl=http%3A%2F%2 … s%2Falbum%2F4%239

Ето и една от мен ,отдавна съм я захванала ,но все нямам време нали ме и нямаше няколко седмици  ooooh!

Тая пеперудка да взема да я махна май ,какво мислите ??  newsm78

# 93
  • София
Благодаря Дамянти!Снимките не са ми добри.
Снимам основно с телефона и не стават така добри като вашите.
Стихчетата са много хубави. Поканите са много стилни.

Ей, Медовинка, къде се изгуби бе човек?  bouquet

Млечко, давай каквото имаш! Party Ако не Ани, то другите няма да те пропуснем.
Ще кажем по една добра дума!

Лекси
, много са хубави, но на втората светлината върху главичката ми се стори като шапка!? Иначе, много  оригинални идей напоследък показваш. Поздравления!newsm78

Мимивал, да викаме пожарната!!! Гледай компа да не пламне, че тогава не знам!
Дано наистина са глупости тревогите ти, че всичко, което правиш е така свежо и пъстро и
не ми се иска да се скриваш за по-дълго.

Барабана и Тед, моля да не всяват смут в редиците! Mr. Green
Хубави , лоши не се отказваме. Наши са си и все по-хубави ще правим.

Писана, честито!

Последна редакция: сб, 29 мар 2008, 23:10 от muzka

# 94
Дамаянти, страхотни покани! И аз се радвам,  че наминаваш честичко оттук Laughing

Лекси, втората особено много ми харесва!

Въртях го, суках го,  надписа не мога да измисля как да го напиша... на този фон нито светли, нито тъмни стоят. А да сложа етикетче мисля, че няма да отива... поне така мисля...  Дайте съвети  Praynig

# 95
# 96
здравейте, момичета  Grinning аз отдавна не съм влизала тук и като гледам до къде сте стигнали, май трябва да пускам нова тема за начинаещите  Embarassed

записвам се сега да ви следя  Simple Smile

# 97
момичета пробвайте този тест,за да видите до какво ниво сте във фотошопа/горе долу/.Теста е труден доста
http://www.test.bg/photoshop_7.html

# 98
Ехх, не съм за сертификат още   Grinning 18верни от 45... или 35 точки  Rolling Eyes  Някои въпроси откровено ги налучквах  Whistling

Благодаря за тестаSimple Smile

# 99
  • София
Aни, тенкю за теста  Joy Изкарах 50 точки само - има още много боб да ям  Laughing  Hug
Благодаря момичета за комплимените  Hug Ще разгледам и коментирам по-подробно малко по-късно  Hug  bouquet

# 100
  • София
Ани, благодаря за теста, резултата ми е 19 верни, като и аз използвах опцията налучкване.   Embarassed Дамаянти, браво! Ето човек като е учил, как постига резултати.  Simple Smile

# 101
Лекси втората много ми харесва, но за първата имам една препоръка. Струва ми се, че ще стане чудесна ако сложиш на мястото на оранжевият фон, някой фон с езеро или река. Мисълта ми е да направиш така, сякаш Цвети е застанала на брега на езерце, да се вижда малко земя под краката и и зад нея воден пейзаж, тревичката я остави.  Peace Стига да ти се занимава, де.  Hug
muzka мерси за милите думи.   bouquet
Ани мерси за теста, ще гледам да го направя , като съм малко по-свободна.  Peace

# 102
  • 7800
Здравейте! Не знам как точно да задам въпроса си, но се надявам все някой да ме разбере.
Искам да направя нещо като анимацийка (ако може така да се нарече). Имам 100-тина последователни снимки, които искам да свържа като GIF. Сигурна съм, че това е обсъждано, но ще ми трябва бая голям период от време да стоя пред компа, докато изчета всички фотошопски теми. Така че, много ще се радвам, ако някой ми даде линк с някакво обяснение за правене на Gif.

# 103
# 104
  • 7800
Благодаря, Maktub! Заемам се да чета.

Общи условия

Активация на акаунт