Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява феталната морфология?
Какво представлява ултразвуковият преглед и какво е феталната морфология?
Какво представлява серклажът по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява феталната морфология?
-
Какво представлява ултразвуковият преглед и какво е феталната морфология?
Ултразвуковият преглед е неинвазивна диагностична техника, която използва високочестотни звукови вълни за визуализиране на вътрешните структури на тялото. Феталната морфология, известна още като детайлен анатомичен скрининг, е специфичен тип ултразвуков преглед, извършван между 20-та и 24-та седмица от бременността, който оценява подробно развитието на бебето, включително неговите органи, кости и мускули.
-
Какво представлява серклажът по време на бременност?
Серклажът е медицинска процедура, при която се поставя шев в шийката на матката, за да се предотврати преждевременно разширяване и да се предотврати преждевременно раждане. Тази процедура обикновено се извършва при жени с история на преждевремнни раждания или в случаи, когато има установена индикация за риск от такова.
-
Какво представлява ултразвуковият преглед?
-
Какво представлява приемането на лекарства по време на бременност?

!Ася браво,много добре си я оформила! 

През цялото време си беше подпряла главичката с едната ръчичка и не искаше да я премести 
,но каза също,че не трябва да се притеснявам

. Чак днес видях (и добре, че се е сетила) Ася да подканва за тук.
. Май е крайно време да изляза от "черната дупка", в която бях
. Но вчерашните думи на докторката ми, че "това бебче има толкова силно желание да расте и да оцелее още от самото начало противно на всички прокървявания и проблеми" някак си ми се забиха в ума и не ми излизат. Аз предишните два дена бях толкова зле психически и такъв рев удрях, че се тресях цялата от нерви. И какво излиза - че то милото дори и с мен трябва да се бори, за да е добре
- крайно време е да почна да мисля как и аз да му помагам на бебо да расте спокойно и здраво вътре в мен. Голям шамар ми беше това, дано да ми топли за по-дълго
.
и не забравяйте да 
П.П.