Къде в Пловдив има 3D ехограф?
Надявам се всичко при теб да е наред и да си имаш здраво и усмихнато бебенце!
, но горе главата и аз преживях подобна ситуация, преди няма и две години - бях в края на третия месец...всичко мина и замина
А това за генетичните изследвания според мен е презастраховка и най-малкото за което да се притесняваш в момента! Когато се случи при нас, моя доктор ми каза, че е често явление и въобще не спомена за такива изследвания..., но ей на имаме си вече малко, сладко бебче /да ни е живо и здраво/
да не говорим и че в последствие разбрах колко много наши приятелски семейства са минали през този кошмар
Съвета ми е да изчакате поне шест месеца и да действате отново с пълна сила
Съчувствам ти макар да не знам какво точно преживяваш в момента.Искрено се надявам скоро да чуем весела новина от теб.Това за изчакването 6 месеца и аз съм го чувала-една приятелка преживя същото миналата година.За генетични изследвания обаче не е споменавала.Горе главата.Стискам палци.
Пожелавам ти същото!!!! Сега поглеждайки назад се убеждавам, че всяко зло е за добро-ето имам си Христо и не мога да си представя по-сладко и обичано от мен бебе освен него, просто така е трябвало да се случи