Влюбени като деца,АВГУСТ ще сме горди майк

• 12 627
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
  • В чуден свят с четири Слънца
Здравейте и от мен, тия дни само чета и не пиша, че ме тресат едни нерви за Феталната морфология, днес следобед съм на преглед при Марков, стискайте палци. Иначе бебо беше се кротнал няколко дни и аз се ошашкаш, че не мърда, тази нощ ме рита през цялото време, за да успокои психясалата си майка  Laughing
Лек ден на всички и погалете коремчетата  Simple Smile

# 181
  • Бургас/Пз
Мамита,  Препоръчвам Ви Дийпак Чопра- Магическо начало, Вълшебен живот.

Ася, знаеш ли къде мога да я намеря в софия тази книга. В Бургас не я откривам, а в петък ще идвам към София и ако ми кажеш откъде ще отида да си я взема. Благодаря ти предварително.

Галя, чакаме вести за розово щъркелче. Стискам палци.

# 182
Здравейте!
И аз горещо препоръчвам книгата на Д. Чопра, отдавна не бях попадала на толкова увлекателно четиво! И е много интересно да обърнеш внимание на това, че авторът е мъж  Grinning
Книжката може да се поръча в Интернет, гледах, че я има в няколко онлайн книжарници... 8 лв е
Хубав ден на всички от мен!

# 183
На всички мами с предстояща ФМ, стискам палци и чакам отчет  Mr. Green

Ани аз си взех книгата от книжарницата в Мола на Стамболийски, но предполагам може и в интернет да се поръча.

# 184
Здравейте и от мен момичета Grinning Как сте, как я карате. Стискам и аз палци на всички с прегледи тия дни.
За зърната от тия дни - да се включа. Нямам представа кое как и как трябва да бъде. Моите по принцип сега са едни такива щръкнали - като зрънчо направо ooooh! а как болят, не знам как ще се кърми. Не дават да се пипат. Ще питам понатам лекаря какво да правя.
За ФМ един въпрос към мамите ходили при Марков - Деската беше със сигурност. Аз като си записах час попитах за парите - 60 лв. прегледа и още 20 лв. да ми го запишат на диск.
Но виждам че предварително трябва да се каже, че искаш снимки, същото и за диска нали. А диска аз ли си нося? А снимки иначе ще ми дадат ли освен диска, ако си поискам newsm78
Май станаха много въпросите и все омотани, ама се надявам да ми кажете, че съм на 7-ми при него дотогава и аз ще изперкам. #Crazy
С тия прегледи и изследвания вече #Crazy

# 185
здравейте и от мен. Стига сте изперквали от изследвания. По спокойно. Всички така сме се изнервили, все едно се правят за лошо, а не за хубаво...! Всичко ще е наред, няма нужда да с търси под вола теле, тое ясно, че е под кравата. Няма страшно. Всички ще родим здрави бебета. Ще видите. Успешен ден WinkSimple Smile

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 16:23 от graciana

# 186
Привет момичета !  Hug
Изказвам специални благодарности на "мамата" "откраднала" линка за имената от юлските майчета, мисля че беше Асето. Избрах си най-страхотното име за моето момченце, а плюс това е и българско, а не някаква изгъзица от сорта на Лоренцо. newsm44
Много съм щастлива, защото въобще не бях подготвена за момче-все си мислех,че е девойка!
Като разбрах,че е момченце, реших да го кръстя на баща му, ама прочетох, че не било хубаво, защото после нямало да се разбират..........и ето че попаднах на чудните линкове в началото на прекрасната ни нова темичка...........и намерих име! newsm68
 smile3533 аз съм готова!

# 187
За ФМ един въпрос към мамите ходили при Марков - Деската беше със сигурност. Аз като си записах час попитах за парите - 60 лв. прегледа и още 20 лв. да ми го запишат на диск.
Но виждам че предварително трябва да се каже, че искаш снимки, същото и за диска нали. А диска аз ли си нося? А снимки иначе ще ми дадат ли освен диска, ако си поискам newsm78
Май станаха много въпросите и все омотани, ама се надявам да ми кажете, че съм на 7-ми при него дотогава и аз ще изперкам. #Crazy
С тия прегледи и изследвания вече #Crazy
Да прегледа е 60 лв и трябва да се каже поне докато преглежда защото доколкото видях ползва някакъв скрийн кептчър, т.е. това което вижда го снима. За филмчето не знам какъв му е случая, но ми се вижда малко височка цената.....   newsm78
За снимките не съм плащала допънително.

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 14:24 от britt

# 188
Дидка преди малко говорих с Деска, а се обадих и в кабинета на Марков за всеки случай. Не се заявяват предварително записа и снимките, а в деня на преглед се казва на доктора, че ги искаш. Може да присъстват мъжа, големи деца, баби, дядовци и т.н. с една дума родата до 9то коляно  Laughing Прегледа със запис е 80лв.

Хайде целувки от мен и лек и спорен ден!   love001

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 15:57 от Asija

# 189
  • София
А момичета забравих да ви кажа какво ми каза моята докторка за матерната.. каза да я пия 20 дена след това почивка от 10 дена и пак да си я пия 20 дена и пак почивка.. думите и бяха "много се помпате от нея" #Crazy

# 190
Здравеите да ви кажа една бабина рецепта за ниско кръвно и хемоглобин.Лимони нарязани на кубчета орехи и мед всичко то това го обърквате и всики ден си хапвате деиства супер поне при мен има ефект.За матерната ми е много чудно защо така и се носи славата че помпала маика бебе всичко аз я пия вече 5 месец без да спирам и сам  си добре newsm78.Мама дона тъкмо си мислех че се позагуби ако не е таина какво е името което сте избрали newsm62

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 15:18 от bobito81

# 191
Здравейте мами! Не съм писала няколко дни, ама в службата беше лудница, а през уикенда пак нямахме нет у дома #Cussing out; около мен нищо ново, чувствам се добре, бебето все по-напористо показва присъствието си-докато в началото ми трябваше въображение да го усещам, сега е доста палаво, най-вече през деня Grinning; аз си чакам феталната в петък, надявам се всичко да е ок Praynig; на мама галка-успех на нейната ФМ днес Peace
За матерната ми е много чудно защо така и се носи славата че помпала маика бебе всичко аз я пия вече 5 месец без да спирам и сам  си добре
Аз от опит знам, че "помпа" Боби-с първата си бременност я пих почти нон-стоп и накрая резултата беше: + 18 кг отгоре за мен и бебе-3,800 кг(за моята физика беше твърде голямо, аз съм 50 кг Shocked); продължително и тежко раждане, като до последно се чудеха дали да не ми направят секцио все пак....; сега не пия никакви витамини освен фолиевата, разчитам само на плодове и зеленчуци; лекарката ми каза да пия Матерна, ако искам сега да родя бебе над 4 кг(вторите деца по правило са по-едри).....

# 192
  • Бургас/Пз
Избрах си най-страхотното име за моето момченце, а плюс това е и българско, а не някаква изгъзица от сорта на Лоренцо. newsm44
 smile3533 аз съм готова!

Ако не е тайна сподели го, че и ние да се радваме с теб. Усещам че си много доволна.

И един въпрос към тези които вече са ходили при д-р Марков:  Аз като се записах за преглед не уточних дали да е с диск или без, дали сега не трябва да се обадя допълнително за да им кажа newsm78 че ще искам да ми направят запис.

Хайде чакаме новини от Мама Галка Laughing

# 193
Мили сладурки, аз съм сигурна, че много се радвате с мен, обаче за именцето ще го кажа веднага щом сме сигурни в къщи, че ще е то. Между другото като ви писах преди малко, току що го видях и си го познах. Още не съм чула мнението на моите мъже. Но толкова го харесах, че предпочетох веднага да споделя с вас, защото бях сигурна, че ще се радвате с мен. Искренно се надявам и те да го харесат, очаквайте пак скоро да се включа и да ви го кажа! Стискайте ми палци!  thumbsup

# 194
  • ....от ляво до десния завой...
А момичета забравих да ви кажа какво ми каза моята докторка за матерната.. каза да я пия 20 дена след това почивка от 10 дена и пак да си я пия 20 дена и пак почивка.. думите и бяха "много се помпате от нея" #Crazy

Привет, момичета! Честит ни месец Април, вече определено се чувствам пролетно! Peace
По въпроса за Матерна- при предната бременност от 5ти месец до раждането всеки месец пиех по една опаковка с почивките от 10дни между дозите и като резултат от 62кг преди бременността отидох да раждам 83кг и родих бебе 3800гр. В практиката мненията на лекарите за въздействието на тоя мултивитаминен комплекс е различно - едни са  на мнение, че били добре за бременната и било хубаво да се пият, други считали, че се съдържат някакви съставки, които не били съвсем безвредни за бременността и именно от тях се получавали страничните ефекти като качване на килограмите, увеличаване изкуствено теглото на плода, а понякога и токсикоза! Аз съм си купила една опаковка, но си седи чинно и мирно на секцията от около 2 месеца и май няма да си преодолея предразсъдаците и няма да я изпия през тая бременност! Rolling Eyes Като се наблюдавам така, определено не съм качила кой знае колко килограми, корема ми не е голям, ама то растежа тепърва се очаква - от 6 до 9ти месец! Мисля тоя път да рискувам и да си ям зеленчуци и плодове, без допълнителна витаминна стимулация, още повече че изследванията ми за сега са добре и в норма! Peace

Колко човека успяхте да излъжете днес? Wink

Общи условия

Активация на акаунт