С Фотошоп-а сме на ти, учим се сериозно ний.....(14)!

• 21 978
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
  • 2 етажа над тавана

Бабъл гледам, твоята ... има нещо, което ме дразни, но не мога да усетя какво е точно, незнам може би една ограждаща рамка на снимката и малко фона да го поразчупиш с жълтичко ли  newsm78

Да, и мен нещо не ми е като хората като я гледам, но е аз не мога да установя точно какво. Tired newsm78
Фона не знам точно как да го поразчупя с жълто, той оригинала му е в черно и бяло по принцип, но като мога ще пробвам нещо. А и много ми се бие това бяло от задния план на снимката с цялостната композиция.

Ани, ще пробвам и с перспектива на самата снимка как ще стане.

Благодаря за отзивите Hug

# 181
Ани благодаря ти за съветите,надявам се утре да имам време да я оправя
и честно казано тея сенки много много не ги умея като хората,
но ти си дала страхотно обяснение  HugОще веднъж много благодаря !
  bouquet

mle4ko страшни са твоите рамчици,направо се влюбих във първата ти   bouquet

# 182
  • София
Мама Писана, много хубава рамка Grinning. Като оправиш и сенките, както е казала Ани, ще е супер. Аз много обичам да слагам сенки, макар и още да не се справям добре. Оставям си ги за "десерт" - чак когато всичко е готово и е ясно кое над кое е, почвам слой по слой да задавам.
Вал стеф, много сладка рамка Grinning. Горната част може би може малко да се промени Thinking А малката принцеса е невероятен сладур  Grinning
Никки и твоята ми харесва много - много хубава момчешка рамка  Grinning. Не съм опитвала да правя такава . Евент. опитай да поизсветлиш снимката.
Бабъл, харесва ми, но май елементите на фона са поразстегнати и строгата линия на снимката не ми се връзва с останалото. Може би някъква рамка за "по-плавен" преход  newsm78

А тази я мъча цял ден. Има нещо сбъркано, но вече не мога да преценя какво  newsm78

Или така  newsm78

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 09:57 от Лекси

# 183
  • Варна
Лекси фона много тъмен ми изглежда Thinking и бебочка колко жално гледа милата  Laughing
аз обещавам утре да се включа щото съвсем се омързелих напоследък  Embarassed

а, ти си пуснала и втора Mr. Green на мен втората ми харесва  Peace

-----------------------------------------------
вече е утре ето едно среднощно изпълнение, недовършено (разбира се)  Rolling Eyes

голяма

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 01:45 от Virginity

# 184
  • Бургас
Лексииииииииии, #2gunfire как можа да напишеш такова нещо. Караш ме да се червя  Embarassed Embarassed Embarassed
Първата рамка е по-добра, но ако можеш заший горния шев с надписа за самата рамка от страни вертикално.
Вирджи, страхотно ти се е получило, само детенцето ми се струва леко размазано и в горния ляв ъгъл е останало крайче от снимката предполагам. Изтрий го.
Никки, Мама Писанка, Вал - благодаря ви за милите думи!   bouquet
Ще се радвам да видя нещата ви в най-скоро време.  Laughing

# 185
и аз да се намеся - Лекси на мен ми допада втората повече

# 186
  • София
Мерси   bouquet Аз пак промених втората  Embarassed Спирам вече да я преправям, че все по-зле става.
Virginity, много е идейна и красива Grinning Единтсвено тага на картината да го промениш /и като размер и цвят и да не е бевъл ембос /така ми се струва/, шрифта също - нещо тъмнокафяво и ръкописно/. В албумчето ти мернах една рамка на малката в банята. Много хубава и идейна. Май не си я пускала? Балончетата на нея готови ли са?

# 187
Лекси на мен първата по ми харесва Peace

Virginity много инетересен замисъл ,харесва ми само детенцето да не е размазано Peace

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 13:13 от Mama Pisana

# 188
  • Варна
детенцето ми се струва леко размазано и в горния ляв ъгъл е останало крайче от снимката предполагам. Изтрий го.
ами щот се опитах да го направя на oil sketch ама май не се получи добре  Rolling Eyes мерси за ъгълчето, не забелязах, ще го оправя Peace
Лекси тага задължително ще го сменя! просто снощи ме домързя и му цопнат това колкото да не е без хич  Blush а оная в банята хич не ми харесва на мене  Sick , тя ми е първата рамка Embarassed
балончетата ги рязах и изсветлявах с 1000 филтъра и ефекта, после видях че имало уроци и става доста по-лесно, че и готови има  Rolling Eyes а има и четки освен рязаните

# 189
  • София
Ето още една. ани69, изкажи се и по моята,  плс. И другите също - критики, моля! Не си ги спестявайте, и съветите също де. Mr. Green Hug

# 190
  • Бургас
Тристе, добре е, но може би други цветове ще са по-подходящи! Peace
Писе, много големи и черни сенки си сложила и горе металните халкички малко ги намести, че стоят неестествено.Бих сложила други цветя  Confused

# 191
мама писана-сенките са добре,но са много тъмни-намали им прозрачността и ще е ок.На цветята може и малко да ги разсееш
Лекси-първата е по добре-Има контраст.
Винаги се стремете да има в творбите ви контраст

Triste-страхотна идея.Тази спирала която си сложила като фон е чудесно допълнение ,напълно в тон с хвърчащата косичка.Браво.Цветовата гама не ми допада особено .Струва ми се,че на бял фон ще стои по добре

# 192
  • Варна
И аз да взема да се изкажа- Лекси, на мен ми харесва може би вариант между двете, защото ми

харесва нещо в едната, но пък друго във втората Peace Ако трябва да се конкретизирам, ми харесва

първата без пандела и с надписи на втората.

Triste, на мен ми харесва като цяло, но мисля, че малко контаст на снимките няма да липсва, а и

наистина това синичко на блузката с нищо не се връзва с рамката newsm78

Аз имам проблем със свалянето на снимки от фотоапарата си, не става и не става, а и нямам много нови

снимки, че с тия ремонти в къщи не ми остава време да направя. Така, че ако иска някой може и аз да

се пробвам да му рамкирам нещо.

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 11:35 от Румка

# 193
  • София
Мерси за съветите   bouquet
На мен май този вариант най-много ми допада, обаче за надписа ми трябват връвчици с щипки /тиранти/ за всяка буква. Някой да има такива, защото не намирам?
http://lexi1974.multiply.com/photos/album/323#28

# 194
  • 7800
Не че ще ви е интересно, но ето го моят Gif.

http://skali4ka.multiply.com/photos/album/1/tsarevets#1

Общи условия

Активация на акаунт