Влюбени като деца,АВГУСТ ще сме горди майк

• 12 582
  • 280
  •   1
Отговори
# 45
моята бременост я следи Д-р Маленов в 29та поликлиника. и аз ще раждам в бившата Тина Киркова, но още не сме говорили. Като му дойде времето ще се притеснявам и за това Wink. Изследванията са ми супер. според доктора съм:"здрава като бик", дано и занапред да е така, пожелавам го и на вас...Дона готово изчистена е  Embarassed

# 46
  • ....от ляво до десния завой...
Привет с днешна дата от мен!
Сетих се какво щях да ви питам.... Rolling Eyes
Хора, преди месец ходих на един преглед на видеозон, защото имаха съмнения че плацентата ми расте отпред! Като ставах от леглото на което лежах, докато доктора преглеждаше и нещо изщрака отзад в лявата половина на кръста ми.... Confused От тогава се схващам зверски като легна, много ме боли като се изправям от легнало положение, схващам се и като седя полуизлегната..... Sad Дайте съвет как да се справя с тая ситуация, че както ме боли сега - още корема ми не е порастнал толкова много, представям си какво ще стане в следващите 4 месеца и половина.....
~~

# 47
Здравейте,

Браво на Асето за хубавата тема!

Моите контракции доста зачестиха и се опитвам повече да лежа, доколкото ми позволява баткото.
Видях, че има и други с този проблем, та да им кажа от опит, че само с хапчета не става. Трябва много да се лежи, буквално по цял ден. При предната си бременност бях си докарала скъсение на шийката и лежах 3 седмици на легло. Скъсяването се открива чрез мануален преглед и/ или вагинален ехограф. А контракциите така и не спряха до термина.  Confused

меви, двама виждат по- добре според мен. Нищо няма да му стане на бебока. А и ФМ не се прави на 3Д ехограф. Но ако трябва да избираш между двата прегледа избери Димитрова.

# 48
sindarella, мила отиди на лекар, на мен така ми се получи на ябълката на крака. Отвреме навреме ми минава, но понякога не мога да мърдам, в този ред на мисли май и аз трябва да отида на ортопед....! Все отлагам, а откакто не танцувам често ми се случва нещо рязко да изпука и после едвам мърдам. Кръст боли повече..., не е приятно

# 49
бланш моя приятелка роди при Джонгова и е страшно доволна

И на мен ми я бяха препоръчали от няколко места, въпреки това отидох с голяма доза скепсис при нея(прекалено ми я бяха хвалили Thinking), но тя опроверга всичките ми резерви: това е първия лекар от години на който попадам и при който, по време на преглед или консултация не съм изпълнена с напрежение; на който мога да задам всякакви въпроси, без да се чувствам неловко, глупаво, параноично и т.н., наистина ми е комфортно, че тя следи бременността ми и всъщност компромиса, който правя заради нея е, че ще раждам в "Тина Киркова" Simple Smile
Меви-по принцип казват уж, че е безвреден прегледа с ултразвук, но знам ли newsm78Става въпрос все пак за два по-обстойни прегледа, при това- в два последователни дни...Трудно е и кой от двата да предпочетеш, има деликатен момент, но според мен наистина единия ще ти е достатъчен (може би все пак трябва да предпочетеш Димитрова, не са много добрите специалисти-ето, за цяла София са 3-4-ма и смятам, че прегледа при нея ще е по-полезен) Hug
graciana -и аз имам сериозен проблем с крака при капачката на коляното, нещо се пресуква като, че ли отвреме-навреме и причинява много болезнен спазъм и немога да помръдна, преди седмица дори си бях натоварила доста крака и болката продължи непрекъснато няколко дни, дори нощем се будех от нея; та си мисля че и аз трябва да отида на лекар затова-все пак с увеличаването на кг се увеличава и натоварването на краката и ме е страх да не стане нещо по-кофти

# 50
Включвам се само да се покваля, че бебето ще е МЪЖ! Бях на ФМ в понеделник и за сега с бебо всичко е наред.  Hug
Аз ходя на консултации в Шейново и отделно при д-р Гагова пак в Шейново.
Сега съм в болнични и по-рядко ще имам достъп до компютър. Леко бременеене на всички!

# 51
  • Бургас/Пз
И аз да се включа най-после. Благодарности на Ася за новата тема.
С тази работа не ми остава време да ви пиша. Аз съм на ФМ на 15 април и се чудя дали няма да е малко късно - 21 седмица. Като гледам повечето от вас са отишли още в 18-19 седмица. Според това обаче което съм чело се ходи от 18 до 22 седмица , така че би трябвало всичко да е ок.

На 15 април смятам да отида и на отворените врати на Токуда. Аз съм от Бургас но има много голяма вероятност да раждам в София. През есента миналата година лежах в Тина Кирокова за лапароскопия и мислех да раждам там. Сега обаче нещо се колебая , предвид това което видях въпре за трите дни престой. Че и една приятелка раждаше тогава - уж ВИП отделение а пък 4 майки с една обща баня и тоалетна. И бебето го виждаш само при кърменето . Направо незнам. Слава богу че има още доста време.

# 52
Бързам и аз да напиша нещо,че сега намерих време.
На консултация съм при д-р Въгленова.Миналия месец се записах и докторката видях за първи път.Имах много алтернативи ,защото преди да изляза по майчинство с третото работих във "Вита".Там и родих,ама сега ми е неудобно пак там.В смисъл ,че преди това работих само два месеца и разбрах че съм бременна и започнах само болнични.И все пак да не каже нещо шефа - два месеца работих ,а ползвам услугите.Предния път освен  раждането и консултациите бяха там.Много съм доволна и знам ,че сега и да има нещо имам към кого да се обърна.А при Въгленова се записах по Здравна каса и ми е много близо.Нямам много време да ходя и да чакам по кабинети.До нейния кабинет има и лаборатория.Гледам да си улесня нещата.
Незнам къде да раждам.Мислех в "Токуда",ама пак си излиза около 1500лв.,а може и повече.След това - Правителствена,но разбрах ,че и там такси има.И сега се чудяяяяяяяя newsm78.И само чета мнения,а то 5 човека - 10 мнения.Кой доволен,кой недоволен!И навсякъде такси,такси... #Cussing outНяма лошо да си платиш.Видях какво е да родиш в частна болница.Ама сега ....децата имат нужда от толкова неща.Обмислям варианта в някоя държавна болница ,ама ВИП стая.Колебая се между "Тина Киркова" и Втора градска.Има врем до тогава ще проучим.А може и да се засечем с някоя от вас.
А за ФМ-обадих се в МЦ"Марковс".И знаете ли за кога има час - 14.05.А благаодаря!А за август нямат ли свободен Joy
Ще проверя още някъде - поне за април  да има.Имате ли идеи?

# 53
ani_d съвсем навреме си за ФМ. Аз също ще съм 21, когато ще ходя на 7 април. Споко Hug За болниците - Тина Киркова я заобикалям отдалече, но това е ЛИЧНО мое мнение не искам никой да се съобразява с него. За сега съм се ориентирала към  Токуда или Шейново, като везните клонят към Шейново (без избор на екип).

# 54
Момичета извинявайте ,че не слагам линийки,снимки и други.Ама незнам точно как става и нямам време да се занимавам с тях.Когато имам повечко свободно време ще разгледам кое как се прави.Иначе много ми е приятна вашата компания.

# 55
Момичета, благодаря ви. И аз така си мислех, но нещо се колебаех-ще ходим при Димитрова, там имам час от 2 месеца не трябва да го изпускам.Тогава надявам се ще докладвам и за пола,много ми е любпитно да разбера. Ох прекъсвам че малката се събуди

# 56
бланш какво точно имаш в предвид като казваш, че ще направиш компромис да родиш в Тина Киркова?  newsm78

# 57
Следи ме доктор Клисурски в майчин дом. Засега съм доволна, но нямам база за сравнение. Не знам къде ще раждам. В крайна сметка  ще си отида по каналния ред в майчин дом.
Терминът ми е на 23 Август. newsm68

# 58
Ани не е късно.Тук например я правят ФМ не по рано от 20седмица.Най добре е каза лекаря ми от 21 до 22ра.Мисля че имаш време.
Аз ще ходя другия петък и ще съм в 21 и 3 дни.

# 59
ох нещо се обърках ooooh!аз пък ще си раждам у дома постилам си едно чаршавче и си раждам то ме достраша от лекари болници. Sick Sick

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 16:40 от bobito81

Общи условия

Активация на акаунт